IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Diana.
post Jun 12 2009, 11:23 PM
Post #421

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oare o sa va para rau cind o sa plec si io? Mira-m-as! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
S-a deschis deja forum nou cu fetele plecate de tre sa alegi? Doftoraso, pe cine cunoasteai cind ai venit aici?~
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2009, 11:29 PM
Post #422

Musafir

Di, singura persoana pe care am intalnit-o meteoric, inainte de a deveni membru elady, a fost Pescarush. Ea m-a invitat aici, spunandu-mi ca e "altceva" si ca voi intalni persoane deosebite. Si a avut dreptate. Din cauza aceasta am spus ca n-are dreptul sa ma "traduca".

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 12 2009, 11:31 PM
Post #423

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu cred ca dr wise se referea la asta, ci la faptul ca simte ca trebuie sa ia partea cuiva, e greu sa fii neutru. Si probabil nu vrea sa se situeze de o parte sau alta a baricadei, sa trebuiasca sa aleaga, mai ales ca poate nu are toate datele problemei. Si eu la fel. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Diana, de ce nu spui clar ce anume te deranjeaza, macar sa intelegem si noi? Te deranjeaza ca 'ne bagam in viata ta personala', comentariile noastre? De ce te simti asa tradata si dezamagita? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu inteleg de ce pleaca toata lumea. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 12 2009, 11:34 PM
Post #424

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Buna,
Vreau sa spun ca nu stiu ce se intampla si poate nici nu vreau sa stiu. Vreau sa deschid aici dimineata si sa incep sa citesc ,sau sa scriu,sa ma traga Kalua,Maat,Roxana,DR.Wise,Angel ,scuze daca am uitat pe cineva ,de maneca ca am calcat stramb.
Sa merg la zona cu make-up sa vad ceva nou, asa ca mi-am achizitionat si eu farduri noi si incep sa ma ¨manjesc¨dupa modelul fetelor.
Sa trag o fuga si la ce haine au fetele ,sa le admir ,sa imi doresc sa am si eu.
Cum poate sa fie ceva rau aici , cand eu in fiecare zi invat ceva ? Eu va admir pe toate ,pentru frumusetea sufletului,pentru caractere ,clar diferite dar atat de puternice.
Sunt confuza ,asteptam luna ca sa va vad,si acum voi plecati ....? Eu cred ca nu erati aici doar pentru o persoana ,(ca ati fi folosit messengerul),sunteti aici pentru noi ,majoritatea care avem nevoie de voi ,de fiecare in parte.
Asadar pentru binele nostru sa revenim cum am fost acum o luna.

+Quote Post
Diana.
post Jun 12 2009, 11:40 PM
Post #425

Fondator eLady.ro

Ehehehe, copiii mosului, nu-s doar 4 persoane cele care ma inteleg. Oameni cu care am vorbit atit de rar ca mi-e si rusine ... Stiti ce-mi zice asta? Mai multe decit va inchipuiti. Tu, suflet minunat cu pana de inger, stii tu, dreptate mare ai avut cind mi-ai aratat oglinda si m-ai pus sa deschid ochii...
Si intotdeauna acestia sint oamenii la care te astepti cel mai putin. Hm, intortocheate-s caile Domnului !
Iar daca m-a crezut sau ma crede cineva nebuna sau incapabila, va sfatuiesc sa va reamintiti niste chestii.
So ladies, cine nu e de acord cu politica forumului si continua sa comenteze pe public deciziile adminilor, va lua ban fara comentarii de la admini, scuze publice si fara posibilitatea de a reveni.

And, btw, cine se mai da dupa copac, o sa intre singura in umbra. Definitiv. Ma duc sa bag o tigara. Chiar nu merita sa imi fac singe rau.
Va multumesc public celor care nu ati avut nici o jena sa ma sustineti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va iubesc.

+Quote Post
Bia
post Jun 12 2009, 11:40 PM
Post #426

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Nici eu nu vreau sa plece fetele dar este decizia lor! Imi va parea rau, evident. Nu vreau sa par indiferenta dar pana la urma viata merge inainte.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 12:00 AM
Post #427

Fondator eLady.ro

Sa fii sigura ca merge, Bia. Am eu grija de tot. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si pentru cine nu ma inghite, am vesti foarte proaste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa va stau in git pina va innecati. Nu mor caii cind vor ciinii.
No, acum rearanjez in minte niste chestii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noua ordine mondiala. Pazea!
Cryst, stai pe pace nu sint deocamdata toti oamenii cumsecade aici. Vor mai veni si altii. Iar cine vrea sa stea e binevenit, cine pleaca mult succes, de se intorc, sanatate, bucurie, nu se intorc, tot aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noroc ca exista si ingeri pe lumea asta si Dumnezeu mi-a trimis unul, pacatoasa de mine!
Azi e ziua mamei mele. La multi ani, MAMA.

+Quote Post
Bia
post Jun 13 2009, 12:16 AM
Post #428

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

La multi ani mamei tale!

+Quote Post
cryst
post Jun 13 2009, 12:21 AM
Post #429

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

La multi ani !

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 12:26 AM
Post #430

Fondator eLady.ro

Va multumesc frumos!

+Quote Post

98 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:18 AM