IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
kalua
post Jun 5 2009, 08:36 AM
Post #41

Musafir

Neata! Vineri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Jun 5 2009, 09:37 AM
Post #42

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!Da da, Vineri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 5 2009, 09:47 AM
Post #43

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Ne pregatim sa plecam in parc. Ieri am fost in Herastrau la Insula copiilor si ne-am simtit tare bine.
Nu accepta sucul de mere sau morcovi. De saptamana viitoare incep sa-i dau piure de mere cu cereale.

Rozy, ai grija cu racelile astea. Si pe mine ma cam dor ovarele zilnic spre seara. Trebuie sa ajung la medic. Dar la mine nici vorba de mijloc gol.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 5 2009, 11:26 AM
Post #44

Musafir

Morning!
Pai Sara cu cine sa semene?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca, din cate tin minte, nici tu nu esti fan mere.
Aici e frigul dracului, acum sunt 10,8 C si incep sa ma gandesc, unde-o fi vara? Sau, mai bine zis, care-s temperaturile "caniculare" aici, in miezul verii? 25 C?
Brrrrrrr.
Nici eu nu suport dedesubturi, mai ales cand dorm. Ma streseaza! In schimb, daca dorm fara camasa de noapte, imi intepeneste spatele de frig.
Kalua, nu-mi iese din minte ceasul ala de 16000 EUR... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2009, 11:47 AM
Post #45

Musafir

Ce-ai, bre, cu ceasul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Jun 5 2009, 12:13 PM
Post #46

Musafir

Vineri si banchet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
rozy
post Jun 5 2009, 12:19 PM
Post #47

Musafir

Distractie placuta Madut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 5 2009, 12:29 PM
Post #48

Musafir

Ziua buna

Madutz have fun! Si bafta multa la bac!

La mine saptamana a fost scurta tinand cont ca m-am intors pe baricade abia miercuri dar degeaba tot o stare de oboseala psihica am. Motive ar fi dar putin importante insa cred ca e ceva ce tine de luna neagra pentru ca ma simt ravasita emotional. Noh, o sa treaca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu port ciorapi si vara uneori cand dorm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar papucii nu lipsesc decat in pat. Cea mai buna paza pentru ovare ar fi sa ai mereu picioarele acoperite, ca de acolo se trag racelile (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 5 2009, 12:31 PM
Post #49

Musafir

Si eu stau cu totosi acum. Ma rog, la mine in casa nu e f cald la vremea asta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 5 2009, 02:35 PM
Post #50

Musafir

Hello.

Vineeeri!
Si la noi e frig, au fost 8 grade de dimineata.

Hai sa va zic: de vreo cateva saptamani aud un vajait in urechea dreapta, de fapt e pulsul pe care il aud in ureche, fashh fashh fashhh, aproape tot timpul. Ziua mai merge, ca uit de el, dar uneori noaptea ma trezeste din somn. Nu stiu ce sa fie, urechea asta a mea stiu ca e mai beteaga asa, de cand am avut o infectie. Auzit-ati de asa ceva?

+Quote Post

98 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:03 PM