![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, Szi, esti din nou pe piata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am auzit de multe cazuri dintr-astea, cand cei doi au fost impreuna multa vreme inainte de casatorie si apoi in primii ani au divortat. Nu imi dau seama de ce se intampla asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pai, in cativa ani piere senzatia de indragosteaza si ramai cu respectul, intelegerea si lucrurile in comun. Si cand constati ca astea nu sunt....
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
... iti dai seama ca ai doua posibilitati: pui piciorul in prag si termini relatia (ca Szi) sau te resemnezi, suferi in tacere si astepti o minune (ca mine).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-June 09 Member No.: 6,748 ![]() |
E trist rau ce spuneti, dragelor ... tare trist ... Anul acesta implinesc 29 ani de casatorie. Nu a fost mereu un camp cu flori, ca mai vine si iarna, uneori, dar tine cateva zile ...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma bag la somnic ladies! ne auzim maine!
Napte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Mai da ce ii cu apatia asta pe aici! Mai cu viata!! Eu is obosita! Am dormit repede! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) O zi buna gagice! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
M-au trezit astia cu taiatu ierbii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Trebuie sa ma apuc de invatat.....si sa fac food-shopping...si sa ma duc la munca. Ah, cata treaba (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineataaaaaaaa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:56 PM |
|