IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Roxana_
post Jun 12 2009, 09:44 PM
Post #401

Musafir

Of, nu-mi place sa vad ca va certati.
Diana, nu este absolut nici o problema ca la inceput nu mi-ai dat prea multe credite. Nu toata lumea trebuie sa ma placa, asa cum am si eu simpatiile si antipatiile mele. Ne mai schimbam impresia pe parcurs.
Mentionez ca mi-am facut pe acest forum prietene veritabile. Regret plecarea lui Angel din tot sufletul si am tot incercat s-o fac sa se razgandeasca.
Nu mai pot scrie ca s-a trezit fata. Revin.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:45 PM
Post #402

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Doftoreaso, pe cel mai frumos ton te rog sa ma lasi in pace. Chiar nu am chef de vorbit. Sorry, alta data. Ok?! Iaca m-am suparat. Dreptul meu prin Constitutie. Daca mai aveti de spus tot chestii de-astea frumoase pentru mine, abtineti-va! Multumesc pentru intelegere.

+Quote Post
Cleo
post Jun 12 2009, 09:46 PM
Post #403

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Am sa revin mai tarziu cu ceva de spus vis-a-vis de ce se intampla si va fi ultimul meu post pe elady.

Viata m-a invatat ca o poveste are cel putin 2 variante si adevarul absolut nu-l detine nimeni insa in cazul acesta, lucrurile sint mult mai simple si efectiv nu merita umflate mai mult de-atat.

As zice ca noaptea e un sfetnic bun si ca lucrurile au degenerat suficient ca sa fie cazul sa punem punct la povestea asta si toate acestea din respect pt userii vechi si noi si pt ce va sa vie pe forumul acesta.

+Quote Post
Teocris
post Jun 12 2009, 09:49 PM
Post #404

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si tu Cleo?

La noi e furtuna si nu vad luna. E cumva eclipsa?
Nu mai inteleg nimic.

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:49 PM
Post #405

Fondator eLady.ro

Anjel, imi pare rau, chiar cred ca daca crap, nu io sa ii pase decit maica-mii. Cind toata lumea imi sare in cap, nu-mi ramine decit sa ma arunc in cap. Asta e. Ma simt tradata. Si sa fim serioase, nu cred ca ii pasa nimanui de mine in afara de ai mei. Sa vad un doctor ? De ce? Sa imi spuna si ala ca sint proasta ? Nu stau prost cyu nervii. Stau prost la capitolul oameni care sa ma sustina necondetinat. Io sustin pe toata lumea apriori si imi iau suturi in cur. Dar ajunge.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2009, 09:52 PM
Post #406

Musafir

Sunt de acord, Cleo.

This post has been edited by dr_wise: Jun 12 2009, 09:53 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 09:56 PM
Post #407

Fondator eLady.ro

Oricum ce imi e absolut clar este ca ..sint singura. Foarte putini oameni pe linga mine. Asta pentru ca imi bag miinile in cacat ca sa fac curat. Iar nu toata lumea suporta mirosul...
No, nu va doresc sa treceti vreodata prin ce trec eu acum. Sincer. Toata lumea pleaca cu declaratii . Toata lumea are dreptul acesta. Io in mama ma-si nu am nici unu`... No, ce sa mai zic. Nu cred ca cineva s-a intrebat vreodata daca EU ma simt apreciata. Dovada: prea putin.
Am plecat. O seara buna.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2009, 10:06 PM
Post #408

Musafir

Maat, eu te inteleg ca esti suparata si-ti respect cererea.
Dar sa spui ca nimanui nu-i pasa de tine, e total gresit.
Din cate imi amintesc, atunci cand ai descoperit ca ai probleme cu tiroida, ti-am trimis un pm in care am mentionat datele de contact ale unui medic endocrinolog renumit. Nu mi-ai cerut informatia aceasta, dar am considerat ca e crestineste din partea mea, daca stiu ceva, sa dau mai departe celui care are nevoie.
Te rog mult sa incerci sa-ti regasesti echilibrul, este clar ca ai o cadere nervoasa, poate jobul acesta iti cere prea mult efort si nu mai esti in stare sa faci fata.
E normal, esti om, nu piatra.
Hai sa ne calmam, sa nu mai spunem cuvinte care jignesc si, poate, dupa cateva zile de calm, sa ne gandim impreuna, toate, la o solutie. Pentru a te ajuta sa treci peste momentul acesta si pentru a salva www.elady.ro. E clar ca suntem destule persoane de calitate care tinem la ambele, si la tine, si la site.
OK?
Daca tu nu mai poti face fata, poate sunt alte fete dornice sa te scape de povara aceasta, macar pentru o vreme.
Ce zici?

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 10:29 PM
Post #409

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Diana, ce vrei de fapt tu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 10:34 PM
Post #410

Fondator eLady.ro

Doftoreaso, nu am nevoie de doctor. Am nevoie de oameni care sa ma inteleaga si sustina asa cum ii sustin si ma chinui sa ii inteleg eu. Oameni care sa inteleega mai multe decit ceea ce spun si sa ibe incredere in mine asa cum am eu in ei cind le pun sufletul in palma si merg pe mina lor... Multumesc frumos de adresa, insa medicul nu poate vindeca sufletul. And, btw, repet, nu stau prost cu nervii si sa nu va fie mila de mine. Ultimul lucru de care am nevoie acum este mila. Daca fiecare om dezamagit si ranit sufleteste ar fi internat la nebuni, ma tem ca nu ar avea cine sa faca bani pentru PIB.

Ce vreau? Sustinere, Laura. Sustinere. Nu recunoastere de merite. Nu am neoie de avocati sa ii spun cuiva ca nu imi place si ca nu e ok ca nu imi stric eu firma. Mai ales cind am rabojul in mina.
Vreau sa nu se mai scunda nimeni dupa dgetel ca sa faca frumos ca sa nu supere pe x si y. Vreau sa ma apere si pe mine cineva. Dar vezi tu... oamenii care imi inteleg pozitia sint foarte putini. Cred ca vreo 3... maxim 4; foarte putin, e?

Cica am fi vreo cinci mii si... ete, am parte de sub 1 la mie... foarteee tare!

+Quote Post

98 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:07 AM