![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara ! ..se termina si ziua de lucru ,zic eu
..adicalea ajuns acas ,fiert o zama din cauza populatiei din casa care tropaia de foame,mai termin un raport pt maine dimineata , beau un ceai cu lamaie ,rasfoiesc pe aici pe colo prin eLady... si cam atat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .. sau nu? D-voastra doamnelor ? Albi ce mai face ochisoru? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Teo unde e? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Am ajuns la munca! Parca m-a lovit trenu' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tiana, ma mai deranjeaza cand si cand. Da nu foarte tare! Multumesc de grija (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi buna va doresc gagici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna dimineata !
Mare om acela care a inventat cafeaua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) !!! O zi frumoasa ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. M-am culcat pe la 2 azi-noapte. Din nou. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am ochii impaienjeniti. Si eu ma intreb pe unde e Teo... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
O zi buna va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Chiar asa, nu stiu ce m-as face fara cafea. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Si eu cum ma dau jos din pat, nu ma spal pe ochi, nu ma duc la wc, ci ma duc sa-mi pun cafeaua la facut (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) Pe mine dimineata ma cam doare capul de obicei, si o cana de cafea ma ajuta. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ai probleme multa peste noapte de te doare capul?
Oiaseau, inc aputin si vii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (abia m-am trezit)
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am terminat! Am luat licenta! Pot sa dorm, sa beau sa fac ce vreau, in sfarsit (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif)
This post has been edited by amailhik: Jul 2 2009, 01:36 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:42 AM |
|