IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
albinuza
post Jun 17 2009, 11:36 AM
Post #561

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am vreo 2 saptamani de cand as manca in continuu! Nu stiu ce am!
De la foarte innorat, am trecut la o ceata alba si frumoasa! De exceptie vremea ce pot sa zic? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Sz, esti bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Jun 17 2009, 11:49 AM
Post #562

Musafir

Buna ziua. Si aici e racoare, dar imi place asa. Sunt cam rea de caldura. Daca sare de 30 de grade nici nu-mi vine sa ies din casa. Doar daca e vorba de balaceala desigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jun 17 2009, 12:43 PM
Post #563

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

La noi sefii sunt plecati in delegatie in Bulgaria si bantuie o lene prin firma mama-mama. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai e si vremea asta care te trage la somn...

+Quote Post
Bia
post Jun 17 2009, 01:43 PM
Post #564

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Buna ziua, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 17 2009, 03:50 PM
Post #565

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Saltare. Mi-i rau de la caldura.

+Quote Post
albinuza
post Jun 17 2009, 05:21 PM
Post #566

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mie mi-i rau de caldura de 2 saptamani. Ma simt de parca m-as trezi si as bea o votka! Atat is de ametita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Da beau apa cat un elefant! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
cryst
post Jun 17 2009, 05:22 PM
Post #567

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Spania
Member No.: 6,465

La mine sunt 30 de grade ,dar cerul e partial noros. Daca tine tot asa pana sambata ,Benidorm vin.
Fetelor m-am pensat ,dupa filmulet si am cele mai reusite sprancene de pana acum ,multumesc Maat. Astept sa deschida astia listele cu inscrierea pentru cursuri de inot, nu inteleg de ce trebuie sa o deschida deabia in 1 iulie (in fiecare an e la fel). Ieri am fost la scoala si mi-a zis ca mediile le vom avea pe 25 iunie, iar vinerea aceasta e sfarsit de an scolar (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . O lume nebuna ,nebuna, dar nu stiu daca eu sunt cea nebuna sau ei.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 18 2009, 08:09 AM
Post #568

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Albi, multumesc pentru grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 18 2009, 08:14 AM
Post #569

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!

Ieri am fost la dentist cu Teo jr. Rezultatul: doua blombite rozalii, un copil cu gura pana la urechi si un minus de 80 lei (era cat pe-aci sa ma coste 160 lei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). Cand s-au scumpit frate asa tare ?
Am si eu programare martea viitoare pentru un detartraj si o masea de minte care ma chinuie de trei saptamani. Mi-e groaza sa ma gandesc cati bani voi da (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Aseara am facut gem de capsune (IMG:style_emoticons/default/322.gif) si am pus-o pe Teuta sa-mi piseze fructele cu mainile. Sa vezi bucurie pe ea si ras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-am facut poze. Poate reusesc mai tarziu sa vi le arat. Era murdara si pe umeri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In rest, alergatura cat cuprinde, munca multa si pregatire psihica pentru noul job, care cica ar incepe pe 1 iulie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va urez o zi frumoasa!

+Quote Post
rozy
post Jun 18 2009, 08:28 AM
Post #570

Musafir

Neata. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Teo, eu pe ultima plomba pusa am dat un milion. Ceva minuscul, era o pata mica formata intr-o gaura de unde cazuse plomba. Mi-a facut si anestezie, ca eu sunt o speriata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

98 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:55 AM