![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu acum ma pregatesc sa plec la market! In timp ce se fierb ardeii, probabil o sa bag la cuptor niste vinete, si o sa fac oleaca de curatenie!
Ma imbrac in fusta! Sau rochita. Vad io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Spor la trebi Maat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Eu am fost ieri la Bucuresti cu colegii, ne-am vizitat colegul bolnavior. Arata destul de bine, dar nu se poate misca de unul singur si e foarte frustrant pentru el. Miercuri se opereaza si doua luni va dura pana se recupereaza complet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Azi am fost si mi-am luat restul de bagaje de acasa de la Mr Szi. A fost deprimant si m-am simtit si foarte prost, pentru ca s-a apucat si mi-a facut pachet pana si paharele aduse de mine+mancarea cumparata de mine in ultima perioada (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Bine, era vorba despre orez basmati si faina de soia, printre altele, dar tot mi s-a parut nepotrivit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai am o saptamana si ma intorc la numele de fata.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi pare rau... Foarte trist, Szi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa fii din nou tu cea care ai fost cit mai curind.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Szi, iti doresc si eu multa putere sa treci peste si sa iti refaci viata, ca esti tanara si nu are rost sa lasi acest eveniment sa te marcheze...pupici !
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Szi,Capul sus mama,ai sa treci si peste asta.Gandeste-te la partea buna a lucrurilor.
Io sunt arsa toata ! Mi-au venit cateva familii intr-o mini vacanta si am fost cu ei intr-un camping.Foarte misto a fost,insa soarele a fost crud cu mine.Am frisoane,si nu stiu ce sa mai fac de durere.Iaurtul nu da rezultate,si nu stiu cum am sa dorm in noaptea asta.Sa incerc cu urina asa cum m-a sfatuit o vecina? Nu prea imi vine sa faca asta.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va doresc o saptamana excelenta ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Urina ?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) S-ar putea sa te usture si mai rau pielea, sincer...tot cu iaurt de la frigider incearca...hai sa te faci bine, da?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ulei. Si uleiul ii bun. Urina... nu m-as da cu asa ceva nici moarta!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Dixy aspirina, ce ai tu este o inflamatie iar aspirina e antiinflamatoare.
Si comprese cu apa rece. Mergi la medic daca ti-e mai rau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Szi, ma gandesc la tine (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Azi sunt interviurile pentru personal. Pentru ca le voi fi sefa si pentru ca doar eu ma voi ocupa de ei, voi lua si eu parte la interviuri. Am emotii. Ce se intreaba la un interviu? Sau se merge pe prima impresie si pe instinct? La ce trebuie sa te astepti? Totul este nou pentru mine si parca increderea mea nezdruncinata a inceput sa tremure. Ma voi descurca oare? Pana a fost in stadiu de discutii eram absolut sigura ca totul va fi bine, insa acum cand suntem pe ultima suta de metrii si discutiile se contureaza in plan real... Of, de-ar fi totul bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aseara a venit olandezul acasa. Pana sa-l vad nu am fost constienta de cat de mult mi-a lipsit, cat de tare mi-a fost dor de el, cat de mult il iubesc. Nu-mi venea sa ma mai dezlipesc de el. Surpriza placuta a fost ca si el a avut aceeasi reactie. Inseamna ca asta a fost rezolvarea pentru criza noastra: sa ne vedem cat mai putin? Nu gandesc logic acum. Vreau sa ma bucur de momentul asta cat de mult pot. Imi place ca am redescoperit pasiunea care, fie vorba intre noi, disparuse cu totul. Va doresc o saptamana frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Teo, ma bucur mult ca iti merge bine in familie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In ce priveste interviurile, poate te ajuta mai mult alte fete care au trecut prin asta.
Dixy, eu cu otet ma dau cand ma ard. E racoritor si calmeaza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:10 PM |
|