IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
deedee29
post Jun 16 2009, 12:53 PM
Post #541

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Dixi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) . Mi s-a strans inima citind randurile tale. Si eu ma gandesc cu groaza la momentul acela cand voi pierde ce mi-e drag. Nu stiu cum am sa reusesc sa ma ridic din abisul in care o sa ma prabusesc, ca sigur asa o sa se intample, mai ales in cazul mamei, care-i tot ce am mai bun in lumea asta. Daca as putea i-as da viata mea, macar ea merita sa faca umbra pamantului, a facut ceva bun pe lumea asta. Dar stim cu totii ca nu-i posibil.
O sa ma duc azi la boyfriend si o sa-l iau in brate. Vorbele tale imi aduc aminte prin ce momente crunte a trecut si el la moartea tatalui sau si cat de mult si-ar dori sa adune iar la loc acest puzzle care a fost candva complet si se numea familia lui.
Sunt trista.
Go to the top of the page

+Quote Post
Dixy
post Jun 16 2009, 01:44 PM
Post #542

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

V-am intristat si imi pare rau.Dar ce vroiam sa spun este ca trebuie sa ne pretuim viata ca uite asa ne arata Cel de Sus adevaratele dureri ale vietii sa nu ne mai plangem pt alte maruntisuri.
DeeDee,intr-adevar numai acela care a trecut prin asa ceva poate sa inteleaga in profunzime.Du-te la el ca are nevoie de tine.Eu pe prietenul meu l-am luat si pe post de tata acum. A fost si este langa mine si langa mama.
Incerc sa iau numai partile bune ale acestei probleme,si anume ca a murit brusc,in 5 secunde deci nu a suferit.A murit in zi mare-Sambata mare cand se deschid portile Raiului.A murit dragalind-o pe mama.Am vorbit cu el telefonic inainte de a muri,a avut grija sa ma ridice spunandu-mi acele frumoase cuvinte...
Am momente cand cad din nou.Am suferit,sufar inca,trec prin diferite crize,uneori sunt nervoasa,caut pe cineva sa imi raspunda la intrebari de ce mi l-a luat,plang pana lesin,dar ma inbarbatez singura gandindu-ma la cei dragi care mi-au mai ramas.Ii iubesc....iubesc pe toata lumea,pentru ca asta a fost dorinta Tatalui meu,sa fiu iubitoare,zambitoare,bucuroasa de tot ce ma inconjoara.

Bookaholic,m-am dus si la doctorul de familie,mi-am facut analizele care mi-au iesit slabe.Lipsa de calciu si de restul.Acum sunt in tratament si am grija ca in fiecare zi sa mananc salate,fructe,iaurturi si sa beau 2 litri de apa zilnic.Incepusem sa iau zilnic cate un Xanax dar le-am lasat ca ma drogau.Cu psihicul lucrez din greu,insa numai timpul ar putea sa mai aline durerea

+Quote Post
Altheea
post Jun 16 2009, 02:12 PM
Post #543

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,203

Dixy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , ai grija de tine, vreau sa te vad sanatoasa si plina de viata, asa cum te stiu. Imi pare tare rau pentru tatal tau. Ai grija de tine, te rog mult! Ce mi-e dor de un pescuit cu voi si de iesirile noastre la bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup mult si vreau sa ne vedem intr-o zi

+Quote Post
albinuza
post Jun 16 2009, 02:18 PM
Post #544

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si mie mi-e dor de o bere (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) afara cu fetele
Da aici nu am cu cine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si pleaca muza, si io ce fac? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2009, 04:14 PM
Post #545

