![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmen, nu tb sa te duci pe grup, e p-aci pe la bar, pe paginile anterioare.
Nu mananc capsune. Jo, nu stiu daca pot sa iau clorocalcin din cauza de alaptat. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hm. Da, ai dreptate, nu m-am gandit la asta. Nici alifia aia nu stiu cum o fi, avand in vedere ca intra in piele. Dar poti sa mai incerci local cu alcool mentolat, mai calmeaza mancarimile.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci!
Am vazut-o, gata! Poza aia de mafiot e preferata mea! Scorpi, facusi armata, domle? Ce arma? Infanterie? Ai o figura de "manuitor" versat de AG7. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tamtam se face pe tema sondajului cu nespalatul romanilor! Conform acestuia, noi romanii, cheltuim 17 euro pe an pe produse cosmetice! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma intreb pe ce esantion s-a realizat sondajul asta, ca pe mine de exemplu, persoana reprezentativa, nu m-a chestionat nimeni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pe voi? Or fi efectuat si ei sondajul pe la tara si suburbii sinistre, in lipsa de alte subiecte spectaculoase, generatoare de audienta.
Noh, eu cred ca folosesc 17 euro pe saptamana, chiar mult mai mult, auzi...pe an. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
17 euro? Pai va spun eu ca femeia nemteasca nu da atatia bani pe cosmeticale ca aia romaneasca, asa, in medie. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bula bula!
Scorpireasca serioasa, cand te facusi fumee serioasa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma trimite nimeni la invatat/curatenie/facut mancare, asa ca frec menta in speranta ca mi-or veni mintile la cap (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma ajuta enorm si vremea asta plangacioasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am vrut sa-mi pun un pahar de vin, eu care nu beau decat de Paste si de Craciun si de Revelion si de ziua mea si... (Da alcoolica mai sunt (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), dar ma gandesc ca este totusi prea devreme si ma sperie ca mi-a venit asa o pofta de bautura. Cred ca ma duc sa-mi fac o cafea. Poate ma calmez (de parca eu de calm am nevoie nu de energie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). Doctoreaso, mai e valabila oferta? Disperarea ma omara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat dai? Se lasa cu un salariu minim luxemburghez?
Am patru parcuri aproape de casa, unde mai pui ca-n unul e o corabie asa de frumos facuta loc de joaca pentru prichindei, o placere sa-i vezi zbenguindu-se! Au si o fantana arteziana acolo, nisip, se balaceau duminica trecuta precum pinguinii. Ia sa-i trag o poza astazi...numa' ca ploua, nexam soare. Ma gandeam acum...mi-ar placea sa am grija de-un brotacel de gradinita: plimbari impreuna, taclale, prajiturim, dormim, mai citim o poveste, mai un articol al Simonei Catrina pe site-ul revistei Tango, vrajeli c-un pui de luxemburghez in parc...unde mai pui ca aici sunt o multime de olandezi, belgieni, americani, britanici, japonezi, o aduc poliglota in tara. This post has been edited by dr_wise: Jun 6 2009, 11:45 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La ce ora este avionul? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pleaca la 0700 de pe OTP si ajunge la Lux la 1030, cu schimbare in Munchen. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua! 17 euro incluzand sapun,sampon,gel de dus, cremusoare si farduri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:40 PM |
|