IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
blekytza
post Jun 9 2009, 02:49 PM
Post #251

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Roxi sa stii ca sunt o fericita, am o energie debordanta si o buna dispozitie molipsitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2009, 03:30 PM
Post #252

Musafir

Ce ma bucur Bleks! Eu eram o leguma si-mi venea sa dorm non-stop. Sarcina usoara in continuare.

+Quote Post
albinuza
post Jun 9 2009, 05:19 PM
Post #253

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am incercat si io sa fac o treaba si nu mi-a iesit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Coleca de la laser a plecat acasa, si am incercat sa tai si io ceva. Da a inceput sa-mi dea atatea erori ca m-am pierdut in erori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si l-am inchis. S-a rezolvat. Nu se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aici incepe ploaia tare de tot. Tuna si fulgera. Place la fata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 9 2009, 07:15 PM
Post #254

Musafir

Ca de la catel dragut la catel dragut, imi pare tare rau pentru catelusul vostru, Lotte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa te sfatuiasca exact medicul dupa ce il investigheaza bine. Sa iti recomandam noi medicamente sau diete ar fi de-a dreptul iresponsabil. Mai ales intr-o boala care cred ca este grava si la animale si cu siguranta foarte complexa.
Poate ca are dreptate si Jo, mai ales ca ea a lucrat in domeniu si cu persoane avizate. Insa tot doctorul spune cel mai bine.
Eu pot numai sa-i urez sa se faca bine si sa va mai bucurati impreuna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Jun 9 2009, 07:35 PM
Post #255

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

M-am deconectat de la realitate, nu stiam ca o aniversam pe Sara dulce, iarta-ma Rox si La Multi Aaaaani papusicii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
Diana.
post Jun 9 2009, 09:00 PM
Post #256

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu stiu daca sa rid cu lacrimi sau sa pling. Revin cu mai multe informatii. Am catel cu aceeasi problema de 7 ani. Vad insa ca nimeni
nu s-a ofuscat cind Jo ma injura pe de-a dreptul . Cu repetitie... Eu am prostul obicei sa imi cer iertare, sa iert si sa uit, altii insa stau cu otrava-n ei
BTW, last time cind inchid ochii. Nu ma puneti la incercare, ca nu ma uit nici in stinga , nici in dreapta.
Obisnuiti-va cu gindul ca eu NU dispar de aici, oricit de mult v-as sta in git.
Mincarea l/d NU e medicament. Asa cum LIVul nu e medicament. Stiu ca vi-s draga ca sarea-n ochi, insa cautatul pe google e moca. Try it!
A se citi cu mare atentie ce scrie pe la semnatura mea.
Pentru liv e pe o pagina anterioara descrierea. Rautatea gratuita imi face GREATA.

PD Canine l/d - probleme hepatice
Indicatii: boli ale ficatului, encefalopatie hepatica, distrofie hepatica progresiva
Termenul de "boli de ficat " include o gama larga de afectiuni in cadrul carora functiile ficatului sunt afectate fata de normal. Ficatul joaca un rol major in digestie si in conversia nutrientilor din hrana, are rol antitoxic, sintetizeaza componente cheie pentru sange si pentru stocarea vitaminelor si a mineralelor.
Mai multe disfunctii hepatice, ca cele cauzate de virusuri, bacterii, sau de unele medicamente si chimicale, duc la inflamarea ficatului, numita si hepatita.O inflamatie severa, prelungita, daca nu este tratata, poate duce la distrugerea celulelor hepatice si inlocuirea lor cu tesut cicatricial.
Functiile hepatice pot fi afectate si de alte boli cu alta localizare in organism; anumite animale se pot naste cu vase de sange anormale, care ocolesc ficatul si il lipsesc de nutrienti.
Factorii care influenteaza bolilor hepatice includ: varsta, rasa (anumite rase de caini cum ar fi Yorkshire Terrier, Cocker Spaniel sunt mai predispuse sa se nasca sau sa dobandeasca afectiuni hepatice mai usor decat alte rase), mediul inconjurator, conditia fizica (de exemplu obezitatea)
In functie de severitatea si natura disfunctiilor hepatice, medicul veterinar va lua masuri adaptate de la caz la caz, mergand de la dieta alimentara pana la terapie cu medicamente si chiar interventii chirurgicale.

