![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
'neata!
Eu is morcovita rau, imi vad planurile de vacanta spulberate, dupa ce Base a iesit la rampa sa anunte ca din toamna nu vor mai fi bani pentru salarii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Nu vreau sa ma gandesc ca e posibil sa raman fara servici. Planuisem si vreo 3 zile la mare...plus vreo 6 undeva prin Grecia. Deja nu mai am chef de nimic si's cu moralul la pamant. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu anuntui de-astea base o sa devina ..rau.; revin.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, nu sunt bine deloc, dar incerc sa supravietuiesc. Ieri am primit si o veste nasoala: un prieten foarte drag a avut un accident de serviciu si risca sa ramana paralizat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ceapa caprii ma-sii. Cand vin, vin toate odata!
Be strong (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Buna Doamnelor,
Intru pe forum insa nu postez tot timpul dupa cum stiti cele care va amintiti de mine.Va citesc pe toate,invat de la voi,incerc sa va cunosc personalitatiile.Am citit si ce s-a intamplat aici dar sa ma abtin la comentarii ca nu cred ca ar fi treaba mea.Imi place aici,Althe mi-a recomandat acest Site,pe vremea cand aveam timp de frecat menta pe la birou.Acum viata mea s-a schimbat radical.Parti bune si parti dureroase.Sunt slaba,anemica,nu mananc,lesin in plina strada,si totusi pot sa spun ca viata e frumoasa si trebuie traita fara stres si nervi.Am invatat asta de la tatal meu mult iubit,care acum de Paste,in Sambata Mare ne-a parasit pe toti.Brusc.Radea cu mama cand a facut comotie cerebrala murind ca un pui de gaina in bratele ei,uitandu-se la ea de parca nu ii venea sa creada ca moare ! Tanar fara boli,vesnic vesel si plin de viata. Insa ce m-a facut sa ma schimb? El ! Inainte de a muri m-a sunat si am discutat o ora spunandu-mi printre altele.-Diana,fata mea,nu te enerva,lasa lucrurile sa vina toate la randul lor,gandeste pozitiv caci altfel iti va fi rau ! Dumnezeu stie ce are de facut cu noi,nu il mania.Iar la sfarsitul conversatiei mi-a zis - Nu uita ca te iubesc mult fiica mea !! Oare stia ca o sa moara in zorii diminetei urmatoare ? De ce a trebuit sa ma sune si sa imi spuna aceste lucruri cu atata tarie? Da,aceste cuvinte ale lui imi rasuna in minte zi si noapte,il visez razand cu mine,alintandu-ma.A fost cea mai de pret comoara a mea,mentorul meu.Mi-e dor de el foarte mult...Ce inseamna viata? De unde sa stiu eu ca dupa ce am discutat telefonic atata,a doua zi dimineata plecam de la C-ta la Valcea sa imi inmormantez tatal...nici acum tot nu pot sa cred ca ne-a parasit.Ma trezesc ca il strig,am nevoie de el,am nevoie sa imi raspunda la intrebari,simt ca innebunesc fara el.Oare am nevoie de un psihiatru? Partile bune din viata mea sunt ca abia acum dupa o viata intreaga,am realizat cat de scumpa este viata.Imi rasuna in cap indrumariile tatalui meu pe care abia acum la 31 de ani incerc sa le pun in practica si incerc sa ma bucur de fiecare zi data de la Dumnezeu,si asta pentru ca il simt langa mine. Am facut pace cu toata lumea cu care inainte aveam "ceva de impartit",nu ma mai intereseaza ce a fost,iubesc pe toata lumea,iubesc tot ce ma inconjoara,imi iubesc viata.Il citesc pe Valeriu Popa care spune printre altele : “Tineti minte! Tot ceea ce facem, de la gand, privire, gest, vorba, fapta, se inregistreaza undeva, in finitul care ne inconjoara si cand plecam din viata ne intalnim cu noi, fiind direct raspunzatori pentru tot ceea ce am facut”. Fiecare dintre noi este stapan pe gandurile sale. Acest lucru reprezinta puterea miraculoasa prin care toate lucrurile devin posibile. Emitem negativ, atragem dezechilibre energetice si deci, boala; emitem ganduri pozitive, primim starea de bine si de sanatate. Trebuie sa invatam sa detinem controlul absolut asupra mecanismului nostru de gandire, supraveghindu-l in permanenta... M-am ingropat in munca pana in gat.Asa mai uit de durere,insa noptile sunt dureroase.... Nu stiu de ce postez asta,insa daca pot sa vin cu un sfat pt toata lumea de aici,pot spune doar ca viata trebuie traita cu seninatate caci nu se stie niciodata cand plecam definitiv. Va iubesc pe toate ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dixy, m-ai facut sa plang (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Foarte frumoase vorbele tale si tare trist ca ai trecut prin asa ceva. Te admir pentru puterea cu care ai reusit sa te ridici.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Dixy,condoleante pentru tatal tau,suna asa de rece condoleantele astea ,iti spun mai bine in spaniola¨te acompaño en tus sentimientos¨(te acompaniez ,sau urmez in sentimente,asa se zice aici),nu stiu ce o sa fac eu cand o sa vina clipa, nu imi place sa pierd pe nimeni;mi-a murit catelusa cand avem 15 ani si nu am mai vrut sa am alta, de frica sentimentului de pierdere, dar sa iti moara cineva apropiat.....nu stiu , nu cred ca voi fi pregatita.
