![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Miss me? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu stau si vegetez in pat, din cauza ca imi e rau, datorita situatiilor lunare nu tocmai placute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Aici ieri a fost furtuna toata ziua. A batut vantul foarte tare, si mai pe seara s-a lasat si c putina ploaie. Dupa ploaie s-a linstit atmosfera, si am iesit oleaca la plimbare. O duminica placuta fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, Fanny e in Spania in vacanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Destul de nasol cu cosmetica prin strainataturi. Miss u Albi! Sanatate! Las' ca trec ele. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) N-am avut placerea s-o cunosc pe doamna "caterincoasa".
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi sunt cosmeticene chiar foarte bune. Vorbesc de tratamente la fata, in rest nu stiu ca nu ma duc la ele la epilat.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai are vreo 40 si de ani, Wise. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, da?!
A terminat "navele" si ea? Hmm, nu mi se pare cunoscut numele, desi e foarte apropiata ca varsta de mine si sotul meu. Noi am absolvit in '90, respectiv '91. Poate in facultate avea numele de dra... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) de fapt, sigur purta numele de dra. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai navele a terminat, odata ce preda ceva specific. Mihaela e numele mic (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poze! Poze! De paparazzi!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am sa incerc
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo, de ce n-o pui pe mama, bunica, vreo rubedenie de-a ta sa-ti impleteasca un brau?
Am vazut intr-o revista o curea-brau impletita, era prinsa cu nasturi mici in fata, arata excelent, mai ca ma bate un gand sa-mi fac si eu. Stai c-am revista si-am tras o poza pozei (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_3315.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:25 PM |
|