IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
albinuza
post Jun 13 2009, 03:37 PM
Post #461

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!
Maat, sa-ti traiasca mama! Sa ai parte de ea, si ea de tine multi anni de acum incolo!
Lotte sa-ti traisca si tie tatal! Have fun!

Despre situatia de aici, prefer sa nu comentez, mai ales din cauza faptului ca nu stau foarte bine la asternut ganduri si idei pe "hartie"
Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Dar se va trece si peste asta! Sunt convinsa!

Eu am plecat oleaca mai devreme de acasa sa rezolv niste probleme, si evident c nu am rezolvat nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreau sa fac o prajitura cu mere. O sa fac o prajitura cu mere.
Aici e cald tare de tot!
Hai va pup si fiti vesele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 13 2009, 03:38 PM
Post #462

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Diana, cat si cum am interactionat noi chiar nu conteaza, eu am judecat sincer, obiectiv, fara parti-pris-uri, dincolo de simpatii si fara interese ascunse. Nu mi se pare corect ce se intampla, poate au existat multe conflicte latente, insa pana acum totul parea ok din partea userilor si cand "corabia" pare sa se scufunde, toti se retrag. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Ce vreau sa te sfatuiesc din suflet este insa sa incerci sa fii mai diplomata si sa lasi deoparte manifestarile dictatoriale. Cat despre limbaj, se spune ca intelesul cuvintelor nu exista decat in mintea interlocutorilor. Deci poate tie ti se pare ok sa te descarci in scris cu limbaje mai putin academice sa spun asa, desi poate tu nu simti ce spui, dar uite lumea interpreteaza altfel. In final, nu ai nimic de castigat. Si nici tu, la randul tau, nu ai accepta sa vorbeasca cineva urat. E ograda ta, dar pana la urma interesul este de partea ambelor parti sa mearga totul fluent, sa creasca frumos comunitatea, nu doar o userilor. Eu te sfatuiesc sa vezi asta ca pe o experienta constructiva, sa analizezi totul la rece si sa incerci sa te schimbi putin. Autovictimizarea nu iti va aduce nimic sanatos. Sa stii ca eu nu te judec, e doar o parere din exterior, ce vede imaginea in ansamblu.

Cam atat am avut de adaugat la postul anterior. Am plecat, am destule intrigi de tesut si nu vreau sa le las sa ma astepte.

+Quote Post
Bia
post Jun 13 2009, 04:00 PM
Post #463

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ce a spus Sweet in postul anterior am vrut sa spun si eu dar nu am stiut cum sa nu se inteleaga gresit.
In concluzie, nimeni nu a vazut ce a facut Diana bun. Toata lumea vede limbajul ei si atat! Atat! Eu una nu pot sa uit cand eram intr-o situatie mai mult decat tragica si Diana m-a sunat si a stat cu mine la telefon pana dimineata si mi-a deschis ochii ca viata nu sta intr-un barbat. Intr-o seara in care mie imi venea sa ma duc dracului, imi treceau prin cap numai ganduri negre si nu mai vedeam nimic bun in jur si (wow!!). Atunci niciuna dintre prietenale "reale" si nici macar "virtuale", prietenii nici atat, nu si-au dat seama prin ce trauma trec si ce e in mintea mea, ca plangeam non-stop de cateva zile. Toata lumea m-a lasat sa-mi revin, mai putin Diana care m-a sunat si a vorbit cu mine. Daca nu era acea conversatie nu stiu unde eram acum. Si sunt 100% sigura ca nu am fost singura in ajutorul careia a sarit! Lumea se retrage, lumea e inteleapta. Fiecare are dreptate in felul lui/ei. Eu zic sa incetam sa aruncam cu pietre acum ca nimeni nu e perfect pe lumea asta si cu totii gresim, suntem prea autoritari, prea orgoliosi (poate), prea naivi, prea fricosi... Nu suntem perfecti, dupa cum spuneam, impreuna ne completam. De-asta exista comunitati, pentru ca impreuna sa devenim mai puterinici. Atat am avut de spus, asa din calitate de user neinsemnat.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 13 2009, 05:03 PM
Post #464

Musafir

Hello!
Aici e o vreme autentica de vara, nu-mi vine sa cred! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Toata saptamana a plouat cu spume, in 'nspe reprize, iar acum e o zi superba, nici cald, nici frig, soare, cate un norisor ratacit ici, colea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am uitat toata starea depresiva cauzata de frig si nori.
Fetelor, sa va traiasca parintii, sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii!
Eu mai zac o militzara pe canapea, dupa care ma apuc sa frec niste icre de crap, primite direct din RO, via Parlamentul UE (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , apoi cred ca pun de un experiment cu cioco si capsuni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 13 2009, 05:40 PM
Post #465

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu tocmai am varat in cuptor o tarta cu mere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cu putina cioco!
E cald si aici tare de tot. Muza pleaca sa duca sotia unui coleg la munca. Colegul e plecat sa.si recupereze fata, si dupa aia sunt "nopti albe" intr-o localitate langa noi si mergem si noi sa vedem care e treaba.
In rest e bine!

