![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, you made my day (mai ales ca la mine era o zi cu mare greutate, ar fi facut papito 58 de ani azi)!
Sweet felicitari si distractie faina! Sweet a noastra are un stil mai acidut asa, dar eu m-am obisnuit. Fetelor, e vineri seara asa ca nu-i loc de conflicte pe la bar, ci doar de buna dispozitie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu samanam noi doua? Normal ca-s faina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pusi pisoi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pisoi, mai are putin si pleaca in vacanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Concediu placut!
Fetele astea tinere plecara prin cluburi, dar pe mine nu mai ma tine taica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa pierd noptile. Scorpi, nimeni nu se joaca cu noi mafia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, tu, nimeni nu mai vre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ai vazut ce pozitie ce mafiot mi-am tras.
oioioioi ce-as pleca si eu dupa pisoi in Croatia .. ehhhhb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca m-am distrat si eu cu pozele Scorpi, fotomodel ce sa mai!
Aia cu mafiotul si cu iarna imi plac cel mai mult! Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Pe mine ma sperie fii-miu, doarme in mijlocul zilei, si asta n-am vazut decat cand e bolnav (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Adevarul e ca a avut si tot felul de teste saptamana trecuta, si lectii la scoala, l-or fi dat gata. Cleo, ai schimbat antibioticul? Sper ca esti mai bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, e singurul "simptom"? Cum sta cu pofta de mancare? Seara se culca devreme, sau sta tarziu? Poate e doar oboseala, mai un pic si vine vacanta. Pupici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by pescarush: Jun 6 2009, 01:17 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Are febra...nu mare..e doar inceputul, l-am trecut pe Tylenol si ceaiuri...
Si-a tuns pletele, si l-a tras curentul cred (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vedem cum evolueaza... Adevarul e ca nici n-a mancat prea bine... Bine ca mi-ai adus aminte, ma duc sa trag o ochiada in gat si daca e rosu trecem la babesti, sare in gat. pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) p.s. am vazut pozele, mi-au placut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
3A (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , nu-i lucru usor sa cresti singurica un baiat. Multa sanatate! Fac ce fac si iar ma trezesc cu urticarie. De data asta, nu mai stiu de la ce e. Weekend placut dragutelor! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, eu din timp in timp tot fac urticarie. N-am stiut niciodata de la ce. Da` trece cu alifie dintr-aia chinezeasca si clorocalcin.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Roxi, eu fac urticare de la capsuni cateodata. Dupa ce pregatesc micul dejun, trec pe la grup s-o vad pe Scorpi - la femme fatale. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ou le chien fatal... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:46 PM |
|