![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Pe mine ma ofitca de mor cand se ajunge in situatii din astea! Diana, daca iti ceri scuze, nu inseamna ca esti presul cuiva (nu vreau sa intelegi acum ca am zis ca tu esti cea care trebuie sa isi ceara scuze.) Mie imi place forumul asta. Imi place ca ai grija de el, si nu as vrea sa ajungem sa ne aruncam rautati gratuite. Cum zice si sor-mea, parerea mea este ca ar fi mai bine daca ar fi evitate toate chestiile astea! In alta ordine de idei, va urez o zi buna si senina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Ahh...eu vreau la plaja, e o zi minunata! Imi mai fac de lucru la o tigara pe terasa doar sa stau putin la soare si mi-am promis ca in week-end merg la nudism, nah sa-mi iau revansa pentru zilele insorite pe care le-am ratat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Undi bre la nudisti?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Lacul Sarat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Prea sarat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna dimineata. Fetelor, va rog eu nu va mai certati, ca e pacat, zau asa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
V-am promis ca o sa revin cu cateva detalii referitoare la peripetiile din ultima vreme. Nici acum nu pot sa va spun foarte multe, insa deocamdata va pot spune doar atat: sunt in proces de divort. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Whaaaat? Omg, Szi imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau Sz! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Speachless (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine. E asa cum spui tu, Anjel. EU sint plina de venin. Multumesc frumos.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:48 AM |
|