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2009, 08:42 PM
Post #466

Musafir

Ma bucur ca esti bine cu muza Albi.
Sa va traiasca parintii Lotte si Di, si sa lea dea Dumnezeu multa sanatate!

Ce dor imi mai e si mie de tati.
Noi am fost in parc si m-am vazut cu o prietena f draga. Erau si cei de la teatrul Masca cu spectacolul 'Gardienii veseli'.
Nu avem apa rece de aseara si-i cam nasol. Am inteles ca maine se va rezolva problema. Sa speram. In alta ordine de idei, sunt plina de bube de la purici: niste imensitati rosii si mancatoare.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 13 2009, 09:16 PM
Post #467

Musafir

Haoleu, Roxi!
Cum te potcovisi cu purici?! Ai intrat in vreun loc inchis unde stau, de obicei, caini, pisici? Ma refer la maidanezi.
Ai grija de Sara.

+Quote Post
Diana.
post Jun 13 2009, 10:42 PM
Post #468

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Saru` mina de urari, gagici!
Puricii poate sa ii ia si din iarba omu`, dar nu multi. Pe vremea studentiei aveam o garsoniera inchiriata si o venit baba , mama proprietarei cind am lipsit io. M-am intors din vacanta, tot plin de purici. Mi-o dat tata niste chestii, am dat peste tot, am plecat de-acasa doua zile, apoi am aerisit alte doua zile, tot plecata si asta a fost. Nu stiam de unde sint pina nu vine babornita imputita si ma intreaba: Draga, tu ai purici? Ca io nu mai pot" Si io" a, deci cucoana, cit am fost plecata ai stat aici in timp ce io plateam chirie? Deci si borcanu lipsa de cafea e ot opera ta, cucoana? " Nu stiam eu de unde ma umplusem de goange. De la o baba nespalata.
Roxana, pune pelin in pat. Pe la cine ai fost sau cine ti-a venit in vizita ? Ia gindeste-te.

Bia,se stie de cind ne-am cunoscut cu primele membre de aici ca eu spun fara menajamente ce am de spus, insa asta nu se intimpla fara motiv. Ca sa iau joc, inghit multe inainte pina fac explozie. Stii, asta le placea la mine pe vremuri. Ca nu inghiteam cacaturi si ca ripostam taios. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu atac sub centura, nu bag stimbe pe pm sau mess, nu fac planuri si nu ma tin de timpenii. Io sint aia " cin`se ia cu mine bine, ii dau haina de pe mine, cin`se ia cu mine rau, sa-l fereasca Dumnezau. " Dar pentru asta tre sa inghit multe rahaturi. Au mai plecat oameni cu sau fara tambalau. Si io m-am carat de pe vreo 4 forumuri. Iar aia merg inainte si fara mine. II doare pe ei in pix de mine si pe mine de ei. Nu conteaza nimic, Bia, daca omul are ochii inchisi si te vinde pe nimic, cu totul.
In alta ordine de idei, la mine e cald si nu pot sa deschid aerul din cauza Arei , ca are otita.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 13 2009, 10:56 PM
Post #469

Musafir

Diana faptul ca ai inceput sa gandesti ca forumul poate continua e o treaba foarte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pt ca asa si este continua, nu s a terminat nimic e doar un alt inceput. Eu una nu am de gand sa plec, raman aici pt ca mai sunt fete dragi mie chiar daca le stiu doar virtual.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2009, 10:58 PM
Post #470

Musafir

Di, eu cred ca i-am luat din iarba sau din parc. Am citit si eu de pelin. Am luat fiole de la farmacia veterinara. Am dat deja o doza si mai dam maine dimineata. Trebuie sa am grija sa nu fie toxice din cauza Sarei. Pe cearsaf vad ca nu-s. O sa pun si pelin. Multumesc de sfaturi.
Carmen, las' ca le vin eu de hac. Sper sa nu raman cu semne de la bube totusi.

+Quote Post

98 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:04 PM