![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kalua, da cred ca e un stres...Noi tot am facut o gramada la facultate pe diverse companii, persoane dar in practica, cand te vizeaza direct, se schimba datele.
Rozy, pai ori e profesor, ori conferentiar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sunt grade diferite. Nasol cu durerile de ovare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, ai grija cu astea, nu-i a bine. Ar trebui sa eviti pe cat posibil curentul, mai ales in zona aia. Da, poti scapa de raceala, dar daca nu te tot expui factorilor care o cauzeaza. Asta inseamna imbracat cum trebuie, nu cu burta la vedere cand e frig afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de domnisoare d-astea ofilite. Avem noi o farmacie in zona, d-aia de pe vremea lu ceasca, cu gemulet si toate cele. Si sunt vreo 3 farmaciste, toate uscate si toate domnisoare. Si se tot striga intre ele cu "Domnisoara farmacista" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh si voi, depinde ce intelegeti prin domnisoare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, am zis si eu niste grade la intamplare. Conferentiar era sigur, si mai avea vreo 2-3 pe care evident ca nu le tin minte (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Jo, pai asta ar cam insemna si sa nu fac baie vara prin mare/garla/bazin etc. Ceea ce nu se poate (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Si n-am bluze cu burta la vedere, dar ce sa fac? sa-mi pun brau? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma refer vara cand e cald si soare. Ci iarna, sau cand e vremea aia inselatoare. Porti puloverase mai lungi si dres (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am tot avut probleme cu ovarele prin liceu. Si de cand am inceput sa ma imbrac cum trebuie, zau n-am mai avut vreo problema. Daca mergi pe motor foloseste echipament corespunzator si incearca pe cat posibil sa nu fii cu salele goale.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehh, acu numai bani de costum nu mai am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si n-am bluze cu burta la vedere, dar ce sa fac? sa-mi pun brau? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Da, noaptea cand dormi sau ziua prin casa. Il gasesti in ''depozite'' cu 8 lei bucata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleo, da' eu nu suport "dedesubturi" d-astea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Las' ca vine vara si trece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, acum depinde de tine ce preferi. Dedesubturile sau raceala la ovare. Sa stii ca nu-i rau deloc, eu m-am invatat sa nu mai dorm cu spatele gol deloc, de fiecare data cand nu eram atenta si era spatele liber, dimineata ma trezeam cu dureri.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu aveam dureri crunte, dar de cand m-am apucat de sport, nu mi s-a mai intamplat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:10 AM |
|