![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, chiar nu m-am gandit la asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa daca stau sa ma gandesc... din ce material as putea sa fac una? Ceva care sa fie ok la dormit...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Noh, va vine sa credeti ca Gigi Becali si Elena Basescu au intrat in Parlamentul European?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) gigi???? minibaseasca?? o, doamne ... in ce lume traim
Mai, ce frumusica e Madutz a noastra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am fost astazi intr-o plimbare pana la Sibiu. Si ca sa nu se supere Teo pe mine ca nu am anuntat, despre plecare eu am aflat numai asnoapte pe la ora 2, am plecat de dimineata si nici nu eram singura.. depindeam de altii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne-am plimbat prin muzeul Astra. Am papat pastrav undeva la o pensiune spre Paltinis, ne-am plimbat prin muzeul Astra ... ne-au jumulit aia de bani acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu o zic cu repros, ci cu respect pentru ca tre sa invatam sa scoatem bani din turism si ei chiar o fac foarte bine), dar a fost frumos. Apoi am fost sa vedem locomotivele cu abur si apoi ne-am plimbat prin centru vechi. Pot sa spun cu mana pe inima ca Sibiul chiar arata ca un oras european, probabil singurul din Romania despre care se poate spune asa. Au renovat tot centrul, l-au amenajat frumos, n-au lasat ei acolo firmele sa-si puna ce reclame vor si cum vor... nota 10. Mi-a amintit foarte mult de Praga. La intoarcere soferul ne facuse insolatie si si-a rasturnat tot bagajul abdominal pana acasa saracu. This post has been edited by scorpirescu: Jun 7 2009, 08:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dap, am fost si eu anul asta in Sibiu, imi place tare mult orasul asta. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Scorpi exact, in ce tara traim. Si din pacate, alegerea lor este si rezultatul absentei record la vot, de mai mult de 70%! In mod sigur ar fi existat si alte alternative mai stralucite decat Gigi sau fata lu' tata Base. Imi e rusine de ce imagine ne vor face in Parlament, si asa romanii au reputatie de "mana a doua".
Va dati seama ce s-ar intampla daca ar candida Dan Diaconescu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, chiar nu m-am gandit la asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa daca stau sa ma gandesc... din ce material as putea sa fac una? Ceva care sa fie ok la dormit... Ideal ma gandesc c-ar fi un casmir subtire, da-i mai greu de gasit si-i scump tare. O lana buna, fina tare, ca nu tine cald vara, dar o face iarna. La noi au aratat la tv ca unii romani au primit cate-o suta de euro ca sa-l voteze pe X. Aici a iesit pe cine as fi votat si eu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Un inceput de saptamana minununat va doresc:kiss: |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Scorpi, pai ce faci (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Data viitoare poate nu anunti (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
A inceput o noua saptamana de lucru...nu prea sunt eu motivata, dar ma gandesc la petrecerea din seara asta sa mai prind curaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) il sarbatorim pe sotul meu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ziua lui azi, bleky? La multi ani!
Neata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:30 AM |