IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

98 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIX, Conversatie
albinuza
post Jun 21 2009, 12:10 PM
Post #611

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu acum ma pregatesc sa plec la market! In timp ce se fierb ardeii, probabil o sa bag la cuptor niste vinete, si o sa fac oleaca de curatenie!
Ma imbrac in fusta! Sau rochita. Vad io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Spor la trebi Maat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 21 2009, 12:45 PM
Post #612

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Eu am fost ieri la Bucuresti cu colegii, ne-am vizitat colegul bolnavior. Arata destul de bine, dar nu se poate misca de unul singur si e foarte frustrant pentru el. Miercuri se opereaza si doua luni va dura pana se recupereaza complet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Azi am fost si mi-am luat restul de bagaje de acasa de la Mr Szi. A fost deprimant si m-am simtit si foarte prost, pentru ca s-a apucat si mi-a facut pachet pana si paharele aduse de mine+mancarea cumparata de mine in ultima perioada (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Bine, era vorba despre orez basmati si faina de soia, printre altele, dar tot mi s-a parut nepotrivit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mai am o saptamana si ma intorc la numele de fata....

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2009, 12:51 PM
Post #613

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Imi pare rau... Foarte trist, Szi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa fii din nou tu cea care ai fost cit mai curind.

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 21 2009, 01:02 PM
Post #614

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Szi, iti doresc si eu multa putere sa treci peste si sa iti refaci viata, ca esti tanara si nu are rost sa lasi acest eveniment sa te marcheze...pupici !

+Quote Post
Dixy
post Jun 21 2009, 08:46 PM
Post #615

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Szi,Capul sus mama,ai sa treci si peste asta.Gandeste-te la partea buna a lucrurilor.

Io sunt arsa toata ! Mi-au venit cateva familii intr-o mini vacanta si am fost cu ei intr-un camping.Foarte misto a fost,insa soarele a fost crud cu mine.Am frisoane,si nu stiu ce sa mai fac de durere.Iaurtul nu da rezultate,si nu stiu cum am sa dorm in noaptea asta.Sa incerc cu urina asa cum m-a sfatuit o vecina? Nu prea imi vine sa faca asta.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Va doresc o saptamana excelenta !

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 21 2009, 09:53 PM
Post #616

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Urina ?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) S-ar putea sa te usture si mai rau pielea, sincer...tot cu iaurt de la frigider incearca...hai sa te faci bine, da?

+Quote Post
Diana.
post Jun 21 2009, 10:36 PM
Post #617

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ulei. Si uleiul ii bun. Urina... nu m-as da cu asa ceva nici moarta!

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 22 2009, 12:46 AM
Post #618

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Dixy aspirina, ce ai tu este o inflamatie iar aspirina e antiinflamatoare.
Si comprese cu apa rece.
Mergi la medic daca ti-e mai rau.

+Quote Post
Teocris
post Jun 22 2009, 07:48 AM
Post #619

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!

Szi, ma gandesc la tine (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

Azi sunt interviurile pentru personal. Pentru ca le voi fi sefa si pentru ca doar eu ma voi ocupa de ei, voi lua si eu parte la interviuri. Am emotii. Ce se intreaba la un interviu? Sau se merge pe prima impresie si pe instinct? La ce trebuie sa te astepti?
Totul este nou pentru mine si parca increderea mea nezdruncinata a inceput sa tremure. Ma voi descurca oare?
Pana a fost in stadiu de discutii eram absolut sigura ca totul va fi bine, insa acum cand suntem pe ultima suta de metrii si discutiile se contureaza in plan real...
Of, de-ar fi totul bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Aseara a venit olandezul acasa. Pana sa-l vad nu am fost constienta de cat de mult mi-a lipsit, cat de tare mi-a fost dor de el, cat de mult il iubesc. Nu-mi venea sa ma mai dezlipesc de el. Surpriza placuta a fost ca si el a avut aceeasi reactie. Inseamna ca asta a fost rezolvarea pentru criza noastra: sa ne vedem cat mai putin? Nu gandesc logic acum. Vreau sa ma bucur de momentul asta cat de mult pot. Imi place ca am redescoperit pasiunea care, fie vorba intre noi, disparuse cu totul.

Va doresc o saptamana frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 22 2009, 09:26 AM
Post #620

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Teo, ma bucur mult ca iti merge bine in familie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In ce priveste interviurile, poate te ajuta mai mult alte fete care au trecut prin asta.

Dixy, eu cu otet ma dau cand ma ard. E racoritor si calmeaza.

+Quote Post

98 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:10 PM