IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
albinuza
post Jun 15 2009, 10:49 PM
Post #521

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Gata! Eu ma bag la somnic! Noapte buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ne auzim maine!

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 10:50 PM
Post #522

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Noapte buna, Albi.
Cryst, aia is in urma: toata viata e o competitie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 15 2009, 10:58 PM
Post #523

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu-i vorba ca-s "inapoiati", doar au alte standarde de viata, in care nu e important sa fii cel mai bun la scoala sau la job, ci sa faci fiesta si siesta. Cumnata mea imi spunea ca la intrebarea "ce alergii aveti" cei mai multi barbati tineri ii raspundeau "doar alergie la munca". (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 15 2009, 11:00 PM
Post #524

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Asa credem si noi ,doar o traim pe propia piele zi de zi. Am incercat sa o transformam intr-o luptatoare, mai avem de lucru la partea cu pierdutul (nu stie sa piarda frumos,se lasa cu zgomote). Inca de acum cativa ani ne intrebam cum sa o educam ,sa fie corecta si sa castige prin efort, sau cum in jurul nostru avem numai ¨lingai¨(scuze de expresie dar nu imi vine alta ) sa fie si ea asa lipicioasa. Ei bine aici nu am avut ce sa facem , a copiat modelul majoritatii ( copiii sunt mai isteti decat credem noi) si acum e de fata cu noi ,justa ,si cand e singura isi mai foloseste sarmul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 11:03 PM
Post #525

Fondator eLady.ro

Spalatori de urechi vor exista tot timpul. Eu mi-as educa copilul sa fie un invingator, nu un supravietuitor.

+Quote Post
cryst
post Jun 15 2009, 11:10 PM
Post #526

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

Si eu, dar ei sunt niste mici manipulatori. Oricum are o saptamana de pedeapsa(fara laptop,fara playstation) ,pentru ca nu a intrebat ce nota a luat la examenul de la matematica. Doamna a zis sa ridice mana sus cine vrea sa stie nota ,si au ridicat doar vreo doi.
Maine merg la scoala,si o sa zica maestra¨-Iar vine mama ta?¨.Pntru mine educatia ei este mai importanta ca un job bun sau mai stiu eu ce. In definitiv cu asta o sa ramana, ca mostenirii pamantesti nu prea am ce sa-i las(casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ?).

+Quote Post
Diana.
post Jun 15 2009, 11:29 PM
Post #527

Fondator eLady.ro

Eu nu aveam voie sa citesc. Pedeapsa suprema era constituita de culegerile de mate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2009, 12:26 AM
Post #528

Incurabil

Member No.: 868

Sara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Ca si comparatie intre modurile de motivare ale scolarilor nostri fata de cei din Spania de ex.: la Dia la scoala au fost strigati in fata careului la festivitatea de inchidere copiii care au luat premii de excelenta la diferite concursuri. Directoarea in persoana le-a inmanat diplomele, in fata intregii adunari de copii plus parinti. A mea a luat doar FB la Cangurasul matematician si cred ca i-a parut rau ca n-a fost strigata in fata, dar sper s-o motiveze mai mult pentru la anul.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 16 2009, 07:48 AM
Post #529

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata

+Quote Post
albinuza
post Jun 16 2009, 08:23 AM
Post #530

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
A fost asa de cald azi noapte ca am facut sauna involuntar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sz, cum esti?
o zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:09 PM