IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
happyCat
post Jun 15 2009, 06:38 PM
Post #511

Musafir

Pup fetele!

Mai am 2 zile si ne intoarcem acasa, la racoare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am prajit bine la soare, m-am bronzat, m-am umplut de pistrui.

Trebuie sa citesc din urma, sa vad ce s-a mai intamplat pe elady in ultima vreme. Sper ca toate sunteti bine, va pup si mai intru in weekend.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 07:41 PM
Post #512

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Happy, ma bucur ca ti-a priit vacanta.
Bia, Alina imi ia 350 de mii (35 de lei) pe ora. E imposibil sa nu gasesti pe cineva asa ca sa vina acasa si sa nu mergi nici la salon si sa iti iasa si mai ieftin. Si la mine tot asa era la inceputul lui februarie si iaca ca se poate. aNici eu nu am crezut ca se poate, dar ma uit la picioare si se vede de la o posta diferenta.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Curaj!!!
In alta ordine de idei, m-am saturat de dobitoci. Azi m-o stresat vreo doi la serviciu de-mi venea sa dau imi iau cimpii.

+Quote Post
rozy
post Jun 15 2009, 08:03 PM
Post #513

Musafir

Eu am observat de la o vreme ca ma dor talpile. Fara sa port tocuri, fara sa stau prea mult in picioare. Cum ma ridic, simt o presiune in mijlocul talpii. Asa e la toti, sau it's just me? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 08:31 PM
Post #514

Fondator eLady.ro

Rozel, stai prea mult in picioare sau stai prea mult jos. Durerea asta mai apare si cind treci rapid de la tocuri la plat sau invers. Si eu o patesc. Pune picioarele pe perna.

+Quote Post
Bia
post Jun 15 2009, 09:29 PM
Post #515

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Aici acasa se ia de la 50 de lei la 100. Bucurestiul lui peste!

Am facut o supa de rosii delicioasa. O pozez si v-o pun la topicul cu pricina! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 15 2009, 09:54 PM
Post #516

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Imi cer scuze c-am fost in stand by prelungit. Sper sa ma intelegeti c-a n-a fost usor de digerat ce s-a intamplat in ultima saptamana aici si, totodata, sa nu credeti c-as vrea sa trezesc stafiile. Am venit din concediu, unde oameni necunoscuti mi-au zambit prieteneste si m-au facut sa ma simt ca o pasare in cuibul ei, si-am revenit pe forum, unde ma simteam ca acasa, si-am dat de un razboi al nervilor si-al orgoliilor. “Casa mea”, atat de plina de viata, pustiita din cauza unor sentimente pe care nu le inteleg si nici n-as vrea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Veninul asta, venit din toate directiile, asa-zisele "parade" ma fac sa inteleg de ce multe fete au nevoie de o pauza mai scurta sau mai lunga.
In ceea ce ma priveste, nu cred in tabere si nu iau partea nimanui pentru ca admiratia si prietenia mea se indrepta catre fiecare dintre voi si nu sunt capabila sa fac cuiva proces de constiinta (eh, doar mie!). Iubesc persoanele care au creat forumul, indiferent ce nume si hram poarta, si regret timpurile cand ne priveam de la egal la egal si ne permiteam sa ne tachinam si sa ne dam lectii fara ca cineva sa supere. Dupa capul meu, nimanui n-ar trebui sa-i creasca trese pe umeri, fie ca-i user (mai vechi sau privilegiat), moderator, admin, iar regulamentul este cu rol de lege. Iar cand spun regulament, spun unul permisiv, nu unul care sa interzica (virgula) criticarea unui moderator.
As iesi in pierdere daca cineva m-ar “scuti” de critici, doar pentru ca la avatar am scrisa o functie diferita. Prefer sa fiu trasa de maneca, corectata, mustruluita si apreciata pentru cele 2 parale cat fac, decat sa nu indrazneasca careva sa-mi spuna lucruri care nu-s atat de “confortabile”, dar m-ar putea ajuta sa cresc, sa invat.

+Quote Post
albinuza
post Jun 15 2009, 10:24 PM
Post #517

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara fetelor!
Noi am avut niste musafiri. Un coleg cu fata lui de 9 ani. Dulce foc!
Eo caldura la mine in casa de.mi vin sa plang. Acum ma duc sa fac un dush. Ne auzim maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Noapte buna doamnelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 15 2009, 10:30 PM
Post #518

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

QUOTE(Maŕt @ Jun 15 2009, 01:04 PM) *
Pai alea se fac la mediu? Nu fac zoologie, biologie, etc?!

Scuze Maat ,nu am vazut intrebarea, nu ,fac la cunoasterea mediului tot amalgamul, copii de 7 ani stiu sigur mai mult decat altii de 30 de la noi.
Am facut crackers glucidici,yami yami, am provizii la frigider, si acum ma lupt sa caut o reteta cu faina de almortas (mie imi dadea in traducere mazarea ,dar nu e, cu totul altceva ,Lathyrus sativas) .
In rest am hoinarit la machiaj si acum trebuie , dar trebuie sa imi achizitionez pensule. Daca sambata asta nu mergem la Benidorm cum avem planuit ,o sa mergem in Plaza (gen mall) si acolo o sa gasesc de toate.

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 10:35 PM
Post #519

Fondator eLady.ro

De-aia nu mai stiu nimic dupa 10 ani dupa ce invata... Am vazut si eu manuale si am crezit ca is facute de unu` care o stat toata noaptea beat si dimineata le-a terminat prin sistemul rasol.

+Quote Post
cryst
post Jun 15 2009, 10:49 PM
Post #520

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Asa e , analiza gramaticala fac tarziu de tot, iar an de an repeta ce au invatat anul trecut si mai aprofundeaza materia . De exemplu la clasa a III-a au studiat anul acesta ,natalitate ,mortalitatea( cu cifre cu tot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). In schimb ce imi place: este ca ii invata sa fie civilizati, sa aiba grija de mediu, au avut concurs cu masinute la scoala cu stop,cedeaza trecerea...etc. Au si lucruri bune,dar cu atatea bune maniere sa nu calci in baruri, este dezastru(arunca de toate pe jos). Discutam acum o saptamana cu o familie instarita de aici(au ferme,au placi solare,sunt milionari in euro desi cand ii vezi nu ai zice) si le spuneam ca scoala lor mai lasa de dorit( ex. maestra fiicei mele ii felicita la 8 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,le spune ca e o nota buna),ca nu se promoveaza competitia intre copii, si mi-au raspuns ca aici se educa copii ca sa se descurce in viata, nu ca sa fie genii.

+Quote Post

98 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:39 PM