![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, sa aduci intr-o discutie greutatea unei persoane care e in mod evident deranjata de aspectul asta nu mi se pare un lucru ok.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Jo, exagerezi, nah uite nu o sa mai fac niciodata o gluma cu tine. Acum ar trebui sa ma supar si eu pe Angel pentru gluma facuta, nu?
Si ca fapt informativ, mie nu mi se pare ca esti atat de slaba incat sa fii deranjata de asta. Anyway, nu mai continui, trebuie sa plec in oras si asteptam sa se faca ora fixata. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bah io credeam ca te-ai suparat deja, ca daca gustai gluma nu imi cereai nota explicativa la ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Da io mizez pe faptul ca ma cunoasteti deja de ceva vreme incat sa stiti ca io glumesc cu toata lumea, si nu prea fac glume de prost gust asa ca daca le-ati perceput de prost gust pe vreunele nu le-ati inteles bine, mai mult ca sigur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) It's not me, it's you (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, imi cer scuze. Nu stiu cum mi-am permis sa fiu deranjata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
e scorpi's night bag seama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tare dulcic scopirescu |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, eu am citit la topicul cu avertizari "mya26-ban pentru primul post" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Simt miros de printesa de varza acra pe-aicilea. Nu ar fi rau daca nu ar fi vara.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ah, mi-am rupt o unghie, ce tragedieeee!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' unde-i jignirea cu dominatrix, bre? Lu scorpirescu ii place dominatrix. Si eu vreu latex, strampi negri cu lipici si figura focoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) moroaaarrrr
Jo, hai la mama. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Lasa ca te faci tu mare asa ca mine si le arati tu lor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lotte, te amuzi citind gazeta de perete?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
In alta ordine de idei, am o leneeee... Si tre` sa fac orez cu lapte, miine is mosii, tre sa dau de pomana. 2 farfurii cu orez cu lapte , scortisoara si ornate ici colo cu dulcet, 2 cani de vin cu cireste cit incape, atirnate de toarta fiecarei canite. Mai incolo nitel. Auziti, oi fi intrat io in anu` mortii sau mi se pare ca ne ofticam din te miri ce. Hai, eu is aia cu nervii la pamint, remember? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:56 AM |
|