IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Jo
post Jun 5 2009, 09:10 PM
Post #101

Musafir

Sweet, sa aduci intr-o discutie greutatea unei persoane care e in mod evident deranjata de aspectul asta nu mi se pare un lucru ok.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2009, 09:16 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Jo, exagerezi, nah uite nu o sa mai fac niciodata o gluma cu tine. Acum ar trebui sa ma supar si eu pe Angel pentru gluma facuta, nu?
Si ca fapt informativ, mie nu mi se pare ca esti atat de slaba incat sa fii deranjata de asta.
Anyway, nu mai continui, trebuie sa plec in oras si asteptam sa se faca ora fixata.

+Quote Post
angeldust
post Jun 5 2009, 09:21 PM
Post #103

Musafir

Bah io credeam ca te-ai suparat deja, ca daca gustai gluma nu imi cereai nota explicativa la ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da io mizez pe faptul ca ma cunoasteti deja de ceva vreme incat sa stiti ca io glumesc cu toata lumea, si nu prea fac glume de prost gust asa ca daca le-ati perceput de prost gust pe vreunele nu le-ati inteles bine, mai mult ca sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) It's not me, it's you (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 5 2009, 09:23 PM
Post #104

Musafir

Of Of mai mai frumoasa fata e Scorpi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Jun 5 2009, 09:24 PM
Post #105

Musafir

Of, imi cer scuze. Nu stiu cum mi-am permis sa fiu deranjata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 5 2009, 09:25 PM
Post #106

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies

e scorpi's night bag seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare dulcic scopirescu

+Quote Post
lotte
post Jun 5 2009, 09:26 PM
Post #107

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, eu am citit la topicul cu avertizari "mya26-ban pentru primul post" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2009, 09:26 PM
Post #108

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Simt miros de printesa de varza acra pe-aicilea. Nu ar fi rau daca nu ar fi vara.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ah, mi-am rupt o unghie, ce tragedieeee!

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 5 2009, 09:28 PM
Post #109

Musafir

Da' unde-i jignirea cu dominatrix, bre? Lu scorpirescu ii place dominatrix. Si eu vreu latex, strampi negri cu lipici si figura focoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) moroaaarrrr

Jo, hai la mama. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lasa ca te faci tu mare asa ca mine si le arati tu lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2009, 09:30 PM
Post #110

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Lotte, te amuzi citind gazeta de perete?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

In alta ordine de idei, am o leneeee... Si tre` sa fac orez cu lapte, miine is mosii, tre sa dau de pomana. 2 farfurii cu orez cu lapte , scortisoara si ornate ici colo cu dulcet, 2 cani de vin cu cireste cit incape, atirnate de toarta fiecarei canite. Mai incolo nitel.

Auziti, oi fi intrat io in anu` mortii sau mi se pare ca ne ofticam din te miri ce. Hai, eu is aia cu nervii la pamint, remember?

+Quote Post

98 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:56 AM