![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kill Bill esra despre razbunare. Pe aia am inteles-o. Insa io nu stiu ce e aia. Si nici nu imi pasa si nici sa aflu vreidata ce e nu ma intereseaza. E pentru oameni mici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-ar fi sa nu mai vorbesti asa despre tine?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si ce sa mai spun? Nu mai am nimic de spus, Cristina. Ce am avut de spus, am spus.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie asa de rau imi pare de ce se intampla, de 2 ani jumate aproape sunt pe forumul asta si in fiecare zi il deschideam cu placere si vreau sa continui sa il frecventez pur si simplu imi e drag. Am invatat alaturi de voi foarte multe, am ras, am plans. Eu chiar vreau sa fie ca si inainte de ce pleaca lumea, de ce trebuie sa ne certam , in viata reala aveam si asa parte de contradictii macar aici sa ne relaxam si sa lasam la o parte grijiile. Mie imi pare rau de Angel ca a plecat, citeam cu drag ce scria, e o tipa cu umor, desteapta. Angel please come back (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Kalua vad ca nu a mai scris nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) la fel daca pleaca o sa i simt lipsa si pozele cu delicatese facute de ea si nu numai. De ce fetelor ?? , macar aici sa mearga treaba bine daca cotidianul e de rahat , in ultimul timp cam asa e la mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da ce ar fi sa ne zici odata ce ai de zis?? Ca mie pe bune mi s-a acrit da rau de tot!!!! RAU DE TOT INTELEGI???
Deci sa aud...cine ce ti-a zis si cine te-a dezamagit....ce atata mister si acuzatii si intrigi?? Eu ti-am zis de acu o luna ca nu mai vreau la moderare si nici macar nu a fost prima oara. Mi-s mega satula de tot cacatul asta, nu iti inteleg atitudinea, incerc sa iti gasesc tot felul de scuze, dar pica toate rand pe rand. Si eu sunt la randul meu foarte dezamagita, ca m-am certat cu toate evele si toate sarmalistele pentru tine, ca ti-am luat apararea in fata tuturor care au plecat de pe forumul asta din cauza ta si ......sa ma apuc acu si eu sa iti strig??? Sa ma dau si eu lovita poate apare cineva sa imi zica cat de mult ma iubeste? Hai, sterge-mi odata userul si let's get this over with. Nu moare nimeni fara elady si nici elady nu moare din cauza lu nimeni. Penibil oricum |
|
|
![]()
|
|
Ok, anjel, s-a facut. Nici o problema.
Silvia, cred ca nu te-am mai rugat ceva de vreo doi ani. Sincer, imi pare rau, insa daca oricine poate rupe mozii in doua, inseamna ca nu era echipa potrivita. C`est la vie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce ma enervati
|
|
|
![]()
|
|
De ce? Dragoste cu sila nu se poate face. Iar mie mi s-a acrit.
Tot cacatul asta a aparut o data cu reclama de pe site. Nu mai e nici o coincidenta. Asta e pararea mea.Oamenii cred ca m-am folosit de ei ca sa ma umplu io de bani. Va anunt ca dupa 5 ani de firma si 3 ani jumate de elady nu am casa, nu am masina, in schimba am datorii la banci. Asa de tare m-am imbogatit. Si sint chestii verificabile. Toata lumea multumita? Impartim gaurile?! Anjel, nu ti-a contestat nimeni meritele. Dimpotriva. Meritele tale sint deosebite. Si ai avut drepatate cu ceva. Eu chiar nu stiu sa ma cert. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, scuza-mi intrebarea, dar acum chiar nu inteleg cine te-a mai suparat.
Te rog, poti fi mai explicita, cui anume i se adreseaza mesajul de mai sus? Cine anume continua sa fie scarba si nesimtita si cine isi baga nasul in viata ta privata? Nimeni nu ti-a adresat vreun cuvant urat si totusi continui sa fii plina de venin. Spun asta fiindca a te adresa cu astfel de cuvinte tuturor celor de aici inseamna ura. Generalizata. N-as baga in seama astfel de invective daca ar veni de la fitecine, dar venite din partea unui om care are pretentia ca respecta si iubeste limba romana, ma ingrijoreaza si-mi ridica serioase semne de intrebare. Astept un raspuns din partea ta. Mentionez ca este primul si singurul forum pe care am activat ca membru si ca pana acum am considerat-o o onoare si-o placere. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana serios, go see a doctor, prieteneste iti spun.
Daca tu din toate astea ai inteles ca noi vrem o parte din banii tai e absolut foarte foarte grav, pt tine. Iubita, nu te invidez nici macar 1% din contra, stiu f bine situatia ta, nu as vrea sa fiu in ea nici daca mi-ar ridica cineva o statuie in centru. tocmai, consider ca ti-ai sacrificat viata si fericirea pentru un mare caca si asta e singura scuza pe care io ti-am gasit-o pentru faptul ca ai devenit efectiv paranoica. Nu ti-as zice toate astea daca nu as considera ca inca mai exista o sansa sa iti revii. Nu stiu cum poti sa crezi ca eu, sau oricare alta din fete ti-am vrea raul. cum iti explici tu asta? prin publicitatea de pe site? serios acum! Cred ca esti intr-o chestie care te depaseste, probabil tu din interior nu poti vedea foarte obiectiv lucurirle. GO and DO something! Ti-ai stricat sanatatea si in mod evident , prea evident, esti foarte foarte nefericita!!! CE mai vrei sa ti se mai intample??? nu crezi ca e cazul sa te gandesti ca poate totusi lumea nu mananca cacat?? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:36 PM |
|