![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Di,sa sti ca il simt inca langa mine.Tu esti o dulceata de femeie. Iti multumesc pt intelegere.Ai grija de parintii tai,fa-le multe bucurii.
Pana sa se implineasca 40 de zile il visam in toate noptile impreuna fiind in iarba verde cantand,si numai vise frumoase.Dupa ce l-am inmormantat l-am visat ca se ridicase din sicriu si imi spunea cu blandetea lui parinteasca sa nu mai plang.Si acum il visez si il simt aproape luminandu-mi mintiile.Doar ca ma doare sufletul de dorul lui si vreau sa il vad.... Niciodata nu s-a plans de ceva,niciodata nu lua pastile pt nimic,niciodata bolnav,se odihnea suficient,vesnic glumea si ne giugiulea pe toti. Mama e o femeie puternica insa acum e la pamant,a fost aproape sa o pierdem si pe ea.O am aici cu mine si cu nepotelul.Pe ea o mai am,pt ea lupt,si as vrea sa murim impreuna. Va pup pe toate ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dixy, iubita, sa stii. Cu doi de i. Trebuie sa fiti puternici. Nu exista alta cale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru bebe.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu ma plictisesc groaznic!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi e o lene, trebuie sa ma demachiez si sa ma culc dar nu fac nimic eu stau in continuare la pc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Tare ocupata am fost azi. Dupa munca am fost pana la aeropor sa vedem de bilet, dar il luam de pe net pana la urma, pentru ca la aeroport percep o taxa de 20 euro in plus. Am venit acasa, papa, baie si acum nani. Ne auzim maine!
Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Pe aici e o vreme inchisa, sta sa ploua, e foarte urat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. La noi deja ploua si e o umezeala neplacuta in aer. Macar e mai racoare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Si aici e innorat, dar io-s happy, ca e racoare! E "lesinator" de cald!
Si azi am treaba multa, sper sa treaca ziua repede! O zi buna gagice! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi s-a facut o foame incat imi vine sa mananc din tastatura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie mi-e cam foame, dar incerc sa ignor. Iar vremea asta imi pune capac, e atat de mohorata incat nu imi doresc decat un pat moale in care sa aterizez.
Ce liniste e pe aici pe forum.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:46 AM |
|