![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Book, daca iti permiti mai asteapta, ca ai toata viata sa muncesti. Oricum, poti sa incepi sa aplici de pe acum, ca procesul de angajare e destul de lung, trebuie sa aplici la 100 de joburi ca sa te cheme la 10 interviuri.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mda, o sa ma mai gandesc. Multumesc pentru sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gandesc si eu ca dupa vacanta in Italia, sa nu ma mai intorc la sala. Cu toate ca nu-mi strica nici farama aia de bani pe care o aveam, si imi convenea orarul. Da' sefu e cretin rau (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Doftoreaso, ai tu un talent sa pui punctul pe i! Inteleapta, cum ziceai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rozy, pai acum daca ai experienta, poate mai incerci si in alta parte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Book, depinde cum te simti tu. Szi are dreptate, oricum dureaa mult, asa poate e mai bine sa incepi de pe acum, dar macar o luna i-ati si tu de pauza. Azi e vineri!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am papat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sunt absolut plina!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu punctul pe i numai cind am toate datele problemei. Ce este aici este o parte dintre discutiile intre admini.
Nu cred ca exist cineva dintre moderatoare careia sa ii fi stirbit increderea si sa ii fi refuzat suportul vis-a-vis de deciziile luate pentru un x sau y user, indiferent care ii era parerea, chiar daca era diferita de a mea. Nu am comentat nimic, pentru ca eu am evitat frictiunile intotdeauna. Si pentru ca eu am incredere apriori . Totusi, eu nu beneficiez de asa ceva. Problema nu e de la useri, stati linistite. Eu stiu perfect de unde vine. Indiferent ce forma ar imbraca. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma intreb de ce este asa tacuta Master (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Inca o veste naspa (pentru mine): azi am picat iar examenul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Parca nici nu-mi vine sa ma mai duc a treia oara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si ca sa echilibrez balanta, am si o veste buna (tot pentru mine) am mari sanse sa nu vina soacra la mine in vacanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am gasit alta solutie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, ba sa te duci, auzi. Sa nu te lasi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Maat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Poate ma razgandesc in doua saptamani... Asta e perioada minima dupa care pot da iar examen |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:46 AM |
|