![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, sa-ti traiasca "nepotul"!
Cum il cheama? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Fetelor, ati auzit cumva de tumoare la ficat la caini?
Verisoara mea are un caniche, l-a crescut impecabil, cu multe legume, orez, carne fiarta, si astazi am aflat vestea cea proasta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Orice sfat mi-ar fi de mare ajutor, sa imi spuneti ce e de facut sa il mai tinem cu noi. Multumesc. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
lotte, tumoarea se poate face... cam la orice. Acum... legumele, desi sunt bune la oameni, la caini, care sunt carnivori, nu-s prea bune. La fel cum nici orezul nu e o minunatie. Si aici pot sa ma contrazica toti proprietarii de caini, ca nuu, cainele lor mananca, si e sanatos. Daca lui ii plac, si e sanatos, asta nu inseamna ca sunt ok si pe termen lung. Nu vorbesc in necunostinta de cauza, am asistat la foarte multe discutii intre doctori pe tema alimentatiei feline/canine.
Nu zic ca ar fi din cauza mancarii, sau ca asta ar fi avut vreo contributie, insa in general, e valabil ce am spus. Tumoarea e maligna sau benigna? Doctorul care v-a dat rezultatul nu v-a spus daca se poate opera? This post has been edited by Jo: Jun 8 2009, 09:26 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap, si eu stiu ca nu e bine sa-i faci cainelui mancare gatita. Noi inainte ii faceam gaturi si gheara cu orez. De cand mananca aproape numai boabe, ii cade mai putina blana, si nu mai face matreata. Nu cred ca e bine sa aiba prea multi carbohidrati in meniu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lotte, liv52 imediat. Cauta mincare Hill's PD Canine l/d. Ce dimensiune are canicheul? Mic, mediu, urias, de buzunar?
Dieta cainilor de companie Nu e scris de orice timpit. Btw, orezul si legumele (mai putin mazarea, cartoful, porumbul- orice leguma care contine amidon) NU sint excluse. La fel si bananele, singurul fruct interzis. Asta ti-o zice om care are ciini de peste 15 ani si nu vorbeste inteligent desi e paralel cu subiectul, asa de-amoru` artei. Compozitia micarurilor pentru ciini este alcatuita din: orez, soia, proteina animala, lapte praf, legume, uleiuri vegetale. Mai, inseamna ca pina sa se inenteze bobitele toti ciinii erau malnutriti, iar aia de se ocupa de breeding de sute sute de ani erau niste cretini notorii. Inventara astia roata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) A, nu toate bobitele sint bune. Asa cum nu este buna carnea de porc in alimentatia canina, prajelnitele si rintasurile. Aparatul digestiv canin nu e foarte diferit de cel uman. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, nu stiu cine e domnisoara/doamna care a scris articolul, insa am avut ocazia sa lucrez alaturi de 2 medici destul de cunoscuti de la fmv, care ar contrazice articolul.
Iar la recomandari de medicatie eu nu m-as baga, din simplul motiv ca n-am terminat facultatea de medicina. Maat, am mai zis eu ca tu detii stiinta suprema, si oricine nu este de acord, e ori prost, ori prost informat. Nu vorbesc, dupa cum zici tu de amorul artei. Poti sa ai caini si de 100 de ani, daca n-ai facut o facultate pe domeniu si n-ai ani de experienta in medicina, imi pare rau, dar eu tind sa cred pe cineva care are aceste lucruri. Edit: bineinteles ca nu este diferit sistemul digestiv canin de cel uman. De aia cainii fac parte din familia de carnivore si omul din omnivore. Altfel, sunt exact la fel. This post has been edited by Jo: Jun 8 2009, 09:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Liv52: supliment alimentar pentru afectiuni hepatice. Pe baze de plante. Citi ciini ai avut tu, Jo?!
Jo, primesc din ce in ce mai multe raclamatii la adresa ta. Nu numai eu, ci si celilatlti moderatori. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te rog, fa-le publice.
Stiu ce e Liv52, si stiu si ce e l/d-ul. Si mai stiu ca se dau cu recomandare medicala, de un medic care ti-a si consultat cainele, sau macar ii stie istoricul. Sau na, poate tu stii altfel, si se da dupa ureche. N-am avut nici un caine. Dar am avut urechi sa ascult din experienta altora. |
|
|
![]()
|
|
Am caniche cu probleme hepatice. De la bobitele care oxideaza in citeva zile de la deschiderea pungii. Am mai vorbit despre asta.
Lotte, citeste asta te rog Health Issues in Poodles |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu doar am facut o constatare la propriul meu caine. Aaa, si mai manca si paine cu diverse inainte, si orez la greu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:34 PM |
|