IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Cleo
post Jun 13 2009, 12:29 AM
Post #431

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

M-am gandit tot drumul spre casa ce as putea spune si nu am spus deja sau nu a spus altcineva si va marturisesc nu prea am gasit ce asa c-am sa va rog sa-mi scuzati ideile in repetitie.

Un forum de discutii are un proprietar si un regulament de functionare si participantii la dialog, noi userii.
Unii dintre noi purtam caciula de moderator insa eu as fi participat exact la fel ca pana acum si ca simplu utilizator si cred ca si celelalte fete in rosu la fel.
Am acceptat moderarea pt ca exista optiuni care-mi permit sa ma desfasor altfel si asta exclusiv la editare de mesaje pt adaugare de fotografii si genul de activitati care slefuiesc un topic si-l fac mai placut vederii si mai usor de accesat.

Am spus mereu ca respectul este un drum cu doua sensuri si nu numai in virtual ci si in real, ideal ar fi sa ne ghidam viata dupa ceva de baza pt majoritate, baza in care exista si respectul fata de interlocutor.

Diana, este imperios necesar ca tu sa intelegi ce anume deranjeaza in masa pt ca s-a spus de nenumarate ori.
Deranjeaza cumplit limbajul nepotrivit pt forumul acesta si atitudinea care il insosteste. NIMIC mai mult.
Nu e vorba de invidie, de conspiratii de orice altceva. Situatii minore care au degenerat intr-un spectacol penibil si asta in conditiile in care regulamentul e la un click departare. Deci asta deranjeaza. Daca tu crezi ca noi nu avem probleme care ne tin treze uneori sa stii ca te inseli. Din pacate sau fericire viata nimanui nu-i perfecta. Probabil perfectiunea ne-ar plictisi

Elady o doream o oaza de liniste, o comunitate de femei destepte si frumoase care au construit un cadru in care isi pot spune bunele si rele fara teama ca vor fi judecate ori batjocorite si din pacate, nu e cazul. Dar am sa vorbesc in numele meu. Eu sint o persoana mai retrasa si v-am facut partase la crampeie din viata mea, si n-am facut asta niciune si nici c-o s-o mai fac vreodata, v-am aratat ce am mai scump pe lumea asta, fetita mea si asta numai pt ca am incredere in voi, din pacate nu ma mai simt in largul meu aici si nu are rost sa mai particip. La cearta de acum o luna nu am dormit vreo 2 nopti de suparare pt ca imi pasa, am incercat sa moderez un conflict fara sa acuz pe nimeni pt ca toti gresim insa probabil vorbele mele nu au greutate in ochii vostri sau orgoliile au glas mai sonor, nici nu mai conteaza cert este ca ati uitat, iarasi, ca ne datorati respect, celor care participam la forumul acesta.

va salut, va doresc numai bine si nu-mi doresc iesiri spectaculoase insa pt ca sint membra a forumului din 2005 va datorez un ramas bun
Go to the top of the page

+Quote Post
cryst
post Jun 13 2009, 12:34 AM
Post #432

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Apropo, sa va povestesc despre nenorocitul meu de orgoliu.

In trecut cand lucram in Romania, cand aveam o problema legata de serviciu, si stiam ca nu era din vina mea sau ca nu era in atributia mea, nu ma lasam . Parca tot timpul eram intr-un meci de tenis,fiecare minge aruncata ma putea face victoriasa sau viceversa.Of Doamne cati dusmani mi-am facut, dar m-am facut si apreciata ajungand sa fiu dorita si in alte sedii din afara tarii.

Acum,dupa ce am vazut cum traiesc spaniolii,ce razboaie domne,aici conteaza ce ai in banca la sfarsit de luna. Restul de emotii se lasa pentru familie.Cand ma voi intoarce,nu voi mai fi aceeasi; sa ma deranjeze unde m-au cazat(ca in trecut), no way; serviciu este serviciu ,ii dedic 8,10 h si gata,restul dar absolut restul este pentru familia mea, viata e prea scurta.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 01:05 AM
Post #433

