IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Bia
post Jun 14 2009, 01:15 PM
Post #481

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi s-a pus iar pata pe extensii de par. VREAU!!! Nu ma hotarasc daca sa-mi iau de-alea clip-on sau sa-mi cumpar un set de 200 de suvite cu micro-ring.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Jun 14 2009, 04:27 PM
Post #482

Musafir

Buna ziua.
Poate sa te manance pielea..pe fond nervos oare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 14 2009, 04:59 PM
Post #483

Musafir

Hotarat, DA!
Baietii mei asa fac amandoi, se scarpina intruna cand sunt agitati.
Sa-ti traiasca studentica, Sylvia! Ce mai, acu' daca a trecut intr-a II-a, maine, poimaine o vezi la facultate!
Albi, poate de la bere, eu sunt precum un balon cu heliu de la doua guri de bere numa'. N-am mai baut din 2006, fiindca stiu ca nu-mi prieste.

This post has been edited by dr_wise: Jun 14 2009, 05:03 PM

+Quote Post
albinuza
post Jun 14 2009, 05:04 PM
Post #484

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu ma apuc sa fac mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da , te mananca piele pe fond nervos, eu ma si irit pe fond nervos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa fac sauna (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
lotte
post Jun 14 2009, 05:11 PM
Post #485

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetelor, multumesc pentru urari.
Fanny, bine ai venit!
Mie mi-e somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) . Eu sunt la fel ca baiatul lui 3A. Daca mi-e somn inainte de noapte, inseamna ca mi-e rau.
Ma duc in cada si apoi in pat, vroiam sa imi incep bagajul pentru concediu dar am abandonat.
Si am facut biscuiti lipidici, aluatul a iesit cam lipicios de data asta, sa vedem cum ies, sunt la cuptor.

Va urez o seara frumoasa!

+Quote Post
Fanny
post Jun 14 2009, 06:02 PM
Post #486

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

La bar se si mananca in seara asta? Inseamna ca vreti sa dati de pomana, c-am frigiderul gol. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 14 2009, 06:17 PM
Post #487

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca crezi ca-ti tin de foame, am icre de crap proaspat pregatite, rosii, si mousse au chocolat CONFORM.
Bine ai venit!
Cum fuse?
Te-ai bronzat?
Ce ai mancat?
Ai avut vreo revelatie?
Spune tot!

This post has been edited by dr_wise: Jun 14 2009, 06:19 PM

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 14 2009, 07:48 PM
Post #488

Incurabil

Member No.: 868

Doctore, pe-a doua am terminat-o, acum suntem in anul trei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Da, stiu, asa de repede trece timpul....Parca vad ca acushica termina a opta si am emotii cu admiterea la liceu .
In vara asta tre' s-o invat tabla inmultirii. Plus ca mi-am propus/sper (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa citeasca cat mai mult, i-am cumparat o multime de carti in format nou, frumoase, lucioase, colorate, orice numai s-o tenteze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Am inteles bine sau chiar treci prin Galati vara asta ? Daca da, sper sa ne vedem.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Lotte, neaparat sa ne spui cum ti-au iesit crackersii, mi-am propus si eu sa-i incerc .

+Quote Post
Fanny
post Jun 14 2009, 08:28 PM
Post #489

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A fost minunat. Am plecat doi branzoi stresati si-am revenit doi negrisori veseli. Dati-mi o tzara sa-mi trag suflarea si marturisesc tot. (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)

Sylvia, ce planuri marete ai. Iti urez succes!

+Quote Post
dr_wise
post Jun 14 2009, 09:47 PM
Post #490

Musafir

Nu, Sylvia draga, la anu' vin.
In legatura cu lecturile de vacanta: fiu-meu ma tot amentinta ca daca gaseste "Cuore - inima de copil"...si a gasit-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ii da foc, ca prea l-am stresat cat era mic cu lecturile, si uite, tot a ajuns la fac. de medicina, student eminent. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mde, eu incercai sa-i deschid pofta pentru lectura, dar in afara de cativa autori...foarte putini, altceva n-a mai citit. Apreciez insa c-a fost constiincios si pana acum, multumesc lui Dumnezeu, s-a descurcat de minune. Citeste, insa, cu placere, carti de specialitate, i se par fascinante informatiile descoperite acolo. Nu va spun ce placere gaseste in laboratoarele de anatomie, la studiul pe cadavru. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
BTW, daca vrei sa-ti dau cartea "Cuore", o donez cu placere...mi-e teama ca-i da foc... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si e intr-o prezentare placuta ochiului, din "colectia scolarului".

This post has been edited by dr_wise: Jun 14 2009, 09:50 PM

+Quote Post

98 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:54 AM