![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am apa oprita de azi dimineata si abia maine dimineata se repara defectiunea, e ingrozitor. Am cumparat 11 bidoane de 5L de apa sa ne putem descurca. Se pare ca e o defectiune la coloana colectoare si instalatorul nu poate veni astazi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) It's horror!
Deci astazi fac baie cu apa plata de bidon (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pink, eu stiu ca isi cam face cap herpesul, orice i-ai face. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu tot Aciclovir am folosit si parca a grabit un pic vindecarea. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Offf!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zovirax? Plasture antiherpetic?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
A nascut sora muzei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Baietel, 3,2 Kg, 50cm. Sanatos tun! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Plec acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) See you tomorow (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Solutia de propolis este singura care usuca in timp record. Plasturele face mai rau iar daca nu esti foarte delicata cand il dezlipesti risti sa'ti smulgi buza cu totul. Aciclovirul vindeca dar in timp mai lung, insa este bine de folosit pentru ca previne aparitia altora...
Albi sa traiasca bebe si sa fie sanatos! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, sa-ti traiasca nepotu'! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ii zice?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Madutz, mama, dar ti-a intrat rochita la apa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca vad ca tu ai indraznit, din tot poporul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esti frumusica foc. Albi, sa fie sanatos! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu plasture am mai incercat si e cam... aiurea. O sa incerc solutia cu propolis. De unde o iau?
Merci, fetelor! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte si tata mi-a zis unde-i restul rochiei ca mi-a dat mai multi bani. Insa nu aveam de unde stii ca lumea nu vine cu fusta scurta. Din clasa am fost cea mai indrazneata ca sa zic asa, in liceu au mai fost cateva.
Merci de complimente. Albi, sa se bucure parintii de el, si voi pe langa. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pinku, de la plafar sau farmacie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:33 PM |
|