Szi, singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa crezi in vindecarea lui, daca vei gandi O Doamne ca va ramane.. cred ca nu iti va face bine nici tie si nici lui. Sa va povestesc ce vis revelator am avut: Se face ca ma plimbam intr-o seara(ora 22) cu sotul si inca o pereche (erau prieteni ,dar asa nu ii cunosc) pe o strada in Romania, destul de animata,cu multe terase. La un moment dat am vazut o masina(Audi,era limuzina,fara model) si vorbeam noi ca uite ce masina a aparut,cand am observat ca avea usa sofer deschisa bine. M-am apropiat si a inceput sa sune alarma ,cand au aparut 2 tipii dubiosi care s-au suit in ea si au demarat in tromba. Ne-am dat seama ca era furata. Nici nu am stiut cum sa reactionam ,ca fata cealalta s-a simtit cu o mana pe spate. Tipul din dreapta soferului i-a facut o cruce si i-a zis ,acum ai suflul. Am intrebat ce inseamna si a zis ca daca deschidem gura ne termina. M-am gasit eu si i-am zis ca are tupeu ,sa fure masini asa . Mi-a zis "ma parasuta vezi-ti de treaba ta", ca bani astia merg la cartel , pana in varf de piramida. Cand m-am trezit mi-am dat seama ca asta e Romania, ca baietii aia nu au disparut inca mai bantuie orasele(ce bine ca stau undeva la 40 km de Timisoara), in Spania nu m-a deranjat nimeni in 2 ani,nu stiu daca mai vreau acasa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Dixy imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mi-au dat lacrimile!
Eu cand mi-am pierdut tatal, cred ca nu am constientizat, pentru ca imi amintesc ca la inormantare radeam, era vesela. Aveam 12 ani. Dupa aia s-a simtit mai bine! Eu sunt sigura ca lucrurile vor reveni pe unfagas normal aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Va multumesc pentru gandurile frumoase.
Szi,da este trist prin ce am trecut,si inca mai trec.Oricum durerea si dorul ramane vesnic in suflet.imi pare rau pentru ce a patit prietenul tau,gandeste pozitiv si tu si prietenii vostrii comuni caci ajuta. Cryst,ai dreptate in ceea ce zici ca nici macar nu poti sa te gandesti ca odata si odata vin acele momente caci niciodata nu suntem pregatiti,chiar daca acea persoana zace la pat. Toti suntem datori cu o nastere si cu o moarte |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dixy, imi pare foarte rau de tatal tau. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) In legatura cu anemia ta, ai vazut un doctor?
Cryst, eu vad ca nu esti prea hotarata. Poate ar trebui sa va mai acordati cateva luni, un an, sa va ganditi si sa va hotarati daca vreti cu adevarat sa va intoarceti. Ambele variante au parti bune si parti rele. Ideal aste sa le analizati si sa vedeti care sunt proritare pentru voi. Oricum nehotararea asta sa stii ca se reflecta si asupra fetitei. Daca venti inapo in Romania o sa va fie greu sa va readaptati, si e posibil sa nu va convina si sa vreti sa va intoarceti inapoi in Spania. Mutarile astea nu fac bine nimanui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:37 PM |
|