![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata! Am ochii cit cepele.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, ai fost la doctor in legatura cu glanda? Urmezi ceva tratament?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ati auzit ca a murit Michael Jackson? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut az-noapte pe CNN....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Dumnezeu sa.l odihneasca! Nu ma simt asa de afectata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mi-a venit invatacelul. la-m pus la desenat, sa vedem ce ii poate capul. Azi nu am chef. M-a indispus un pic si muza aseara, si azi tre sa-i urmaresc miscarile! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o zi buna fietilor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna seara!
Lume tot mai putina, liniste tot mai adanca, strig pe aici ca nebuna si nu raspunde nimeni. Alooooooooooo!!! E cineva acasa? ... si pentru ca nu ma baga nimeni in seama, ma duc sa vad un film. Tare aveam chef de o discutie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Noapte buna, oriunde v-ati afla! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt pemetereze!
NU am nici un fel de chef, muza o iape aratura incet incet. Si e cam tanar saracu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sambata placuta doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata. M-a trezit si pe mine dl Maat acum jumate de ora, cam cu forta, era cafeaua gata. Mie-mi cad insa ochii in gura...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Program administrativ azi. Sper sa termin pana la amiaza, pentru ca mai pe racoare sa ies cu copulul cu bicicleta. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
'Neatza! Eu sunt nervoasa ! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Maica-mea s-a apucat de pe la 8 sa faca dulceata, sa spele vase si mi-a zdranganit in cap. Incepe sa ma deranjeze crunt prezenta alor mei!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 02:11 PM |
|