![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu sunt Dana, bai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atat ca aia is anii de facultate.
Heee.. mai tineti voi minte pozele alea alb negru cu marginile alea taiate asa frumos cu modele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorbind de a doua poza. Pai Sweet pune o poza pe grup cu rochita pe tine sa ne dam cu parerea nu asa din povesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si felicitari cu intarziere si tie si lui Jo .. scorpirescu habauc. La noi profii au stat tata noaptea la dans si la sora-mea la fel ... Si-au dansat de si-au rupt papucii si camesile de pe ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Jo, Scorpi chiar e o Dana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Din Ani de facultate.
Stiu ca ai spus ca l-au placut mult, intrebam daca s-au mentinut in continuare relatiile. Scorpi, ce varsta aveai cand ai terminat fac? Pari asa femeie coapta, eu inca mai am chip de copil bulversat in comparatie cu tine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Maat, ce simpatica ai fost ieri la topicul "Fotografi" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Scorpi, e super poza cu "Iarna pe ulita" |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello. Vineeeri! Si la noi e frig, au fost 8 grade de dimineata. Hai sa va zic: de vreo cateva saptamani aud un vajait in urechea dreapta, de fapt e pulsul pe care il aud in ureche, fashh fashh fashhh, aproape tot timpul. Ziua mai merge, ca uit de el, dar uneori noaptea ma trezeste din somn. Nu stiu ce sa fie, urechea asta a mea stiu ca e mai beteaga asa, de cand am avut o infectie. Auzit-ati de asa ceva? Eu am patit asa, aveam un dop de ceara, pe care de cand mi l-am scos tot se reface mereu, asa ca la 2-3 ani merg la spalaturi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici la mine nu au fost parintii la absolvire. Tata-miu nu are nervi sa asiste la nici un fel de ceremonii si mama-mea s-a gandit ca is mare si vaccinata si ma descurc io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si apoi si-a facut procese de constiinta ca a intrebat-o sefu ei "Pai ce faci? Nu esti la absolvire la fiica-ta? O fata ai si tu si odata termina faculta". Saraca a trebuit sa o calmez apoi , i-am zis ca nici la colegii mei nu au fost parintii (lucru doar pe jumate adevarat ca nah, la care au fost mai de prin zona au venit, care nu nu). Scorpi da ce sexy esti in prima poza. Sexy scorpireanca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
22, tu. Neimpliniti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce femeie implinita ... Numa amu vreo 4 ani m-o intrebat unu daca am dat bacu' (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
sexi scorpireanca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asta-i tareeee ... tre sa-mi pun la messenger. This post has been edited by scorpirescu: Jun 5 2009, 07:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mie nu mi se pare deloc ca esti femeie implinita in poza aia.
Esti misto cu freza aia. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin facultate parul meu avea cam 3-4 cm in zona cea mai lunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici ii crescut de-a dreptu..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
22 neimpliniti? Ca mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O fi poza de vina, ca pari coapta asa, numai buna.
Mie imi da frecvent lumea mai putini ani. Chiar acum ceva zile m-a intrebat un agatator daca am 17 ani. Ce corupator de minori, el avand vreo 25. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai Sweet amu io in realitate nu te-am vazut da te-am vazut in vreo doua poze pe mess si nu imi pare deloc ca arati a copchila neajutorata, mai degraba a dominatrix versata care vrea sa para mai neajutorata decat e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) You don't fool me sa stii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mafiotul de scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/m5.jpg) Oare cat aveam pe aci... vreo 24 de ani. O adevarata seniorita. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau femeie serioasa cu servici si responsabilitati. This post has been edited by scorpirescu: Jun 5 2009, 07:45 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:40 PM |
|