Musafir

Dixy, nu stiu ce sa-ti spun. Inteleg foarte bine prin ce-ai trecut, dar cred ca toata starea asta depresiva nu-i da liniste nici tatalui tau, acolo unde este.
Eu zic sa incerci sa nu mai gandesti "de ce", ci sa-i urmezi sfaturile si sa cauti partea frumoasa a lucrurilor. Viata e al naibii de scurta si incepi sa constientizezi lucrul acesta cam tarzior, dupa ce ai trecut in a doua jumatate.
Si mai cred ca toate gandurile acestea au efect negativ asupra sanatatii tale.
Gandeste ca mama ta are nevoie de sustinere morala, iar tu esti principala persoana care-i poate da taria de a merge mai departe.
Si tata a murit anul trecut, exact in dimineata primei zile de Craciun, la ora 4. Fiul meu era aici si mi-a spus, dupa ce am primit telefon de la fratele meu, din tara, ca a stiut ca tata a murit. L-a visat.
Nu mai intru in amanunte. Doare al naibii de tare, dar aproape niciodata nu gandesc "de ce". Niciodata nu vreau sa plang (acuma plang, de exemplu, dar ma imbarbatez si-mi trece) si sa ma adancesc in ganduri triste. Nu! Vreau sa ma gandesc la tata NUMAI cu bucurie si veselie, asa cum ii placea sa ma vada. Vreau sa-l las, am datoria sa-l las sa se odihneasca linistit acolo. Doar o singura rugaminte am la Dumnezeu si la el, de fiecare data cand merg la slujba de duminica, ma rog pentru el si toti ai mei dusi din lumea asta, si aprind o lumanare: il rog sa fie ingerul nostru ocrotitor, al meu si al fiului meu (l-a crescut pe Bogdan de cand avea nici macar o luna) si sa ne vegheze drumul prin viata, astfel incat sa fie mandru de alegerile noastre.
Lasa-l, te rog, sa se odihneasca linistit si sa vegheze cu dragoste si fericire asupra ta si-a mamei tale.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 16 2009, 04:17 PM
Post #546

Musafir

Ziua buna!
Dixy, imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Stiu ce-a fost in pielea ta, pentru ca o poveste similara am patit si eu in ianuarie. Tot asa, mi-am petrecut ziua cu el si apoi s-a dus rapid. La 10 zile am nascut-o pe Sara. El n-a apucat s-o vada. E dureros si nimici nu-ti vindeca ranile.
Nu stiu ce se intampla cu barbatii intre 50-60 de ani, ca se curata prea repede. Am auzit de f multe cazuri.

+Quote Post
albinuza
post Jun 16 2009, 06:02 PM
Post #547

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ma uschesc acasa fetele!
Ne auzim mai incolo. Zi de rahat am avut, mi-a mancat colega ficatii (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Puuup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Dixy
post Jun 16 2009, 07:00 PM
Post #548

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,654

Althe,io te tot astept sa stii .Si Bepi vrea la pescuit si ma innebuneste zilnic.Hai sa ne organizam.

Doctoreaso,iti multumesc din suflet pentru aceste cuvinte frumoase.Cazurile noastre chiar seamana.Multumesc tuturor care ma inteleg prin ce trec,unele stiu ce inseamna.
Ma simt bine cand citesc randurile voastre pline de dragoste si intelegere.

Ma duc sa bag o salata si apoi ma duc la plimbare prin parc.

+Quote Post
Altheea
post Jun 16 2009, 07:09 PM
Post #549

Incurabil

Member No.: 1,203

Eheheee, Dix, am merge noi ca suntem cu limba scoasa dupa o iesire. Dar e greu, n-am cum sa iau copilul la balta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cica o sa mergem la plaja saptamana asta, ne-a promis tati! L-a dotat pe cel mic cu o piscinica gonflabila mortala, este o ciupercuta cu palaria pe post de umbrela.

+Quote Post
Diana.
post Jun 16 2009, 08:48 PM
Post #550

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dixy, imi marturisesc ca nu am citit pina la capat. Nu am putut. M-am oprit pentru ca mi s-a taiat rasuflarea de durere. Stiu insa cum e. Parintii mei traiesc. Mama e operata de cancer la colon. Nopti nedormite, lacrimi care la un moment dat se usuca de atita durere... e cumplit. Le cunosc. Sint in carnea mea. Dar vreau insa sa te rog sa te gindesti la tatal tau ca la un Inger care te vegheaza de acolo de sus. Un Inger care iti va sterge lacrimile, iti va lua poverile de e umeri si iti va ostoi durerea. Vreau sa te rog ca fiecare luminare pe care i-o aprinzi sa iti lumineze si tie sufletul si sa te miingie, draga mea draga.

+Quote Post

98 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:06 AM