![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, poate fi gelos sau invidios. Nu mai pune pret pe ce spune toata lumea.
Am si eu un pic de timp, ca-mi doarme picea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pink, atata timp cat tu te simti bine in relatia pe care o ai, ce spun ceilalti e vax albina!
Eu am un somn de zile mari, imi lacrimeaza ochii! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi-am adus aminte. Vroiam sa va intreb ceva.
E o situtie mai delicata, despre care am auzit ieri. Problema se pune cam asa: O fata a fost violata acum multi ani, si a ramas insarcinata. Nemernicul care aviolat-o a facut puscarie, ceea ce este foarte bine, dar dupa umila mea parere prea putina. Fata respectiva acum este cu un baiat, care stie ca nu e tatal copilului, dar il trateaza ca pe propriul copil. Numai ca el nu este tutore legal al copilului, pentru ca in acte este trecut la tata violatorul. Si cica, el a fost trecut la acea rubrica (de care evident nu este demn) in urma unui test ADN facut copilului, prin care s-a demonstrat ca el e tatal. Deci a fost trecut putin cam "in japca". Eu vroiam sa va intreb daca este posibil sa se treaca la rubrica "tata" in certificat un om pe care nu il vrei ca tata al copilului tau, care cu siguranta nu vrea sa fie tatal copilului tau, dar la testul ADN reiese ca da, fara voia ta. Mie mi se pare putin cam ciudat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiam ca tatal tb sa recunoasca copilul. Sa ne spuna fetele cu Dreptul: Kary, Althe, DeeDee, daca sunt prin preajma.
|
|
|
![]()
|
|
Pai asa stiam si eu. Dar sa zicem ca bou' a recunoscut cpilul. Ea sustine ca nu vroia sail treaca tata. Dar l-au trecut "din oficiu" datorita testului ADN (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine a cerut testul ADN ? Cineva trebuie sa-l fi cerut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Daca respectivul a cerut testul ADN si a recunoscut copilul, mama nu poate cere sa nu se treaca in certificat numele tatalui. Poate cere doar decaderea din drepturi in baza motivelor: viol, puscarie, neplata pensiei alimentare, lipsa din viata copilului. Dupa ce obtine decaderea din drepturile paternale poate cere sa fie adoptat de noul tata... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce situatie! Eu zic ca daca legea asa a decis... nu ai ce sa faci. Nu stiu daca se poate schimba tatal in certificat, poate doar daca tatal adoptiv il infiaza cu acte in regula.
|
|
|
![]()
|
|
Aha, deci e posibil. Eu ma gandeam ca daca mama nu vrea, nu poate sa se treaca tatal.
Multumesc frumos de lamuriri Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Walpu, mersi de vorbele bune. Sincer, nici eu nu stiu exact cum am ajuns aici, ca nu planificasem sa pun punct in perioada asta, pur si simplu o discutie a dus la alta si uite asa...deci, nu e vorba de curaj, ci de moment.
Am fost cu el acum la pranz, am depus actele. Ne-au programat pe 29. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Szi, te imbratisez! Tare pacat cand se intampla asta! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:37 AM |
|