![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Am inceut ziua si saptamana tare agitat! Un inceput de saptamana bun va doresc, mai scriu cand mai am timp, ca am un maldar de treaba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Buna dimineata,
La mine e o vreme ...ciudata. Sambata noapte au fost 10 grade, am iesit si noi la discoteca in aer liber( sunt as dezamagita de ceea ce am vazut) si mi-am luat pardesiul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Ieri a avut a mica spectacolul de flaut , a iesit bine , iar m-am simtit asa de mandra cand am vazut-o acolo pe scena. Astazi e prima zi de vacanta pentru ea. Sambata avem party-botez , sunt moasa( ceva ca al doilea nas) asa ca o sa ne distram. Iar o sa se uite spaniolii la noi cum dansam, ei si la paso doble au stat jos la petrecerea trecuta, la meņaito s-au holbat parca nu mai vazusera, nu conteaza, mie imi place sa dansez asa ca nu o sa stau jos. Sambata am fost la discomovil (in aer liber) , scria ca incepe la 1 (noaptea) a inceput la 2, eu la 3 eram in pat, nu am dansat . Erau toti beti, vai cate fete de 16 ani cu vodka in nas am vazut. In spatele masinilor, in portbagaj aveau adevarate distilerii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Se distrau daca beau si consumau si alte... , chiar nu se feresc . Politia nu a aparut pe acolo. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Fetelor,va multumesc pentru sfaturi.Continui cu iaurt,vad ca mai calmeaza.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, tu ce mai faci?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa, eu vroiam sa ma spun ca, sefii astia de aici, au hotart sa ne faca acte aici, mie, colegei de varsta cu mine si colegului care indoaie!
Din septembrie vom fi cu acte in regula aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca, vreau nu vreau tre sa ajung in tara sa imi dau demisia de acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
In sfarsit, Albi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-a prins potopul din plin... sau l-am prins eu pe el si i-am furat vreo 10 litri de apa pe care i-am impregnat in haine. M-am luptat cu ultimele forte sa dovedesc inundatia din balcon, ca cea din strada nu ma mai intereseaza pana maine, si acum m-am lipist ca meduza de canapele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si aici sta sa ploua. Mi-m luat umbrela cu mine pentru orice eventualitate. Ar trebui sa ma duc acasa, qm picioarele cit banita si nu am micnat nimic. Of!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am un picior maaaare si umflat! Glezna mea luxata anul trecut.... s-a accidentat iar. Am alergat dupa autobuz pe tocuri de 12 cm si va imaginati si voi ce s-a intamlat! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, te bat! Cum sa alergi cu tocuri de-astea?! Puteai sa cazi rau, Doamne-fereste! Si sa iti rupi ceva!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:43 AM |
|