IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Globetrotter
post Jun 12 2009, 10:39 PM
Post #411

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Maat, "un prieten bun intr-o viata este bine, doi prieteni- este ceva enorm, trei este aproape imposibil". Asa ca daca cei trei iti sunt cu adevarat prieteni...esti o fericita. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Pai incearca sa ne faci sa intelegem ce se intampla. Noi incercam sa te sustinem dar cel putin eu nu cred ca stiu situatia per total, ci numai franturi. Mi se pare ca pui prea mult suflet si te consumi... pentru ce? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 10:40 PM
Post #412

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De proasta. Cred ca asta e cel mai bun raspuns.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2009, 11:05 PM
Post #413

Musafir

Diana, crede-ma, nu-i vorba de mila aici, dar stiu ce inseamna stresul si ce efecte devastatoare poate avea.
Inteleg ca-i o perioada mai dificila si incerc sa le spun fetelor sa gasim o solutie impreuna, ca sa te ajutam si sa ne ajutam, pastrand forumul acesta asa cum a fost gandit de la inceput. Fiindca e clar ca a fost gandit bine, daca a rezistat atata vreme si a atras numai persoane de calitate.
O sa vezi ca lucrurile, daca sunt facute cu dragoste, se aseaza usurel, usurel, in fagasul lor. Si poate, in felul acesta, cei despre care ai avut indoieli vor avea ocazia sa-ti demonstreze ca ai gresit.
Nu stiu ce sa mai zic, dar trag sperante ca vom gasi fiecare dintre noi suficienta intelepciune ca sa ne concentram pe solutii de rezolvare a crizei, si nu pe gasirea unui/unor vinovat(i).
De curiozitate, tu ai accepta sa renunti pentru o perioada la a fi administratorul acestui site, in favoarea altcuiva? Ai incredere suficienta in vreun moderator sau un grup de moderatori, astfel incat sa te retragi pentru o perioada, atata cat sa-ti gasesti echilibrul si sa-ti recapeti sanatatea pierduta?
Asta gandesc eu ca ar fi solutia ideala, desi habar n-am ce inseamna munca unui administrator de site.
Daca am spus o aberatie, va rog sa-mi scuzati naivitatea.

+Quote Post
Bia
post Jun 12 2009, 11:06 PM
Post #414

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Diana, te rog sa nu te mai superi asa. E pacat de tine. Lumea e lume si reactioneaza diferit. Nu pot fi toti pro cineva, ca si in politica. De aceea exista divergente. daca cineva vrea sa plece e liber sa plece, indiferent de motiv. Unii se vor intoarce, probabil, altii nu. Dar pana la urma in viata cred ca ai pierdut foarte multe lucruri si prieteni tot odata. Tii mult la forum si la anumite fete si e normal sa te simti singura si frustrata cand nu esti sustinuta. Mr. Pink a zis candva ceva foarte interesant si o sa traduc ca mi-a zis in engleza si nu mai stiu exact formulare: cei mai fericiti sunt acei oameni ce nu au asteptari de la ceilalti oameni pentru ca acestia nu sufera cand sunt dezamagiti. Hai sa incercam sa facem un pic de pace, ca altfel se duce dracu toata munca voastra de ani de zile si ar fi pacat.

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 11:09 PM
Post #415

Fondator eLady.ro

Doftoreaso, nu e vorba de incredere. E vorba ca o singura greseala fute, pe romaneste, tot. Pink, nu e vorba de politica aici. Ci de altceva, scumpa mea.

Va duceti aminte cind s-au pierdut cineva mii de pagini indexatede google care aduseau oameni noi, ca atunci s-a dat forumul inapoi cu 3 zile, ca degeaba, tot s-au pierdut si acele posturi scrise in acele 3 zile de dat inapoi si miile de pagini indexate? Sa se faca o bunaciune ca asta dureaza fix o zecime de secunda.

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 11:10 PM
Post #416

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Cred ca ar trebui sa ne linistim si sa lasam noaptea asta sa treaca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Diana mie imi pare rau sa te vad asa suparata. Imi pare rau si ca nu le mai vad pe fete: Angel, Sweet, Scorpi... sper sa se intoarca totusi. Si sper sa nu plece si Cleo sau Kalua. Ar fi foarte trist. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Teo, imi pare tare rau ca nu ai luat examenul pentru carnet. Ar fi bine sa pui mana sa inveti si sa te ambitionezi bine! Altfel nu se poate!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szimcsi, felicitari pentru prima! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 12 2009, 11:10 PM
Post #417

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am dat un exemplu doar. Haideti sa vedem ce e de facut sa aducem din nou pacea pe aici. Contribuim toate (care vrem) si cat putem. Eu chiar m-am atasat de forum si de fete chiar daca pe unele nu le stiu decat virtual.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2009, 11:18 PM
Post #418

Musafir

Da...si eu m-am atasat de forum si nu vreau sa se duca totul pe apa sambetei.
Nu-mi place ca pleaca Cleo si Angel. Fetelor, ce putem face ca sa va razganditi?

Nici eu nu inteleg la ce se refera Diana.
Un lucru e cert: nu vreau sa ne certam in vreun fel.

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 11:21 PM
Post #419

Fondator eLady.ro

Bia, nu e cu nimic de contribuit, crede-ma, nu e vorba de bani, iubita.

Si Pescarush si-a declarat plecarea. Si Cleo.
Eu ma intreb cum puii mei numai althe si sylvia au inteles de ce sint suparata si au spus asta fara sa le pese ca supara pe x si y. Mister.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2009, 11:21 PM
Post #420

Musafir

Ptiuuu, nu stiu ce sa mai zic.
Nu cunosc "bucataria interna" a site-lui, dar e clar ca au aparut divergente serioase intre cei care se ocupa de administrarea lui.
Ma simt ca un copil pus in fata unui partaj, cu cine si unde vreau sa merg in continuare. Fiindca banuiesc ca asa se va pune problema. Si, bineinteles, ca orice copil care-si iubeste ambii parinti, nu vreau sa fiu fortata sa aleg. Orice alegere as face, imi va rani cealalta jumatate.
Asa ca voi inceta sa mai gasesc o solutie si las totul la latitudinea celor care au fost timp de 3 ani inima si creierul acestui forum.
Noapte buna tuturor!

This post has been edited by dr_wise: Jun 12 2009, 11:24 PM

+Quote Post

98 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:20 AM