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cleo, imi pare rau ca pleci. Mi-am expus si eu parerea, ne-am citit amindoua, fiecare a inteles cite ceva. Sau macar a incercat. Pe tine te-a suparat limbajul meu. A doua oara nu am mai folosit nici un fel de limbaj deranjant si tot degeaba. Pentru ca niciodata nu ne vom aminti de bine, ci de rau. Asta e. In firea omului. Eu insa prefer intotdeauna sa tin minte ce e bun. Ca reteta ta de cuib de viespi. Nimic altceva.
Iti multumim pentru aportul in forum si noi te vom aprceria si iubi chiar daca ai ales sa nu mai fii aici.
Imi pare rau ca s-a inteles ca eu as banui o conspiratie planetara. Ma plingeam doar de lipsa de suport a celor carora l-am acordat.
Alta sansa de a supravietui in afara de alegerea mea acum nu exista. De aceea stiu ca voi fi catalogata ca nesimtita. Insa cei care au reusit sa vada in mine mai mult si sa citeasca si printre rinduri, o sa inteleaga si sensul a ce spun aici.

Jo daca citesti bine, daca nu , o sa iti transmita victimele manevrelor tale, acolitele pe care ti-ai aratat viclenia. Draguta, roaga-te sa nu te intilnim vreodata. Ca am sa-ti arat obrazul si o sa iti spun tare si raspicat cite parale faci. Fie vorba intre noi, mare mestera esti la a manipula oamenii. Te umfli de bucurie ca esti desteapta si ii freci pe toti cum vrei tu, ca sint marionete in fata ta?! Ai grija, fetisoaro, ca Dumnezeu in care tu nu crezi nu bate cu batul, bate cu parul. Si la un moment dat sa te puna sa platesti. E o vorba din batrini. Si atunci sper sa iti amintesti de ce ai facut aici. Dar vva fi prea tirziu pentru noi. Si inutil pentru tine. Ai sa crezi , normal, ca e o coincidenta. Si stii ce? Mie mi se rupe-n pasipe de magariile astea. Dar vezi tu, nu ai reusit sa manipulezi chiar pe toata lumea si nu ne-ai pacalit chiar pe toate. Iti diresc din toata inima sa ti-o iei peste ochi de la viata ca sa intelegi ca esti on, ei doua picioare, doua miinie, fixa ca ceilalti. Poate doar mai gaunoasa. De la ipocrizie. Trimiti mailuri, facu adrese si vai,plingi, dom`le. Sa te creada cine are timp!
Mi-e o teribila MILA de tine.

+Quote Post
cryst
post Jun 13 2009, 01:17 AM
Post #434

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Ma dusmaneau probabil ca nu lasam nimic de la mine,ca eram o perfectionista. De ce sa facem totul 100% bine daca se poate si 50%?
Ca nu acceptam sa le usurez munca ingreunandu-mi-o pe a mea? Ca imi aparam departamentul ,produsul ,ca pe propiul copil ? Asa facea un berbec (zodia mea) ca sa isi apere turma;acum sunt o oita,in viata sunt alte lucruri mai importante. Am fost sef si am vazut ce implica, munceam si pentru restul,unii nu puteau ,altii nu vroiau. De taiat in carne taia ala pe Europa.Acum vreu ceva pentru care sa muncesc ,fara a trage dupa mine toata ambarcatiunea.

+Quote Post
pescarush
post Jun 13 2009, 01:19 AM
Post #435

Musafir

Pentru ca am fost pomenita, ma simt datoare sa vin cu o explicatie. Asa e, am recomandat forumul acesta catorva fete, si m-am simtit foarte bine aici. Ma doare ca s-a ajuns unde s-a ajuns, am mai parasit un forum din aceleasi motive, in momentul in care se ajunge la insulte si cuvinte grele consider ca eu nu mai apartin acelui loc. Nu plec de aici pentru a merge pe alt forum, plec pentru ca desi poate nu realizati acum lucrul asta, cuvintele aruncate fac enorm de mult rau si o relatie nu va mai fi niciodata la fel dupa ce s-a ajuns la asta, oricat ne-am bate cu pumnul in piept ca avem capacitatea de a uita si ierta. Imi voi aminti cu drag anii petrecuti aici cu voi, am apreciat si apreciez toata munca depusa de administratori si moderatori (care au facut ce au facut din pasiune, nu cred ca a fost vorba de bani in cazul nici uneia dintre fete), incluzand aici, in primul rand munca ta, Maat. Dar nu pot fi de accord cu ceea ce am vazut aici in ultimele zile si, fara a cunoaste toate datele problemei, mi-e foarte clar ca daca s-a ajuns aici au fost motive mult mai adanci decat o simpla cearta cu un user. M-a afectat mai mult decat as fi crezut, pentru ca m-am atasat de voi si va spun sincer, o simt ca pe o despartire de oameni dragi.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 01:34 AM
Post #436

