![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La noi tocmai au dat afara doi colegi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sunt in stare de soc, la unul ma asteptam, dar la celalalt nu. Azi se opereaza colegul, sper sa fie bine, ii tin pumnii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum? De ce?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
De ce au fost dati afara??
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ca nu erau potriviti pentru post si au calcat de cateva ori pe post. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Pe bec (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scuze, sunt varza zilele astea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De vineri am coleg nou!
Are fata de tocilar si de om moale! Nici la asta nu pot sa tip, ca nu imi permite fata lui. Si sunt sigura ca nu o sa poata nimeni sa tipe. Si uite asa, tot io o sa-mi iau suturile! Dar cred ca intr-o buna zi o sa o iau eu la suturi pe colega la propriu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Eu am avut azi o zi horror. Am prestat 3 ore interpretare cu noaptea in cap (m-au muncit ca pe hotii de cai), apoi am aterizat direct in alta intalnire si am terminat apoteotic cu una bucata raport, sa le explicam unor "experti" europeni cum se citeste o lege. Cred ca daca m-ar fi calcat trenul as fi fost ceva mai vioaie decat acum. Nu mai am chef de nimic, dar nu e interesant, au altele/altii chef de mine si oricum mai e pana la finalul zilei. Bomboana de pe coliva: inteleptii de la furnizorul de apa au decis sa purceada la una bucata revizie tehnica si sa ma lase cu ochii in soare, fara apa calda pe caldurile astea infernale. Sa vezi ce fac eu baie la copaie, ca pe vremea lu nea Ceasca (puteam sa fac chiar si o rima (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) , dar mai bine lasa).
|
|
|
![]()
|
|
BUna dimineata!M-am trezit cu un ochi umflat! Nufoarte tare, dar ma deranjeaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sunt obosita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata. Eu imi doresc ca azi sa reusesc in sfarsit sa ii adun pe toti sa facem poza pentru tricou (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:00 AM |
|