![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book manelisto care este tu, jocul tau imi pare foarte dubios. Apari dispari votezi si gata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Anjelu a trantit'o si ne'a lasat cu ochii in soare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa cu picea, Lexie cu pisicu, Chinte isi imbata amaru... Eu si Scorpi creca ne'am sictirit tare... Nah asa cu rima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draguta Furtuna, ia spune tu la Craiasa pe ce te bazezi cand ma acuzi? Nu prea am fost prezenta c-o dusei pe piranda mica in parc si apoi tot de ea m-am ocupat.
Daca ma acuzi, as zice sa bagi si motivele din top. Hermina mama, sigur nu esti mafioata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Crezi ca te-a ocolit ghinionul si de asta-data? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bre kary, stiu ca pare suspect dar n-am prea putut sa intru ca am avut treaba. Acum sunt aici, dar nu prea am cu cine sa discut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si am votat mai mult pentru ca nu cred ca ma trezesc maine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa nu am prea mare baza. Mi s-au parut suspecti cei mai tacuti, ca mine. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ce sa fac daca nu am banuieli dar trebuie sa votez? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, cinstita lu' mama, cauta bre' manelistii mafioti. Io nu-s printre ei.
Kary, ia mai canta-ne ceva, ca io sparg niste seminte, d-alea de nu gasesti tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Scorpireasca ne paraseste, ca-i incepe Said. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, mai lasa-ma ce tot te legi de mine? Creca s-au terminat betele de mafiot pentru mine. Le-am consumat pe toate la inceput. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In alta ordine de idei vroiam sa-mi incep banuielile cu Chinte ... ea fiind asa mai nou nouta. Dar Angel incepe sa-mi dea banuieli. Nu, bre, ca le fac deodata.. calcu ii langa televizor. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu o banui pe Chinte, dar e la cico c-un pretendent, asa ca nu prea are cum sa se apere.
Pe lista mea se afla Angel, Chinte si Kary. Din grupul asta, sigur 2 sunt mafioate. Lexie mi se pare prea nevinovata. Iar Book, cu votatul la plezneala, nu-mi da de banuit. As zice ca politistul sa nu se desconspire inca. Mafiotii deja stiu cine-i doctorul. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, cu un astfel de nume, cum sa n-o banui??? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si doctorul ar putea face o fapta buna si sa riste sa moara. El stie, mafiotii stiu sa stim si noi. Zice si politia ce si cum. Si taiem 3 persoane de pe lista. Raman 4 din care 2 mafioti, nimerim noi unu.
Asa e grele, toata lumea se banuie. Banuiala la plesneala e aiurea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E simplu ca buna ziua. Daca politia stie de un nevinovat spune acilea, maine il salveaza doctorul chit ca acesta moare ( desi nu exista siguranta ca mafiotii stiu cine e ca poate nah a fost unu care a salvat un altul ) si ne spune si maine de un nevinovat/vinovat... Si ete asa se ingusteaza lista si prindem mafiotii... |
|
|
![]()
|
|
Kary nu-i chiar asa. Daca politistul stie de cineva ca e nevinovat ce rost are sa se dea de gol si sa spuna atata timp cat persoana respectiva sau chiar el nu-s in pericol? Daca nu are vreunul dintre ei majoritate mai bine tace, de ce sa se dea de gol in fata mafiei? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Politistul mai bine sa se dea de gol decat daca afla de cineva ca este vinovat. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Pe de alta parte ai si tu dreptate, sunt sanse mai mari asa... afli de trei persoane ca sunt corecte. Dar afla si mafia... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...Book are dreptate. Deocamdata sa nu se dea de gol politistul.
Pirandelor, io va las', ca m-a luat somnu'. Om vedea maine ce si cum. Prima banuiala se indreapta spre Chinte. O astept maine sa se disculpe. Hai v-am tzucat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st October 2025 - 09:35 AM |
|