Fondator eLady.ro

Vezi, pesca, nu stiu cum ai uitat de gura mea spurcata. Tu ai redescoperit asta, eu am descoperit ca am alte prietene decit cele pe care le consideram si tratam si imi pareau ca ma trateaza ca atare. E, toate gresim, nu?! Pe-ni-bil!
Insa eu am iesit cistigatoare: am oameni adevarati prieteni, oameni care nu incearca sa ma manipuleze. nu se ascund dupa degete. Adica ce e in gusa, si-n capusa. Nu injunghieri pe la spate, draga mea. Si da,vorbesti fara a cunoste datele problemei. CInd pleci de la pri\emise gresite, rezultatele sintg resite. Vorebele mele au fost retrase, Ranchiuna insa nu e apanajul meu. Ci al fetisoarei care v-a cistigat cit nu am putut eu in ani. Ca eu nu stiu sa ma fofilez si sa o fac pe victima nevinovata in timp ce arunc bombe otravite..
Sint pur si simplu siderata de cit de usor va lasati manipulate.
Si nu sint plina de venin. Mi-e sila.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 03:05 AM
Post #437

Fondator eLady.ro

Si acum au sa apara avocatii nevonovatei. Ptiu! Magie neagra nu alta!
Noapte buna.

+Quote Post
angeldust
post Jun 13 2009, 03:34 AM
Post #438

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stai linistita, ca tomai m-am razgandit, nu o sa mai postez ca deja mi-e foarte jena mie, in viata mea nu m-am mai tiganit atat ca zilele astea. Daca tu asa consideri ca e ok, sa blestemi o copila pe motiv ca ti-a manipulat moderatorii, cam retardati de felul lor si fara personalitate asa, go ahead. Poti sa ma blestemi si pe mine si pe cine iti mai doreste sufletelul.
Iti doresc succese nemasurate, stai linistita ca nu imi fac forum daca la asta te gandeai, desi cereri sunt destule, as putea reedita episodul e.v.a. cu succes. Insa eu pur si simplu nu am structura psihica potrivita pentru scheme de genul acesta.
O sa ramai tu cu useri si moderatori alesi pe spranceana, care te vor sustine neconditionat in vanatori de vrajitoare imaginare, lupte cu evele, vor trimite spam si isi vor face conturi clona pe la sarmaliste, tot ce am facut si eu pana acum si mi s-a parut foarte normal. Noroc cu Jo ca mi-a deschis ochii si m-am desteptat (e o gluma seaca, evident).

Hai multa bafta si sa fii respectata si sustinuta, indiferent cate blesteme si texte a la Nikita va trebui sa mai arunci ca sa obtii asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2009, 07:03 AM
Post #439

Musafir

Neata!

Diana, ce-ai vrut sa spui aici, cand te-ai referit la mine?
QUOTE(Maàt @ Jun 12 2009, 10:01 PM) *
Partea proasta e ca m-am inselat asupra unor persoane care meritau mai multe din partea mea- Roxana, nu o sa mi-o iert niciodata!!!- in loc sa dau credit cui nu trebuie decit sa ii raspunzi la salut.

Nu stiu daca mai are vreo importanta acum, cand s-au retras 3 fete dragi mie, dar macar sa ma lamuresc. In care tabara sunt? Ca eu stiu c-am incercat sa le fac pe fete sa se razgandeasca, doar atat. N-am vrut sa ma bag in conflicte, ca nu-mi place.

+Quote Post
Teocris
post Jun 13 2009, 07:33 AM
Post #440

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Maine va mai fi cineva pe aici?

+Quote Post

98 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:20 AM