![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Szi, imi pare rau, sper sa ai puterea sa treci peste asta cu bine!
Stati inca impreuna? Nu vreau sa fiu indiscreta. Daca vrei sa vorbesti, vorbesti. Te pup cu drag, si daca ai nevoie de ceva, suntem aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Roxa Kary a fost mai sprintena de picior.
Eu mai intru pe aici in scurtele pauze de respiro pe care le am, dar nu mai am timpul sa ma concentrez sa citesc sau sa scriu atent ceva. In ultima vreme sunt atat de ocupata incat nu mai am ragaz de nimic din ce-mi face placere (incluzand aici forumul). Imi pare rau pentru vestea pe care a dat-o Szi si ii doresc sa poata trece cu bine peste aceste momente. Numai bine ca eu pe 27 semnez celalat set de acte, cel care te uneste in fata legii (cum o fii si cu unirea asta administrativa nu pricep, dar deh...daca-i musai cu placere). Imi pare rau ca vad ca au reizbucnit situatiile conflictuale, voi stiti mai bine decat mine de ce si cum, eu sincer nu prea am inteles, dar am citit totul din 2 in 2, deci nu-i de mirare, motiv pentru care prefer sa-mi tin gura. Nu de alta, dar nu am obiceiul sa comentez actiuni pe care nu le inteleg pe deplin. Oricum niste doamne asa de faine ca voi trebuie sa gaseasca o solutie pe masura, care sper sa nu fie cea cu adio in coada. Ca desi eu is "noua" pe aici am dezvoltat si eu afinitati si as simti cu siguranta lipsa unora. Liniste va doresc tuturor. Sau daca nu-i liniste aia de va trebuie, sa fie ce trebuie sa fie pentru fiecare. As vrea sa stiu ca sunteti bine, ca de rele sunt eu satula...de numa, numa. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu mai stam impreuna. Eu m-am mutat de sambata de acasa, stau la o prietena pana la sfarsitul lunii cand o sa ma mut cu chirie.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of Szi, iti doresc sa ai puterea sa treci cu bine peste acest moment. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul tau dar ai grija de el atat cat iti este cu putinta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Deede mult soare pe strada ta iti doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pink, poate prietenul daca tot spui ca este unul bun, nu a fost rau intentionat, poate el vede situatia diferit, poate considera ca trebuia sa-ti spuna anumite. Nu cunosc detalii, nu pot sa ma exprim bine... Dar un prieten bun intentionat face bine sa-ti spuna atunci cand considera anumite. Un prieten vorbeste si isi exprima parerea nu tace si se complace. Acum, numai tu stii cum stau lucrurile si daca a fost bine/rau intentionat... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary? Unde esti weekendul asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe Lago di Garda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tu ?
|
|
|
![]()
|
|
Eu is acasa. Da as fi avut ocazia sa ajung pe la Padova. Un coleg tre sa-si ia fata de la Udine. Si as fi putut sa merg si eu. La lago di Garda nu ajung (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Udine nu e asa aproape de Padova (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Noi deja am programat weekendul asta pe lac la soare la Desenzano, mergem cu cortul. Ne-am luat cort bengos de zici ca-i casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ne-am propus vacantele sa le facem cu el. In august ne asteapta turul Toscanei... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma apuca nostalgia copilariei... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu stiu cum a fost rau sau bine ntentionat. Oricum, mi-a spus ca nu e bine ce fac, sa-mi gasesc unul mai tanar, ca nu e corect fata de mine sa-mi stric tineretea, ca el si-a trait-o pe a lui, ca daca ar fi tata nu m-ar lasa cu unul ca el, ca sigur are mai multe (avand in vedere anumite aspecte financiare, ca sa zic asa), etc.... de-astea. Eu una nu consider ca mi-o stric, chiar m-am indragostit de el si nu vreau sa las asta pentru ca toata lumea din jur se uita stramb. El e destul de implicat, se gandeste mereu la mine, vorbim cat de des putem. Acum cautam o solutie (ca doar una exista): ori eu acolo, ori el aici, ca sa nu mai stam despartiti. O singura persoana din toate a fost pro, prietena mea Rodica (unele dintre voi o stiti de la intalnirea de la gara), in rest... fiecare in parte s-a strambat.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bia tu stii mai bine, esti singura care detine controlul vietii si sentimentelor tale. Cei apropiati isi spun si ei parerea...
Te vezi cu el si peste 20 de ani? Sau mai degraba, cum vezi relatia voastra peste 20 de ani? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:44 AM |
|