IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
LostWhispers
post Jun 13 2009, 11:49 AM
Post #451

Musafir

Walpu a zis asa de ciuda, da o incolo nu face ea legea in scoala e frustrata ca nu i a mers, eu nu inteleg de ce pt unii e asa imp sa ai doar 10 pe linie.
Pink te inteleg f bine, crede ma ca nu o fiti apreciati daca ajutati din contra strambe se vor gasi tot timpul si asta din cauza invidiei.
Eu abia astept sa iasa afara simt ca se micsoareaza peretii.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jun 13 2009, 11:58 AM
Post #452

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

La noi este innorat si sta sa ploua, asa ca azi am program administrativ (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
masina merge, mancarea fierbe, eu cu drag frec menta 10 minute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 13 2009, 12:20 PM
Post #453

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Si eu o gramada de treaba dar pana acum l-am pazit de David sa se trezeasca. I-am pus spanacul la aburi, bag si masina in functiune, am programata si o ciorbita de perisoare mai tarziu. Plus plimbarica pe la 5-6

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 13 2009, 12:57 PM
Post #454

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Angel, cum vine asta:"sa ramai cu useri alesi pe spranceana" ?? Ce vrea sa fie ironia asta extrem de fina ?
Ca noi, cei care am decis sa ramanem suntem si eram prea low pentru tine anyway ?? Fuarteeee frumos, imi place cum gandesti....Daca gresesc in gandirea-mi limitata, ilumineaza-ma si pe mine, macar for old times sake.....

Despre mine: Am avut cont pe e.v.a, si a fost ceva bun pana la urma, pentru ca asa v-am cunoscut pe voi....Kalua, Pescarush, Angeldust, Hashulica....
Am cont la "sarmaliste", so what ??, nu este oameni si ele ?? Sunt si acolo cateva fete de pus pe rana, frumoase si destepte. Oricum, acolo am postat rarissimo, nici nu se compara cu ce am postat aici. Voi mi-ati fost atat de aproape, sunt ani de zile, Dumnezeule, nu va inteleg, cum puteti sa plecati atat de usor. Vreti sa o sanctionati pe Diana dar la noi, celelalte, care va iubim si o sa va simtim lipsa foarte mult, chiar nu va ganditi deloc ? Bravos.

Si in final sa va mai povestesc ceva haios, acum la spartul targului....Am googalit acum ceva ani ....loool ceva de genul: painea filozofului elady, si unde credeti ca m-a dus ? Nicidecum la topicul cu retete montignace ci la jurnalul lui angeldust. Si m-am apucat sa citesc un post, doua, am luat-o de la inceput, am lasat balta ce faceam si nu m-am lasat pana n-am terminat de citit tot jurnalul.
Nu-ti spun ce dor mi-a fost de jurnalul tau, angel dupa ce-ai renuntat la el...Am povestit asta ca sa vezi ca pentru mine cel putin angeldust n-ai fost ...o chestie virtuala, si-atat, te mai gasesc si maine pe elady, foarte bine, nu te mai gasesc, nu-i nimic....
Valabil si pentru Cleo si Pescarush.

This post has been edited by sylvia_31: Jun 13 2009, 01:01 PM

+Quote Post
lotte
post Jun 13 2009, 01:36 PM
Post #455

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Silvia, am ramas doar trei negri mititei, nu are rost sa mai punem paie pe foc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

Eu va zic urmatoarele:

I don't react to pressure, but I respond to it.
Am invatat in ultimul timp, ca nu oamenii ma dezamagesc, ci ma dezamagesc singura, ca ma astept ca si ceilalti sa faca/gandeasca precum persoana mea.
In orice relatie, daca oamenii nu stiu cum sa se impace, nu o sa reziste acea relatie prea mult.
Si eu am instinct de "familie" si vreau cu toate fetele la un loc.
Diana e suparata pe Jo, ca de la prima discutie cu Jo a izbucnit totul si probabil nu ii vine sa creada cum un conflict a dezbinat toata familia.
Cleo, Angel si Pesca, imi pare tare rau ca ati pus punct, mi-as fi dorit sa va mai ganditi o saptamana inainte de a spune ultimul cuvant.
Cred ca mai toate fetele vechi si-au deschis sufletul si au prezentat realitatea aici, cu bune cu rele, deci toate am devenit destul de vulnerabile: ne-am asumat un risc ca intr-un moment de criza ca acesta, o sa doara tare rau.

O sa imi lipsiti toate, poate nu am interactionat atat de mult, dar va stiu vietile si imi sunteti tare dragi.
Azi dimineata, in egoismul meu, ma gandeam ce bine ca am apucat inventia cu biscuitii lipidici de la Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Stiu, sunt egoista, dar imi faceati ziua frumoasa, si acum normal ca sunt nefericita cand jucaria s-a stricat.

E usor sa dau sfaturi altora, nu stiu cum as fi reactionat daca as fi direct implicata, dar mi-am dat si eu cu parerea.

Va pup.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2009, 01:40 PM
Post #456

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jun 12 2009, 10:01 PM) *
Partea proasta e ca m-am inselat asupra unor persoane care meritau mai multe din partea mea- Roxana, nu o sa mi-o iert niciodata!!!- in loc sa dau credit cui nu trebuie decit sa ii raspunzi la salut.

