![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz esti f faina! Acum te-am studiat mai bine, semeni cu cea mai buna prietena a mea din generala cu care am cam pierdut acum legatura. Se vede treaba ca te-ai distrat, ma bucur!
Nu imi aduceti aminte de iubiri neimpartasite din liceu, ca eu am numa povesti din alea cu fotbalisti care ma paraseau pentru Miss Banat sau ce stiu io ce fotomodel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Partea buna era ca traumele pe atunci ma tineau maxim 2 saptamani si in echipa CSM-ului erau destui de unde alege (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo de prietena asta a mea cu care ziceam ca seamana Madutz, a avut o aventura cu Ogararu care pe atunci era nima in drum pe la CSM Resita si Oprita era ala de care faceau misto toti din echipa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ehhh...ce vremuri .... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ba eu, sa ma iertati, dar ma "bucur" sa aud ca mai sunt si alte fete cu iubiri neimpartasite de liceu...credeam ca-s singura. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
LA banchet la liceu a fost fain, un weekend la Poiana Brasov...eh, ce peripetii. ce vremuri... La faculta nu am avut nici o absolvire...tin minte ca m-am si enervat ca ne-au dat adeverinte cand am terminat scoala, ca diplomele erau gata peste 3 luni.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Madutz arati super fain! Si partenerii, numai ca eu nu m-am prins care-i prietenul si care-i colegul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cleo, mersi. E mai bine deja. Da, cred ca s-a adunat si oboseala... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fetelor, eu m-am culcat aseara, acum vazui ce m-ati intrebat. Dap, sunt cat de cat microbista si baietii au jucat ok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Madut, arati foarte bine, imi place cum ti-ai aranjat parul. Nici eu nu ma prind care e partenerul tau. In orice caz, bine ca a iesit frumos. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Nu e prietenul meu acolo, pt ca oficial n-aveam voie cu persoane din afara liceului, dar cati au venit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cel din poza cu mai multi e fosta mea iubire, iar cel in care suntem 3 fete si un baiat in camasa rosie e partenerul de la momentul artistic al clasei. Merci pt felicitari. PS: Roxana, acum are el oleaca parul mai lung, dar la caracter nu se compara deloc cu celalalt, de fapt nu se compara cu nimeni din clasa. Chiar mai rar gasesti baieti ca el (eu am mai gasit unul care m-a cucerit de tot aka actualul prieten). |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut, foarte faina ai fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca v-ati distrat.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Madutz, arati foarte bine, iar fata ta radiaza buna dispozitie. Se vede clar ca petrecerea a fost una reusita. Book, cu ce scor s-a terminat meciul? Eu ma imbarbatez cu o cafeluta, e o vreme de doi bani, ploua, e frig, parca-i toamna tarzie. Dupa ce-mi termin cafeluta, o tai intr-o plimbare a la Gene Kelly - singing in the rain - pana la Ambasada, ca sa votez. Azi cred ca voi vegeta pe canapea, citind lectiile de franceza. In curand am test. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
Eu nu ma duc la vot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu tre sa caut brau, ca ma supara tare ovaru drept cand ma dau cu motoru (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) Si nu inteleg de ce, ca zona nu era descoperita, afara era cald (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Tre sa invat si sa-mi desenez elicea (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Curentu` maica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Mai, miine 8 iunie e zi libera?!
Ca io am ramas cu gura cascata, am prins ceva la teveu. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
S-a facut si aici frig, brrr, tocmai oprisem caldura in toata casa. A trebuit sa dau iara drumul la radiatoare. Si pe mine ma dor salele, nu stiu ce am, nici pofta de mancare n-am, sunt cam bleaga. Azi noapte am dormit tun 10 ore. Trebuie sa ma epilez din nou, ieri am fost la cosmetica si m-a epilat dar mi-a lasat jumatate din blana la locul ei. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si mai si zicea: 'it's looking good'. Poate la altceva se referea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi bagajul de facut, dus pisoii la ''hotel'' ca maine dimineata ne luam zborul. (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:35 AM |
|