![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi-a adus sefu bicicleta, asa ca in seara asta ies la fugarit bicla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai e o luna si un pic si vine Oiseau la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte misto. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io-s la munci. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si io-s la munci! Sper sa reusesc sa plec la 1. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Voiam la plaja azi si parca imi pare rau ca nu am respectat planul. Maine nu stiu cum va fi vremea si iar trebuie sa mai astept sa treaca o saptamana pana sa merg la plaja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum imi e gandul la mare si sper ca luna viitoare sa dau iar o fuga, incepe sa-mi placa. M-a uimit faptul ca, eu care transpir destul de mult mai ales pe fondul tiroidei, acolo nici nu stiam ce inseamna sa transpiri.
Hai ca fug la cratita, s-a racorit, a inceput sa bureze, asa ca numai bine de gatit. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu vreau sa ies dar iar m-au lasat balta prietenele... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu sper sa fie vreme frumoasa maine sa merg la strand...
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu mai sper nimic. Marti prezint lucrarea de licenta.
Simt ca nu mai pot! Saptamana asta mai mult de 5 ore pe noapte nu am dormit. De, in primavara imi ardea de machiaje. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am iesit la o plimbare, am vorbit cu domnul meu... o sa dorm bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
amailhik, succes!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Am avut o saptamana de vis. Am fost la mare (pana vineri) si m-am bronzat (m-am ars mai bine spus). Am tolanit cu o carte cand pe plaja cand la piscina. Conditii de vis ,era o vila cu 3 dormitoare si terasa ,piscina, iar in spate incepea marea; preturi ok 70 euro/ noapte/vila.
Ieri am fost la botez (fiind moasa), si am venit la 4 dimineata. Nu zic de dieta, nu ca as fi renuntat, dar am mai bagat o inghetata, si aseara 2 prajituri neconforme. De maine revin pe metereze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 11:03 AM |
|