![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asa e Lost!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi vom face o fotografie cu toti colegii pe care o vom imprima pe un tricou, cu un mesaj de incurajare pentru colegul nostru care a cazut de la inaltime. Speram sa se bucure si sa vada ca suntem alaturi de el.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Szi, frumoasa ideea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Hello fetele. Asa idee si asa colegi mai zic si eu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mai sunt si colegi carcotasi, vreo doi au zis ca nu li se pare idee buna, ca cica suna morbid si se uita urat la mine, ca eu am venit cu ideea. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu pot sa inteleg de ce suna morbid, m-am intristat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar sper sa reusesc sa fac poza pana la urma.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Szi,pune si niste texte haioase de incurajare,ca sa ii redati mai mult zambetul pe buze !
|
|
|
![]()
|
|
Da, pai la asta ne gandeam. De fapt, vroiam ca fiecare sa isi puna autograful pe tricou, sa scrie ce vrea el acolo.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Szi, frumoasa idee. Iti tin pumnii pentru realizarea ei.
Albinuza, lasa ca vine sfarsitul de saptamana, si iti incarci bateriile. Apropo unde locuiesti tu acum ? (am vazut ca ai scris la meniu ca ai mancat panceta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:37 PM |
|