![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nu stiu de ce m-am gandit la asa ceva cand ai zis ca ne spui mai incolo de una, alta.
Aseara m-a sunat o fosta colega de liceu cu care n-am mai vorbit de-un an jumate si mi-a zis si ea ca s-a despartit de sotul ei (casatoriti de vreo 16 ani). (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, indiferent ce se intimpla, io-s alaturi de tine. Ca te iubesc.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din pacate, Maat, asta reiese din posturile tale: venin si rautate gratuita. Si nu cred ca moderatorii pleaca din cauza mea sau unor useri. Daca pleaca, pleaca in primul rand din cauza ta. Pacat.
Szi, imi pare foarte rau .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) of. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor, dupa indicatiile chiar a moderatorilor, disputele personale se tin pe privat (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu am cuvinte... Dar noi suntem aici sa te sprijinim (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
As vrea sa-mi gasesc cuvintele si despre ce se intampla pe forum dar prefer sa-mi vad de treaba mea. M-a durut indeajuns spectacolul gratuit oferit de mine si Sweet dar eu personal am invatat ca femeie sa nu ma las implicata in detalii care pot ataca orgoliul dar care poate tin doar de propriul meu ego. Am analizat mai apoi si mi-am dat seama ca intr-o comunitate se poate intampla si asa ceva si vina apartine intotdeauna a cel putin doua persoane nu doar uneia singure. Dar important pentru mine nu a fost sa gasesc o vina. Si am trecut peste... Suntem femei si suntem super femei, de asta ne-am strans aici pentru ca avem ceva de oferit si ceva de invatat, pentru ca stim sa ne sprijinim si in primul rand sa ne respectam. Pentru ca am fost mereu exemplu de buna intelegere si disciplina fata de toate celelalte forumuri pentru femei. Pentru ca suntem prietene... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da Rozy, in Lac. Cu toate ca nu's conditii si lacul a secat macar ai un pic de intimitate si asta conteaza.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si e la comun femei cu barbati? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Nu ti-e frica ca te gasesti cu cineva cunoscut? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by rozy: Jun 10 2009, 11:24 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Szi, mi s-au inmuiat picioarele; desi o legan pe fi-mea pe picioare, cand am citit asta am simtit asa un gol. Eu ma gandeam c-ai patit chestii bune cu munca, nicidecum la divort. Din pacate, sunt multe perechi de tineri care se despart. Legat de forum, dat fiind ca-s printre membrii cu vechime, e frumos sa-mi spun si eu parerea: mie una nu-mi plac conflictele si am evitat pe cat posibil sa ma bag in vreunul, chiar daca de multe ori eram de o parte sau de cealalta. E drept ca mi-am inghitit vorbele la multe jigniri de-ale lui Sweet, pentru ca ea doar asa stie sa se bage in seama, considerandu-ne prea slabe s-o intuim si capabile sa ne punem la mintea ei. Cand n-ai ce face...mai tesi o situatie conflictuala ca sa vezi cum se arunca 'fraierii' la bataie. Conflictul dintre Jo si Diana iar nu mi-a placut. Fiecare s-a intepat. As vrea ca pe acest forum sa domneasca buna dispozitie si sa ne toleram reciproc, atat timp cat pastram limitele bunului simt. Nu trebuie sa ne luam de persoane, ci discutam situatii, ne dam cu parerea. Nu gandim toata la fel si trebuie sa avem intelepciunea sa acceptam si alte puncte de vedere. Ella, esti tare daca poti face nudism. Eu nu-s atat de lipsita de inhibitii. Noi am fost afara 2 ore. E ff cald, dar am stat la umbra. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Hai mai Rozy...cum sa fie la comun cu barbatii?! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cand vrei sa mergi, ma anunti si te iau cu mine. E singurul loc privat unde pot merge singura fara sa-mi fac probleme si pot petrece cateva ore in liniste. Si chiar e super fain sa stai in poponetu' gol la soare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ma simt prost pentru ca eu am pus o intrebare si s-a iscat un conflict, si tin sa imi spun parerea.
Nu stiu cum sunt altii, dar raportand la mine, eu iau oamenii exact asa cum sunt, ascult opinia fiecaruia si trec prin filtru inainte de a actiona. Cand exista o neintelegere, e bine sa intrebi cu ce ai gresit de ti se aplica o pedeapsa,sau te catalogheaza intr-un fel, inainte de a arunca niste vorbe. In plus, cand un om face eforturi sa tina cont de ce spun altii, si tinde spre schimbare, eu spun ca e bine sa fie incurajat ca a facut bine ce a facut, si nu sa il cataloghezi dupa acelasi sablon, dandu-i de fiecare data in cap. Si Maat si Jo au sarit sa ma ajute cu informatii, si nu pot decat sa le multumesc pentru ca si-au dat silinta. Am apreciat intotdeauna discutiile in contradictoriu, le vad fiind constructive, dar fara atac la persoana. Ganditi-va ca unele vorbe aruncate raman in suflet si dupa ce inchidem calculatorul si poate influienta si viata privata. Nu stiu ce sa mai spun, decat ca imi pare tare rau, si nu as vrea ca un conflict de genul acesta sa devina o regula. Eu va pup pe toate si imi cer scuze daca am gresit cu ceva. Szi, imi pare rau pentru tine, sper sa treci cu bine peste aceasta perioada! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:42 PM |
|