![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
A fost suuuuuuper banchetul. Deci foarte foarte mult peste asteptarile mele. O sa pun cateva poze pe grup cand fac rost. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna ziua! 17 euro incluzand sapun,sampon,gel de dus, cremusoare si farduri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) So they say! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acurate studiile astea de piata, nu am ce spune... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exagerat. Ar trebui sa fii foaarte foarte sarac, sau mega nesimtit, avand in vedere ca 17 euro abia acopera sampon, sapun si deodorant/ an (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Vaai, vroiam sa imi usuc parul, si in loc sa iau foen-ul de jos, am luat epilatorul si cat pe ce sa mi-l bag in par (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by rozy: Jun 6 2009, 03:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna fetelor,
Madutz, ma bucur ca te-ai distrat! Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai fetelor, eu din cate tin eu minte oamenii de pe la tara isi fac sapun de casa, si ala e cel mai bun detergent! Am impresia ca sunt necajiti astia de au facut statistica, ca nu au intrat pe piata romaneasca, cu chimicalele... Rozy! Doamne, esti obosita sau indragostita, care din ele? Bine ca n-ai "comis-o" si te-ai prins pe parcurs (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
salutare
3A sanatate baiatului. Cu asa vara inselatoare nici nu-i de mirare ca ne procopsim cu fel de fel de minuni si mai joaca un rol si oboseala acumulata peste an rozica auch (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) tine aparatele la distanta sa nu la mai confunzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vaai, vroiam sa imi usuc parul, si in loc sa iau foen-ul de jos, am luat epilatorul si cat pe ce sa mi-l bag in par (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Rozy (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ai grija de parul tau cret! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lol, Am gasit o ruleta (ca au facut muncitorii niste masuratori cand mi-au pus AC-ul sa mai imi accesorizez niste chestii in casa) si am zis sa ma masor si eu, ca tot nu am facut asta niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cica am 90-61 apr.62- 95. Eu si fundul meu mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Degeaba, numerele alea nu imi spun nimic. Noi vrem sa vedem poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu rochia de banchet daca se poate. Si cu cap of course ca altfel nu te credem pe cuvant ca esti tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bai, eu am pus poza cu scorpirescu mafiot poate va fac pofta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar vad ca nimic nimic. Sufar. Oare ce tre sa fac ca sa va jucati cu mine? This post has been edited by scorpirescu: Jun 6 2009, 07:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Mbuna sara! Io minc orez cu lapte.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pofta buna! Maine cica sunt 34 de grade. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Sa-mi tineti pumnii maine dimineata pe la 10-11 asa. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) M-am masurat si eu- la mine e 87-69-93. Aveam si eu 90 la sani dar deh, cand slabesc, in loc sa dau jos din burta, dau din sani! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eiiiiii ... acuma daca va tot laudati, stati ca ma laud si eu, ce (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asa ... uitati-va bine la pozele mele alea de-ti vine sa-mi dai un colt de paine si sa va spun ca scorpirescu are pe solduri.. tananana ... 100 cm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci la mine la masurile ideale adaugati 10 cm la talie si solduri si scadeti 10 cm pe bust. V-am spus eu ca-s o diva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:05 PM |
|