IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Roxana_
post Jun 5 2009, 03:05 PM
Post #51

Musafir

Happy, tare ciudat ce zici tu acolo.
Madutz, distractie faina!

Doctore, maica-sii ii plac merele, dar nu asa de tare ca tie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Planuisem sa fac azi o mancare de varza, dar n-am apucat ca Sara doarme cu intermitente, adica se trezeste plangand si trebuie s-o pun la san ca sa adoarma la loc. Imi place ca a invatat sa se joace singurica.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2009, 03:27 PM
Post #52

Musafir

Happy, du-te repede si te cauta, sa nu fie tinnitus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Madutz, petrecere frumoasa!

+Quote Post
pescarush
post Jun 5 2009, 03:41 PM
Post #53

Musafir

Distractie placuta Madutz!
Happy, am mai auzit de asta, dar nu mai stiu de la cine si nici ce era, dar trebuie mers la doctor.
Roxana, daca nu-ti accepta sucurile, mai las-o o saptamana - doua si mai incerci iarasi.
Aici e frumos, soare si se anunta 22 grade. Numa' bine pentru fiu-meu ca are concurs de atletism azi, toata ziua, la scoala. Dar de maine se raceste iar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , doctore si eu tot astept vara asta si nu mai vine, domle! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am vazut ca abia de la mijlocul lunii sunt sanse sa mai creasca temperaturile si pe-aici. Sa vedem cum o fi vara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca astia la meteo au spus ca se anunta o vara frumoasa (dar n-au specificat care vara, in care an (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2009, 04:16 PM
Post #54

Musafir

Pe noi ne-au pacalit astia, au zis ca azi se strica vremea si vor fi max. 18 grade, dar acum sunt 23 la umbra si-i insorit bine.

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2009, 04:49 PM
Post #55

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am ajuns si eu acasa de la ceremonia de absolvire si a fost asa...deprimant desi dragut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A fost si maica-mea (taica-miu plecat cu afacerile lui), ea insa a fost foarte incantata si mandra banuiesc ca orice mama. De unde atata mandrie nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Distractie placuta, Madutza!

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 5 2009, 05:02 PM
Post #56

Musafir

Distractie faina, Madutz!!

+Quote Post
Jo
post Jun 5 2009, 05:08 PM
Post #57

Musafir

Distractie placuta si din partea mea Madutz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sweet, bineinteles ca mandra, doar nu in fiecare zi ii termina fata facultatea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ai mei au fost taaaare mandri, au fost ambii parinti si mr.

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2009, 05:21 PM
Post #58

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eh de absolvit cica am absolvit toti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar si cei care au ramas cu restante si vor trebui sa plateasca inca un an.
Si se intelege bine Mr. cu socrii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 5 2009, 05:49 PM
Post #59

Musafir

La mine la ceremonie nu a fost nimeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici la restul colegilor de altfel ... eu habar n-am avut ca vin oaspeti la faze din astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana am vazut pozele de la sora-mea de la festivitate. Unde of course eu nu m-am dus .. ca eram la servici si na, nici nu mi s-o parut nush ce mare branza. Numai cand am vazut pozele am vazut ca erau toti veniti cu catel cu purcel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tata lumea cu flori .. numa sora-mea fara nimeni. Eh. No, n-am stiut ca ii asa mare tamtam. Trebuia sa zica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La noi s-a facut ceromonia in ceva amfiteatru, discursuri, diplome, poze.. si apoi la bere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Numai noi colegii.

+Quote Post
happyCat
post Jun 5 2009, 06:00 PM
Post #60

Musafir

Sweet, felicitari (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Kalua, pai cred ca am tinnitus, ma duc sa ma caut cand vin din concediu, sa vedem daca are leac, sau trebuie sa ma obisnuiesc cu el.

Am lucrat azi 8 ore din 8 la serviciu, ca niciodata, nici pauza de masa nu am luat, am mancat cu hartoagele in fata.

+Quote Post

98 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:59 PM