![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! La Craiova nu e apa. Si io si dl Maat am aflat azi diumineata cind ne-am dus sa ne spalam pe ochi si nu am avut cu ce...
Si nu stiu cu ce sa ma spal pe dinti. De tras apa, nu se poate, ca tot e fara rezultat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata
Maat, pe dionti cu apa plata! Nu stiu ce sa-ti spun pt wc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am dormit ca draq aseara, ziua mi-a fost stricata de dimineata cand mi-a fostpus in vedere ca tre sa controlez tot ce face colega. Ca daca greseste e vina mea. ma rog.Big Shit! Toata noaptea am visat numai desene, autocad si piesisoare. O saptamana de rahat, de abia astept weekendul sa merg intr-un parc de distractii sa ma dau in inavartitori. Sz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Aici pretul pentru o plomba este de 50 de euro , dar de fapt platesti 190. Sotului meu atat i-a plombat-o pana a trebuit sa i-o scoata . Pentru detartraj am platit 40 de euro.
Azi e zi de piata (cum sunt la noi targurile ) si eu sunt la 2 minute distanta, o sa cobor sa vad ce fructe au adus. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La noi e miercurea si vinerea, si evident ca nu ajung niciodata, pentru ca sunt la munca. Asta e!
Eu in vara anul trecut am dat 4 mil pe 3 plombe. Par a fi bune! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si eu ca si Rozy, cu anestezie, ca am o frica e dentist de mama mama. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! M-am trezit cu fundu' in sus!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Colega mea isi pune plombele cu 30 ron. Foarte convenabil!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu am mancarici, maine dimineata plec la mare si deja mi-am pierdut radarea, abia astept sa termin programul si sa fug acasa. Plus ca am de facut cumparaturi, de facut bagaje, de spalat....
|
|
|
![]()
|
|
Si cat tin? De 30 RON?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nu vreau sa ma gandesc ce material ii pune si cum prepara cavitatea pt "plomba" ...la 30 RON (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) un pret rezonabil pt o obturatie e intre 60-100 RON...depinde de dinte (frontal sau lateral), de cavitate (mare, medie, mica), de materialul folosit, metoda de izolare (rulouri sau diga)...
Va pup ! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prietenul meu si-a facut toata cariile si imi zicea ca o plomba asa, pt o carie micuta, l-a ajuns 40 de lei( cam asa le am eu, nu cred ca necesita nici una la mine scoaterea nervului sau pivot ceva). Si i-a caut o plomba de curand (avea cam un an). I-am zis ca nu e normal,dar el cauta scuze...ca scrasneste din dinti noaptea... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:14 AM |
|