![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Di, e zi libera maine (cu ocazia Rusaliilor). |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihi eu m-am nascut in ziua de Rusalii, acum 3X de ani. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Noi avem joi liber, Corpus Christi. happy, drum bun si petrecere minunata! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Meciul s-a terminat 1-0 pentru noi.
Distractie placuta, happy. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun asa! Merci de info!
Happy, nici eu nu sunt multumita de serviciile de cosmetica de aici, desi dau de fiecare data o caruta de bani (comparativ cu Ro). Am invatat sa ma pensez singura, iar "blana" mi-o dau jos cu crema epilatoare + pe ici, pe colo, un pensat... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De abia astept sa aterizez in tara si sa ma alint cu cateva sedinte de masaj, cosmetica si sporovaiala cu fetele. Doar Gilles e pe gustul meu, i-am declarat ca-i ador mainile acelea dibace si imaginatia cu care creeaza minunatii. Distractie placuta si sa ai parte de vreme pe gustul tau. Eu am aterizat de la vot, azi chiar era ceva lume acolo, nu ca data trecuta. Ploua in continuare, asa ca programul zilei va fi: bucatareala, citit, vizionat "Danutz SRL". Rozy, elicea la cine o ai de facut, cumva la Manolache? La HNP? Mie-mi placu sa fac desenul, numa' Manolache a tras chiulul intr-o veselie tot anul, a trebuit sa venim in vacanta sa ne predam proiectul. Asa profesor chiulangiu, mai rar! LE: Am uitat sa va spun, ca-n drum spre Ambasada am vazut un magazin de fitze, cu haine si accesorii pentru caini. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Posete de firma pentru transportat cainii/ pisicile, zgarda cu pietre pretioase, hainute din blana, fotoliu din blanita imitatie de leopard, durere!!! Imi pare rau ca n-am avut aparatul foto in poseta, dar data viitoare, intr-o zi fara ploaie, bineinteles, trag niste poze, sa vedeti dracia dracului. 2ndLE: Aveti habar ce-o fi cu Fanny, e plecata undeva in vacanta? Parca spunea ea ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . This post has been edited by dr_wise: Jun 7 2009, 12:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi chiar e soare si placut, dar departe de a fi vara. Zic mersi si pentru atat!
Eu nu ma duc la niciun vot, si-asa fac aia ce vor si cum ii taie capul, indiferent ca-i X sau Y acolo. Nu vreau sa spun ca nu-i buna deloc UE, dar se ocupa si cu atea tampenii (pe banii nostri! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) ca si-a pierdut mult din credibilitate in ochii mei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Happy! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Sa te distrezi la exponentul 3 pt 3X ani. Esti gemeni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mergeti la vot azi, nu mergeti? Pe cine votati? Ati vazut ce slogane au incropit politicienii sau consultantii lor in campanii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai, eu nu am avut iubiri neimpartasite in liceu (ca tot vorbeati de asta), am trait degeaba. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de urari. Inca nu e ziua mea, va fi saptamana viitoare. Deci sunt geamana.
Dw Wise, bine macar ca l-ai gasit pe Gilles, eu inca n-am gasit pe cineva sa ma tunda pe plac aici. E numai gura de coafezele astea, se iau cu povestile si apoi uita ce le-am mai spus sa faca, sau inteleg aiurea si fac tot ce stiu ele. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr, elicea o fac pt Teoria Propulsorului, cu Amoraritei, o doamna caterincoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:19 PM |
|