![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata!
Book, nu te necaji. Relaxeaza-te si anul viitor o sa inveti sa iei nota mare la licenta. Nu e un capat de tara, au patit-o si altii. Te pup. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Ce sa fac cu Teo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Am chemat-o pe soacra-mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu am incotro (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Olandezul meu vine acasa o data pe luna (maxim 4 zile) si noul meu job necesita din partea mea atentie maxima. Parintii mei nu vor sa stea si cu Teo, asa ca a ramas soacra (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asta e. Incep cu AMR-ul si sper sa treaca cat mai repede si fara incidente intalnirea asta anuala. Roxana, stai linistita. E normal sa crezi ca esti vinovata si sa-ti vina sa plangi, pentru ca te simti singura raspunzatoare pentru viata, sanatatea si bunastarea copilului tau. Si cate or sa mai fie...(asta s-a vrut a fi o incurajare, chiar daca nu suna bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Ma simt de parca nu am dormit o saptamana, si am prins o ora de somn azi noapte! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Azi suntem bine? O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu ma simt de parca m-a calcat trenul. Am niste ochi de bufnita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Angel, eu sper sa revii pe forum, e pacat sa pleci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si mie mi se pare ca Maat a fost extrem de discreta de la primul scandal si a fost mai toleranta. Abia mai aparea pe forum si cand aparea, posta la alte topicuri, pe la bar mai rar. Si mi se pare ca acum a avut multa rabdare, insa Jo a provocat-o mai mult sau mai putin evident. Sper sa se rezolve problemele, pentru ca elady este singurul loc unde ma simt cu adevarat bine si ar fi pacat sa-l pierdem. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetele!
Happycat are wireless in vacanta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce sa zic... e superb, vreme buna,apa rece, liniste, oameni de treaba, un singur lucru (sau 2) ne-ar mai trebui sa fie perfect: Jasper si maxx. Maine inchiriem o masina ca sa exploram insula, cred ca o sa fie tare frumos (daca nu ramanem in pana). V-am pupat! Mi-e dor sa va citesc. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Eu vin de la examen, tre sa fac piata, si apoi sa ma intorc la facultate pentru proba orala. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eh, eu nu ma necajesc prea tare, ca ma asteptam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am avut foarte multe examene si restante de dat si ma asteptam sa pic vreuna. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Happy, imi faci un chef de mare... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Happy, fa o baie si pentru mine. Azi dimineata mi-am infrumusetat manichiura si pedichiura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am incercat de 2 ori sa-i facem baita Sarei in baie, dar nu avem cum s-o manevram la clatire si ea se tot agita. Ne mutam inapoi in camera ei. Abia astept s-o duc la inot. Book, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O prietena de-a mea s-a facut cosmeticiana, si cica sa vin la ea la epilat de acum. Nooooooo. Nu vreau sa mi-o vada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce m-am distrat! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Imi pare rau pentru animozitati, aici e singurul loc pe care-l simt al meu de suflet. Am invatat sa fiu toleranta, caci initial, cand am venit pe forum, nu am inteles ca un punct de vedere diferit al altcuiva nu se combate neaparat, ci se ia ca atare ca un post divergent. Stiu, insa ca nu am de dovedit nimic. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Szi, te admir pe drept, esti o curajoasa. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Si eu constientizez in viata mea multe lucruri, insa lasitatea inca imi imobilizeaza picioarele, mintea, sufletul. Cand o sa incetez sa privesc viata de dupa cortina (IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) poate o sa investesc mai mult in respectul de sine. (IMG:style_emoticons/default/judge.gif) Happy, te invidiez pentru excursie, si sa nu uitam...gradina. Teo, de ce nu vor ai tai sa te ajute? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza, fetelor. Zilele astea am mai mult timp sa stau pe forum cu voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt un pic trista din cauza ca un prieten foarte bun si-a dat cu parerea despre relatia mea foarte urat. Ma enerveaza rau cand unii isi dau cu parerea fara sa le-o ceri! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Cred ca e gelos, ca altfel nu-mi explic comportamentul lui! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:09 AM |
|