![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Piinea nu e buna, Rozel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Se face bulca in burtica si drojdia o face foarte greu digerabila.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am o bunica cu probleme de inima. Asta inseamna ca pot sa ma apuc sa indrum alti bolnavi de inima ce sa ia?
Apropo, desi tot zici de bobite, eu n-am zis nicaieri ca ar fi minunea lumii. Dar se pare ca ai dedus tu ca daca am zis ca legumele nu sunt excelente pentru caini, bobitele ar fi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prospectul de la LIV52, supliment alimentar
Cele 19 plante ale caror principii active intra in componenta produsului Liv.52 sunt cunoscute din medicina traditionala indiana. Acestea au efecte multiple: tonic general, hepatoprotector, coleretic, colecistochinetic, stimulare a apetitului, carminativ, antiemetic, laxativ bland, diuretic, antiedemados si hipolipemiant. Administrare: - copii: 1-2 tablete de 3 ori pe zi; - adulti: 2-3 tablete de 3 ori pe zi. Ambalare: Flacon cu 100 comprimate Compozitie: 1 tableta contine pulberi: Capparis spinosa 65 mg, Cichorium intybus 65 mg, Mandur bhasma 33 mg, Solanum nigrum 32 mg, Terminalia arjuna 32 mg, Cassia occidentalis 16 mg, Achillea millefolium 16 mg, Tamarix gallica 16 mg, procesate in Eclipta alba, Phyllanthus amarus, Boerhaavia diffuza, Tinospora cordifolia, Raphanus sativus, Emblica officinalis, Plumbago zeylanica, Embelia ribes, Terminalia chebula, Fumaria officinalis Actiune: Se utilizeaza in prevenirea afectiunilor hepatice. Se administreaza si ca adjuvant in tratamentul complex al hepatitelor acute sau cronice, cirozelor hepatice, dischineziilor biliare sau tulburarilor cauzate de: consumul cronic de alcool, abuzul de medicamente, intoxicatiile cu metale grele. Totodata poate fi folosit atat in tratamentul tulburarilor digestive (inapetenta, gust amar, balonari, constipatie) cat si al malnutritiei, retentiei hidrice, edemelor, anemiei, adinamiei, asteniei. Produsul este folosit ca adjuvant si in cursul altor afectiuni. Contraindicatii: Nu exista. ----------------------------------------------- Jo, iei o pauza. Prelungita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata!
Multumesc frumos pentru sfaturi. Catelul nostru are 11 ani, e de talie medie, iar tumoarea are deja 4cm. Ieri i s-a facut ecografie, urmeaza saptamana aceasta o serie de alte investigatii. O sa citesc tot ce mi-ati dat, in speranta ca gasim un mod de a duce boala pe picioare. Stiu, e batran, o sa spuneti, dar arata foarte bine, pare de 6-7 ani. Doar ca, atunci cand tii la cineva (ca e parte din familie), niciodata nu e destul. Va pup si va urez o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Multumesc pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dennis se intituleaza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mamica e bine, el e bine, mananca pe rupte si se agita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din cauza de copil nou, am sarbatorit aseara si acum sunt atat de obosita ca imi vine sa ma culc pe tastatura! Lotte, multa sanatate catelului. Eu nu cred ca e batrana la 11 ani. Si a mea are 10 dar se comporta ca unul mult mai tanar. O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Albi, sa-ti traiasca 'nepotu'! Dragut nume Denis; eu stiu o fetita Denisa. Lotte, multa sanatate lui cutzu'! Sa-ti traiasca sotul Bleks, cu intarziere vine si urarea mea, dar ieri am alergat de colo-colo (afara cu picea, dentist, vizita la mama). Szi, abia astept sa ne povestesti. Sper sa fie doar de bine. Noi azi facem 4 luni si mergem la doctor sa prestam un vaccin. Numai cand ma ganesc ca o va intepe cu cata-mai acul mi se face mila de ea. |
|
|
![]()
|
|
Lotte., un caniche nu e batrin la 11 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Caniseii sint pur si simplu adorabili! Io mor dupa BoniBon...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu? Asa am zis si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu stiu speranta de viata la caniche, dar stiu ca la dalmatieni e de 13-15 ani, si la cei 10 ani ai ei, se simte foarte bine! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
(IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/Padina60609164.jpg)
Rododendron inflorit, iar in spate se vede Piatra Craiului. (IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/Padina60609129.jpg) Mama si puiul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . (IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/Padina60609093-1.jpg) Manastirea Pestera Ialomitei. Am uitat sa spun la toata lumea: am fost pe munte in weekend si am pus cateva poze. Mi-ati mai ridicat moralul un pic legat de catel. Sa vedem ce spune urmatorul doctor la care merge verisoara mea, sper sa avem vesti mai bune. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Am fost si eu la pestera asta! Misto! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:37 PM |
|