![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ramin semne mai mult de o luna, stai linistita. Muscatura de purice e rosie ca un cerculet cu un punct de culoare mai vie in centru.
(IMG:http://www.fleabite.org/images/bb_bite.jpg) Asa sint? Sa nu fie altceva. Poti sa mai domolesti micarimea cu o lingura infierbinata pe foc sau sa faci cruce cu unghia pe muscaturi. Leacuri babesti care dau rezultate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu te sfatuiesc sa pui fiole sau alte chimicale din cauza printesucii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am fost la "nopti albe" in orasul vecin. Nu pot sa pricep cum se distreaza astia. Deci toata treaba consta in iesit pe strazi, cum se intampla si la no de sarbatori. Numai ca astia aici is asa de molcomi ca te ia somnu'.
Rox, io sa fiu sanatoasa de cate ori am avut purici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, chiar e leac babesc asta cu crucea pe muscatura? Ca si io o faceam, dar nu auzisem ca e din batrani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In alta ordine de idei, sunt toata balonata, simt ca imi iau zborul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Noapte buna eladies, pe maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu tocmai m-am intors de la o plimbare prin herastrau de 3 ore. A fost frumos. Amintiri din vremurile din liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Di, nu arata asa la mine, ci ca niste blande mari si umflate. D-aia le-am si confundat cu urticarie; pana nu m-am trezit cu puricele pe picior, nu mi-am dat seama. Am mai omorat vreo 3 ce-au dormit cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Avem casa data cu fundu'-n sus si-am dat cu fiole din alea, ca nu-s toxice pentru Sara. Albi, ia du-te tu la doctor; oi avea vreo gastrita ceva. Te-am auzit de prea multe ori de balonatu' asta si nu-i in regula. Mi-e dor de Fanny. Cred ca trebuie sa soseasca din vacanta. O zi frumoasa tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Azi noapte am sosit. Ma intorc mai pe seara, pentru ca duminica e zi de munca pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am dormit ca un erou pana la 11 fara 25. Nu mi s.a mai intamplat de mult tare de tot!
Nu cred ca am gastrita ca nu ma doare. Mananc anapoda si de asta! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O duminica placuta doamnelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'Morning, ladies !
Abia acum constientizez c-a sosit vacanta cu trenul de Franta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu mai avem lectii de facut pentru maine, yeeeee.... Destrabalare maxima in vacanta mare le doresc tuturor studentelor de pe forum, cat si mamicilor de pitici scolari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . A, si era sa uit de doamnele profesoare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvie, cum ati incheiat anul scolar?
Am produs o mancare de linte. Fi-mea e din ce in ce mai deplasabila: se ajuta de cap si de picioare si ajunge unde vrea ea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Multumesc de intrebare, eu zic ca bine.
S-au dat diplome pentru fiecare materie, fiecare copil din clasa a luat cate o singura diploma, a mea a luat la matematica. Surpriza mea a fost ca si la engleza a luat FB. Sper ca la anul sa fie si mai ambitioasa. Eu am prestat ieri salata de fasole si mancare de fasole prajita, asa ca avem papa si pentru azi, eventual mai incropesc ceva deseara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:22 PM |
|