Ficatul are proprietatea extraordinara de a se reface singur, in cazul in care cauza care a determinat disfunctia nu persista. Alimentatia corecta joaca un rol important in aprovizionarea ficatului cu nutrienti, care ii sunt necesari la refacerea sa si a intregului organism.
Hill's ofera o gama larga de produse pentru caini si pisici cu afectiuni hepatice, eliberate numai la avizul medicului veterinar.
Hill's Prescription Diet Canine l/d este special formulata pentru a diminua intensitatea semnelor afectiunilor hepatice si pentru a imbunatati si grabi regenerarea hepatica. Prescription Diet Canine l/d este foarte eficienta in cazul adiministrarii la animalele cu afectiuni hepatice, deoarece contine proteine usor digestibile, zaharuri si grasimi in combinatie cu alti nutrienti care ajuta la: limitarea producerii de metaboliti toxici, reducerea suprasolicitarii ficatului, imbunatatesc functionalitatea ficatului, grabesc refacerea.

Scorpireascu, daca nu iti mai place, stii ce ai de facut.
Imi pare insa rau ca se uita multe si repede.
Viata de cacat!
A, si inca ceva. In nici un caz nu o sa las vreodata un moderator sa plece ca e satul din cale-afara din cauza ifoselor si a aerelor de superioritate ale unor useri. Sa fie FOARTE clar.

+Quote Post
angeldust
post Jun 10 2009, 08:26 AM
Post #257

Musafir

Diana imi pare rau, din nou, insa moderatoarele nu o sa iti plece exclusiv din cauza userilor cu ifose ci in primul rand din cauza ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Imi pare sincer rau ca ai problemele de sanatate pe care le ai, si stiu ca probabil din cauza hormonilor de comporti asa cum te comporti, dar pur si simplu este timpul nostru liber, in care nu avem chef sa citim pagini intregi pline cu venin si frustrari. E lipsa de respect pentru timpul nostru liber, pentru forum si pentru tine.

Eu sincer nu vad decat faptul ca tu si Jo aveti o gena in comun, aia de va face sa va bagati in orice discutie cu citate din google si dexonline menite sa ne convinga pe noi cititorii care dintre voi o pus coada la pruna. Pana una alta, nu am auzit nici o idee geniala sau macar originala de la niciuna din voi iar search pe google stiu sa dau si eu, mersi frumos.

+Quote Post
rozy
post Jun 10 2009, 08:46 AM
Post #258

Musafir

Eu nu stiu de ce nu ati ales ca evitati conflictele. Oricare din noi ar fi avut la un moment dat prilejul sa inceapa un schimb de intepaturi/jigniri cu alt user, dar ar fi fost groaznic daca am fi facut-o. Cel putin eu am fost tratata cu foarte multa superioritate, si as fi putut raspunde foarte acid, dar am ales sa nu o fac.
Maat, daca eviti un conflict, nu te ia nimeni de proasta. Fii mai relaxata, ca nu s-a facut nici o coalitie impotriva ta pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai, gooosfraba toata lumea. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 10 2009, 08:49 AM
Post #259

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asa o fi. Eu cind gresesc in fata cuiva imi cer iertare. Cind gresesc altii, tot io trebuie sa imi cer iertare de la ei. Cind sint luata la misto, eu trebuie sa incid ochii, sa bag nasu`n pamint. Ca deh! Io nu sint om, ci presul lui x sau y. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 10 2009, 08:59 AM
Post #260

Musafir

Hai sa fim serioase Di si sa nu ne mai victimizam atat, chiar nu e cazul! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am asistat eu de nenumarate ori la iesiri de ale tale in care tratai useri noi care nici macar nu iti adresasera vreun cuvant cu aceeasi atitudine de superioritate si plina de venin. Niciodata nu am inteles de ce dar mereu am inghitit in sec la fazele astea.
Mi-am dat seama inca de acum o luna cand chiar eram hotarata sa imi iau talpasita si imi pare rau ca n-am facut-o, ca defapt nu ai inteles NIMIC din ce incercam noi sa iti spunem si am acum convingerea ca ti-ai cerut scuze nu pentru ca ai crezut ca ai gresit cu ceva ci doar ca sa nu mai comenteze lumea, sa fie toti multumiti.
Imi pare rau, dar eu chiar nu mai rezist sa inghit in sec pe aici si sa ma umplu de nervi in fiecare zi, ca zau ca nu se justifica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:41 AM