IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
janis
post Jun 8 2009, 09:52 AM
Post #201

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Buna dimineata!

Ieri am implinit un an pe acest forum, si cu aceasta ocazie vroiam sa va multumesc ca m-ati primit printre voi. Sunteti o comunitate fantastica, si ma bucur tare mult ca v-am gasit. Deja a devenit un ritual deschiderea elady langa ceaiul de dimineata, si o ultima verificare seara inainte de inchiderea calculatorului. Ati devenit parte din viata mea, si ma bucur mult ca existati!

(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/pentruelady.jpg)

Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Jun 8 2009, 10:17 AM
Post #202

Musafir

Neata!

Au trecut cateva zile bune de cand n-am mai scris/citit. Am fost foarte prinsa cu serviciul, am fost la un banchet de clasa a 8-a (don't ask why (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), dar ma ocup si cu organizarea unei petreceri. In weekend am fost la tara, cu tot cu laptop si un raport de terminat dupa mine, am urcat pe deal si am jucat fotbal printre telefoane, treaba etc, dar per total au fost niste zile pline si frumoase.
Astazi am liber dar mai lucrez cate putin de acasa pentru ca trebuie si mai tarziu o sa dau o fuga pana la serviciu, tot cu organizarea petrecerii.

Janis (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
Jo
post Jun 8 2009, 10:27 AM
Post #203

Musafir

La multi ani mr. blecks si lui janis (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 8 2009, 11:16 AM
Post #204

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mi-a ajuns trusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Comandata pe 20 mai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E sidefata! Si are niste culori miiiciii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Oricum eu deja sunt pusa in incurcatura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 8 2009, 11:22 AM
Post #205

Musafir

Neatza

Si mie mi'a ajuns paleta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

La Multi Ani sotului tau Blecks (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Janis la mai multi ani (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blekytza
post Jun 8 2009, 11:25 AM
Post #206

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Multumesc, sunteti niste dragute. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 8 2009, 01:38 PM
Post #207

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(scorpirescu @ Jun 7 2009, 09:50 PM) *
Sweet (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) gigi???? minibaseasca?? o, doamne ... in ce lume traim

Mai, ce frumusica e Madutz a noastra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am fost astazi intr-o plimbare pana la Sibiu. Si ca sa nu se supere Teo pe mine ca nu am anuntat, despre plecare eu am aflat numai asnoapte pe la ora 2, am plecat de dimineata si nici nu eram singura.. depindeam de altii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ne-am plimbat prin muzeul Astra. Am papat pastrav undeva la o pensiune spre Paltinis, ne-am plimbat prin muzeul Astra ... ne-au jumulit aia de bani acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nu o zic cu repros, ci cu respect pentru ca tre sa invatam sa scoatem bani din turism si ei chiar o fac foarte bine), dar a fost frumos. Apoi am fost sa vedem locomotivele cu abur si apoi ne-am plimbat prin centru vechi.
Pot sa spun cu mana pe inima ca Sibiul chiar arata ca un oras european, probabil singurul din Romania despre care se poate spune asa. Au renovat tot centrul, l-au amenajat frumos, n-au lasat ei acolo firmele sa-si puna ce reclame vor si cum vor... nota 10. Mi-a amintit foarte mult de Praga.
La intoarcere soferul ne facuse insolatie si si-a rasturnat tot bagajul abdominal pana acasa saracu.

scorpi, ai nimerit bine...in plin festival de teatru...da, eu am ajuns sa iubesc Sibiul, a suferit o metamorfoza cer-pamant fata de cum era acum 6 ani cand am venit eu aici...e plin de viata, cel putin vara, cand sunt tot felu` de festivaluri si concerte...

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 8 2009, 03:44 PM
Post #208

Musafir

70% absenta a fost aranjata. Sau de ce crezi ca au pus ziua de votare in mijlocul unui weekend prelungit? Era clar ca buna ziua ca oamenii vor fi plecati din oras duminica cand si sambata si luni era liber. Lumea ar fi fost acasa mai mult la tara unde e foare simplu sa ii manipulezi pe cine sa voteze.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 8 2009, 04:20 PM
Post #209

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetele. M-am intors din preumblari, am foarte multe sa va povestesc, dar inca nu e momentul. Va pup si sper sa revin curand.

+Quote Post
Bia
post Jun 8 2009, 04:56 PM
Post #210

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi-a iesit un afurisit de herpes la buza. Chiar ma minunam ca primavara asta nu a aparut. Stiti cumva ce sa folosesc in afara de Aciclovir?

+Quote Post

98 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:25 AM