![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Taci bre ca tu n-ai solduri mari, se vede in poze! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Cred ca lumea e plecata prin oras. Pe mine ma streseaza astia cu artificiile lor! In centru e romanian music awards, cica. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Eu stau acasa si ma uit la meci. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, ma puneti acum sa ma masor, zau asa! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
34 de grade? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Da si mie oleaca (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) , aici ploua si-i un frig, la amiaza au fost 12 grade! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si aici tot asa. Acum sunt 10 C si s-a oprit ploaia.
Am dat toate caloriferele din apartament pe 3. This post has been edited by dr_wise: Jun 6 2009, 09:45 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfu, eu azi am iesit din casa fara sa ma dau cu spf, ca am zis ca nu stau mult, si evident, m-am ars pe spate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In alta ordine de idei, zicea cineva de brau eftin... de unde??? Ca zau ca am cautat azi de mi-a sunat apa in cap, ca eu sunt dintr-aia care tre sa fie cu salele acoperite cand doarme. Da` n-am gasit nimic. Decat dintr-alea postnatale care erau un milion jumate si am zis ca no thanks. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Degeaba, numerele alea nu imi spun nimic. Noi vrem sa vedem poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cu rochia de banchet daca se poate. Si cu cap of course ca altfel nu te credem pe cuvant ca esti tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, dar tu ai avut onoarea (oroarea) sa ma vezi in realitate. Ce vrei mai mult? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Auzi la ea poza cu cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu fac totul cu cap! Eu nu am plecat in oras...Tot ma chinuiesc cu licenta de dimineata si mai intru pe aici, sa nu innebunesc de dureri de cap. De ce naibii nu oi fi facut-o eu la timp, nu stiu. Book, esti microbista? This post has been edited by sweet_girl: Jun 6 2009, 10:56 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna noaptea!
Mi-am facut unghiile si voiam sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-am tratat azi cu niste shopping pentru suflet, ca nu mai tinea. Picea a fost cu mami in parc. Noi am tinut aerul conditionat deschis, ca la 10 a fost canicula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . M-am uitata acusica la Zavoranca...ce i-a mai zis ea cateva Columbencii. A fost intocmai pe gustul meu. Probabil si d-aia sunt un pic mai 'umoristica' la orele astea. Book, cum au jucat ai nostri? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Cluj a fost o zi superba. Plouase noaptea si a racorit asa si curatat tot, apoi ziua s-a incalzit, dar nu cat sa fie prea cald. Numa asa cat sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus cateva poze pe grup, de la banchet, sper sa fie bine alese, ca la cativa giga m-am staduit oleaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
A fost foarte frumos (ma repet stiu), suntem toti uimiti de cat de tare ne-a unit banchetul. Momentul artistic ne-a iesit perfect, am avut o colega a carei zi a fost atunci si am surprins-o cu tort si cantat la multi ani, am avut onoarea sa vina domnul director la noi sa faca poze si sa-i ureze la multi ani fetei, am facut poze pe faleza la 5 dimineata, etc. Pe scurt: SUPERB. Noapte buna. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Madutzo mama (stai ca eram la orizontala, dar m-am ridicat sa scriu impresii), pai mie imi pare mai fain baietu' pe care l-ai avut partener pe bune, nu ala cu chica de fotbalist din anii '80. Tu esti bella si-mi placi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur ca te-ai distrat. La noi n-a fost chiar asa de fain, ca bruma de baietii ce-i aveam, respectiv 6 la numar s-au imbatat, mai putin unul, dar ala era luat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Of' de ce dragoste neimpartasita mai sufeream eu in liceu. Copila mai eram.....amintirile ma chinuiesc...
Gata...noapte buna...ca-ncep sa aberez pe acilea si lumea ma stie de fata serioasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noi am avut 5 baieti in facultate in tot anul!
Noh Rox, noi nu o sa ne schimbam imaginea despre tine ca femeie serioasa, poti sa te confesezi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine era neimpartasitorul? Madutz, ma bucur ca a iesit atat de frumos! Mie nu mi-au placut niciodata colegii de liceu, scoala generala, desi erau destui insistenti, dintre care unii au dat-o apoi in ranchiuni. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) M-au atras mereu astia mai mari decat mine (5-6ani) si pana mi-am dat seama, am tot dus-o singura. This post has been edited by sweet_girl: Jun 7 2009, 12:02 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:31 AM |
|