IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
Cindy
post Jun 5 2009, 06:00 PM
Post #61

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eh pe mina ma cam deprima sentimentalismele astea dar atat imi trebuia sa nu o chem pe maica-mea la ceremonie. Mi-ar fi scos ochii toata viata cu insensibilitatea mea dupa tot ce a facut ea pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat despre berea cu colegii, e evident alta poveste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jun 5 2009, 06:09 PM
Post #62

Musafir

Sweet, felicitari! Si eu am avut o strangere de inima la ceremonie, ca am realizat ca am incheiat un capitol in viata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cel mai frumos, dealtfel.
Nici la noi nu a venit nimeni, in afara de colegi la ceremonie (nici macar al meu berbat, ca eram deja casatoriti pe vremea aia). Dar na, vorba kaluai, asta se intampla secolul trecut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2009, 06:18 PM
Post #63

V.I.P.

Mersi Happy si Pesca! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
wow Pescarush, tu erai deja maritata? V-ati miscat repede! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand s-a intamplat?

Urmeaza si banchetul. Am o rochie scurta si foarte stramta, nu stiu daca e chiar foarte proper dar nu am nici un chef sa colind magazine! Merge? Sau ma tin minte profii la sustinerea licentei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 5 2009, 06:19 PM

+Quote Post
pescarush
post Jun 5 2009, 06:34 PM
Post #64

Musafir

Sweet, aveam "vechime" de 2 ani in ale maritisului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Multa bafta in continuare, sa-ti gasesti jobul visurilor tale! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum am vazut dilema rochitei. Depinde cum te simti tu imbracata in ea. Banchetul e banchet si licenta e licenta. Deci daca tu esti ok s-o porti, go for it. Dacanu, va trebui sa colinzi magazinele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 5 2009, 06:37 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 5 2009, 06:52 PM
Post #65

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am gasit o poza de pe vremea aia. Phii ... amu 9 ani. Amintirile ma chinuiesc amintirile ma rascoleeeesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/D11.jpg)

Da. Ati ghicit... e de la berea de dupa ceremonie.

Si cu ocazia asta am mai gasit niste poze deosebite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia priviti ce trandy si eleganta era scorpirescu la sanius:

(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/D6.jpg)

Amu ma distrez cu poze de epoca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 5 2009, 06:57 PM
Post #66

Musafir

Scorpirescu iara nu e pe craca lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte misto prima poza, zici ca faci reclama la bere!

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2009, 07:03 PM
Post #67

V.I.P.

A doua poza e fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar ce sexoasa erai in prima poza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau esti.

Pesca, eu ma simt foarte bine in rochita, dar mi-e sa nu par stiu eu indecenta, avand in vedere ca sunt si profi (din cate stiu eu). Ca e scurta, foarte stramta, am sandale inalte, desi ea e finuta si destul de simpla.

+Quote Post
ELLA33
post Jun 5 2009, 07:12 PM
Post #68

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Super faine pozele! Chiar ca se poate spune ca faci reclama la bere.

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2009, 07:17 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Scorpi, eu IUBESC a doua poza! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Jo
post Jun 5 2009, 07:19 PM
Post #70

Musafir

Sweet, am mai zis pe undeva, ai mei sunt fani ai lui mr. Mai ales maica-mea, ca a ajutat-o sa rezolve nu stiu ce problema cu programul de contabilitate si de atunci il vede ca pe-un zeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Sa stii ca la noi la banchet au fost tipe cu tot felul de rochii. Si profii oricum stau foarte putin, gen o ora la inceput, dupa care se cara acasa. Ai mei au venit tocmai de la Suceava sa ma vada pe mine in roba. Au vrut ei tare mult sa vina, si adevarul e ca m-as fi simtit ciudat daca as fi fost singura.
Scorpi, poza aia parca e din "Ani de liceu" si tu esti Dana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post

98 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:51 PM