Nu mai stiu pe cine si in cine sa cred. Chiar nu mai stiu. Dupa atitia ani, ani in care eram in stare sa imi pun gitul in miinile citorva oameni de aici., imi bag piciodul in gitul meu si in prostia mea!
Atita tradare si dezamagire nu am simtit in viata mea!

Diana, revin cu rugamintea sa-mi explici ce-ai vrut sa spui cu acea fraza. Mai multi dintre userii acestui forum cred ca am vreo legatura cu plecarea lui Angel si a lui Cleo. Am fost chestionata in acest sens si nu mi-a placut ca din fiinta nevinovata sa pozez in persoana cu 2 fetze. Nu am avut nici o discutie cu tine despre subiectul in cauza. Te rog sa confirmi acest lucru pentru ca nu-mi place sa mi se puna vorbe-n gura.
De cand sunt pe acest forum, nu m-am luat de nimeni si n-am adresat cuvinte urate cuiva.

+Quote Post
Cindy
post Jun 13 2009, 01:48 PM
Post #457

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vreau sa mai spun ceva.
O fi Diana impulsiva, nu chiar diplomata si "rea la gura" cand se enerveaza, insa eu cred ca tot timpul cand a fost cineva in dificultate, a incercat sa ajute dar lucrurile bune se uita intotdeauna intr-un impas. Mi se pare o persoana sufletista, in nici un caz "plina de venin". Da, nu a vorbit frumos, dar de ce nu incercati sa vedeti dincolo de cuvinte? Si o mai apreciez pentru faptul ca macar nu e ipocrita. Mai sunt persoane care pozeaza in mironosite, cu vorbe dulci ca mierea dar pe la spate iti dau in cap (si nu ma refer neaparat la forum).

Eu nu am absolut nici un interes ascuns sa ii iau apararea Dianei pentru ca oricum nu voi mai fi prezenta aici. Daca nu pot sa fiu autentica, sa imi expun sincer parerile si sa fac o gluma total nevinovata..chiar nu are rost, de vorbit vorbe nu imi place.
Multumesc mult Roxana pentru aprecieri. Cum spuneam, faptul ca ai incercat sa ajuti tot timpul pe cineva, indiferent de problema, context, se uita intotdeauna.
Eu concluzionez ca nu merita si ma retrag. By the way, timpul liber nu imi prisoste in nici un caz, deci o sa incerc sa gandesc mai cumpatat cand aleg sa il gestionez.
Toate cele bune!

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 01:54 PM
Post #458

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Roxana, nu ma refeream la tine. Iar cei care fac politie o fac de capul lor. Eu nu am vorbit pe nimeni si nici nu o sa vorbesc sa pun tara la cale pe messenger si nu o fac pe copila nevinoavata. Si eu poate sint catalogata cu doua fete, ca na, nu am facut frumos. Dar imi ajunge. Roxs, stai linistita. Cine e politistul? Chestionari?!Deplasata treaba si nesimtita din punctul meu de vedere e sa se bage politia nenominalizata in seama. Bine ar fi sa stea pe curul lor , ca stau bine! Sa-si vada de borsul propriu. Asta sa le zici din partea mea.

Sweet, la cite frictiuni am avut noi doua de-a lungul timpului, faptul ca mi-ai spus ce mi-ai spus conteaza foarte mult pentru mine. Chiar ar ramas cu gura cascata. Si, culmea, oamenii care spun ca ma inteleg perfect si imi dau dreptate sint persoane cu care nu am avut tot timpul cele mai bune relatii sau cu care m-am intersectat rar. Sau deloc.
Chestia asta ma pune pe ginduri. Eu pling de ieri noapte de neputinta si dezamagire cumplita.
Ma simt vinduta pe-o convorbire pe mess. Ca, la urma urmei, despre asta vorbim. Daca ava aduceti aminte, i-am spus domnisoarei Jo sa termine cu agatatul membrelor de pe forum pe messenger si cu plinsul de ce-am orospit-o eu imediat dupa ce s-a dus cu jalba-n protap la Anjel. Nu stiam sigur atunci, am dedus. Si-am avut dreptate ca l-am avut pe Efialths printre noi. Iar justitiara sin Anjel s-a trezit si a uitat ca noi sintem prietene de 4 ani. Patru ani. Dar 4 ani au fst un nimic pentru tine, Anjel. Esti fata desteapta, ai sa te trezesti. Cind ti-o face donsoara vreo nefacuta, ai sa vezi ca io nu nu-s proasta chiar degeaba. Futu-i gura mamii ei de viata de rahat!

+Quote Post
lotte
post Jun 13 2009, 02:08 PM
Post #459

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Nu mai plange Diana, e ziua mamei tale azi, salveaza macar restul zilei.
La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa!
Plec si eu indata, e ziua tatei, si il vom sarbatori cum se cuvine!

Pup.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 02:51 PM
Post #460

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa-ti traiasca tatal, sa fie sanatos si sa va bucurati unii de altii, Lotte! La multi ani!
Multumesc si eu de urari!
E, ne sarbatorim parintii in aceeasi zi. Iar eu nu cred in coincidente.
De nervi si suparare am intors toata casu cuc curu`n sus.
Ma fac ca is ocupata cu aruncatul boarfelor ca sa incerc sa nu ma mai gindesc.

+Quote Post

98 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:11 PM