IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

43 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mafia: joc de societate, Varianta online partea a V-a
kary_pink
post May 27 2009, 10:00 PM
Post #91

Musafir

Book manelisto care este tu, jocul tau imi pare foarte dubios. Apari dispari votezi si gata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Anjelu a trantit'o si ne'a lasat cu ochii in soare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxa cu picea, Lexie cu pisicu, Chinte isi imbata amaru...

Eu si Scorpi creca ne'am sictirit tare...

Nah asa cu rima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 10:03 PM
Post #92

Musafir

Draguta Furtuna, ia spune tu la Craiasa pe ce te bazezi cand ma acuzi? Nu prea am fost prezenta c-o dusei pe piranda mica in parc si apoi tot de ea m-am ocupat.
Daca ma acuzi, as zice sa bagi si motivele din top.

Hermina mama, sigur nu esti mafioata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Crezi ca te-a ocolit ghinionul si de asta-data?

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 10:06 PM
Post #93

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Bre kary, stiu ca pare suspect dar n-am prea putut sa intru ca am avut treaba. Acum sunt aici, dar nu prea am cu cine sa discut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si am votat mai mult pentru ca nu cred ca ma trezesc maine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa nu am prea mare baza. Mi s-au parut suspecti cei mai tacuti, ca mine. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Ce sa fac daca nu am banuieli dar trebuie sa votez?

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 10:10 PM
Post #94

Musafir

Book, cinstita lu' mama, cauta bre' manelistii mafioti. Io nu-s printre ei.
Kary, ia mai canta-ne ceva, ca io sparg niste seminte, d-alea de nu gasesti tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Scorpireasca ne paraseste, ca-i incepe Said.

+Quote Post
scorpirescu
post May 27 2009, 10:16 PM
Post #95

Musafir

Hai, bre, mai lasa-ma ce tot te legi de mine? Creca s-au terminat betele de mafiot pentru mine. Le-am consumat pe toate la inceput. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In alta ordine de idei vroiam sa-mi incep banuielile cu Chinte ... ea fiind asa mai nou nouta. Dar Angel incepe sa-mi dea banuieli.

Nu, bre, ca le fac deodata.. calcu ii langa televizor.

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 10:20 PM
Post #96

Musafir

Da...si eu o banui pe Chinte, dar e la cico c-un pretendent, asa ca nu prea are cum sa se apere.
Pe lista mea se afla Angel, Chinte si Kary. Din grupul asta, sigur 2 sunt mafioate. Lexie mi se pare prea nevinovata. Iar Book, cu votatul la plezneala, nu-mi da de banuit.
As zice ca politistul sa nu se desconspire inca. Mafiotii deja stiu cine-i doctorul.

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 10:27 PM
Post #97

Bookaholic

Mda, cu un astfel de nume, cum sa n-o banui??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 27 2009, 10:31 PM
Post #98

Musafir

Pai si doctorul ar putea face o fapta buna si sa riste sa moara. El stie, mafiotii stiu sa stim si noi. Zice si politia ce si cum. Si taiem 3 persoane de pe lista. Raman 4 din care 2 mafioti, nimerim noi unu.

Asa e grele, toata lumea se banuie. Banuiala la plesneala e aiurea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

E simplu ca buna ziua. Daca politia stie de un nevinovat spune acilea, maine il salveaza doctorul chit ca acesta moare ( desi nu exista siguranta ca mafiotii stiu cine e ca poate nah a fost unu care a salvat un altul ) si ne spune si maine de un nevinovat/vinovat...

Si ete asa se ingusteaza lista si prindem mafiotii...

+Quote Post
Globetrotter
post May 27 2009, 10:38 PM
Post #99

Bookaholic

Kary nu-i chiar asa. Daca politistul stie de cineva ca e nevinovat ce rost are sa se dea de gol si sa spuna atata timp cat persoana respectiva sau chiar el nu-s in pericol? Daca nu are vreunul dintre ei majoritate mai bine tace, de ce sa se dea de gol in fata mafiei? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Politistul mai bine sa se dea de gol decat daca afla de cineva ca este vinovat. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Pe de alta parte ai si tu dreptate, sunt sanse mai mari asa... afli de trei persoane ca sunt corecte. Dar afla si mafia...

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 10:45 PM
Post #100

Musafir

Da...Book are dreptate. Deocamdata sa nu se dea de gol politistul.
Pirandelor, io va las', ca m-a luat somnu'. Om vedea maine ce si cum. Prima banuiala se indreapta spre Chinte. O astept maine sa se disculpe.
Hai v-am tzucat!

+Quote Post

43 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st October 2025 - 09:35 AM